ASUS TUF H770-PRO WİFİ BİOS A GİRMİYOR.
Arkadaşlar merhaba incehesap.com üzerinden yeni bir sistem topladım bugün elime ulaştı. Sisteme temiz kurulum yapmak istediğim zaman biosa hiç bir türlü giremiyorum. F2 tuşu ve del tuşları algılamıyor başka klavye ile deneme yaptım. Yine giriş olmadı.
Bilgisayarı yeniden başlatırken shift tuşu ile uefi ile yeniden başlatmama rağmen. Windows normal bir şekilde başlatılıyor. Biosa hiçbir türlü giriş yok. Bunun için ne önerirsiniz. Yardım ve çözümünüzü bekliyorum.
MSI GE76 SSD YÜKSELTMEK İÇİN YARDIM.
Arkadaşlar merhaba yerel firmalardan ve internet araştırmalarından sonucu hiçbir net bilgi alamadım bu yüzden sizlere danışmam gerektiğini hissettim.
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
MSİ GE76 RAİDER 10UH-224XTR Kodlu cihazım var. Bu cihazın da ssd ve ram yükseltmek istiyorum. Cihazımı yerel firmalara götürdüğümde bazıları evet bunu destekliyor bazıları hayır desteklemiyor dendi garantisi bittiği için servise götürmek istemedim. Sizlere danışmam gerekti öncelikle almak istediğim ssd leri sizle paylaşmak istiyorum.
Crucial T700
Samsung 990 PRO
Samsung 980 PRO
Bu ürünleri benim cihazıma takabilir miyim. Ya da ne takmam gerekiyor şimdiden çok teşekkür ederim
guilietta
|
Alfa Romeo Guilietta
|
windows 7 de kamera webview.dll sorunu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.178 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar