Şimdi Ara

ASUS TUF RTX 3080 EKRAN KARTI - GÖRÜNTÜ YOK( AÇIKLAMAYI OKUYUN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS TUF RTX 3080 EKRAN KARTI - GÖRÜNTÜ YOK( AÇIKLAMAYI OKUYUN )

Yurtdışından almış olduğum bilgisayar kasasına ait asus tuf rtx 3080 ekran kartında ekrana görüntü gelmemesi sorunuyla karşılaştım. Video linke bıraktım . Ürün amerikadan alındı faturası mevcut. Kart hiç kullanılamadı kasayı açar açmaz bu sorunla karşılaşıldı. İade süresi geçtiği için iade edilemedi. Amerikada tanıdığı olanlar veya ben bunu alıp yaptırabilirim tamir edebilirim diyenler için fiyatı uygun tuttum Fiyat 15000 TL

sahibinden ilanında da video vardır

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-tuf-rtx-3080-ekran-karti-goruntu-yok-aciklamayi-okuyun-932856241/detay/

https://vimeo.com/user143279086

https://vimeo.com/user143279086

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Geçmiş olsun, aga yak şu kartıda sende kurtul, bizde kurtulalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm durumunuza. Kimseyi ilgilendirmez aslında ama kendimi sizin yerinize koyarak düşününce; aslen satmak gibi bir niyetiniz yoksa neden kartı direk garanti kapsamında Türkiye'de distribütör e göndermiyorsunuz? Ürünün illa Türkiye faturası olacak diye bir kaide yok sonuçta. Asus gibi de büyük bir markanın ürünü var elinizde, global olarak zaten dsitribütör bulunan her ülkede garanti kapsamında ürününüzü servise bırakabilirsiniz. Bu ürün TR'de bir mağazadan alınmış olsaydı da satın aldığınız mağaza az önce size önerdiğim prosedürü uygulayacaktı. Alacaktı kartınız her kim ise asus yetkili distribütör buaya kargolayacaktı ürünü. Herkesin rahatlıkla kendi başına yapabileceği bir işlem.

Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliBurak1984 -- 25 Haziran 2021; 1:44:45 >
  • merhaba hocam kasanız kargo ile gelirken ram veya cpu yerinden çıkmış olabilir. Onları tekrar söküp takın. Birde elinizde başka ekran kartı var ise onu takın sisteme, yine görüntü yok ise büyük ihtimalle dediğim gibi cpu veya ram ile ilgili bir sorun vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBurak1984

Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm durumunuza. Kimseyi ilgilendirmez aslında ama kendimi sizin yerinize koyarak düşününce; aslen satmak gibi bir niyetiniz yoksa neden kartı direk garanti kapsamında Türkiye'de distribütör e göndermiyorsunuz? Ürünün illa Türkiye faturası olacak diye bir kaide yok sonuçta. Asus gibi de büyük bir markanın ürünü var elinizde, global olarak zaten dsitribütör bulunan her ülkede garanti kapsamında ürününüzü servise bırakabilirsiniz. Bu ürün TR'de bir mağazadan alınmış olsaydı da satın aldığınız mağaza az önce size önerdiğim prosedürü uygulayacaktı. Alacaktı kartınız her kim ise asus yetkili distribütör buaya kargolayacaktı ürünü. Herkesin rahatlıkla kendi başına yapabileceği bir işlem.

Tekrar geçmiş olsun.

Kazın ayağı maalesef öyle değil. Türkiye yetkilis hatta Avrupa yetkilisi de USA dan alınma kartı ASUS USA gönderin biz bakmıyoruz diyebiyor -ki burada durum budur muhtemelen. Yine Amazon Avrupadan alınmış bir karta yine Türkiye servisi bakmayacak. Karta sorun olursa Amazon FR den alınmaysa, kartı alan hesap Fransaya gönderecek, iade çıkarsa kartı ilk alana iade gelecek vs vs. Yani Yurtdışından kart getirmek ucuz gibi dursa da uzun vadede başınız ağrıyabilir. Garanti ile işniz olmazsa ne ala olursa vay ki vay...

• Merhaba geçmiş olsun ayni durum başımıza geldi forumda bunu cekemeyen varlıklar birde dalga geçti neymiş kart alınmazmış yurt dışından bilmem ne falanda filanda yardımcı olma adına dalga konusu olduk ama ben bırakmadım peşini naptım ettim bir şekilde halletim yani

bize maliyeti 3800 TL oldu kargosu vergisi ve hala kart elimize ulaşmış değil 3 hafta sonra.belli olacak durum okumak isterseniz buyurun linki burada

https://forum.donanimhaber.com/www-newegg-com-alinan-rtx-2070-asus-arizalandi--144494667

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 30 Haziran 2021; 12:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBurak1984

Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm durumunuza. Kimseyi ilgilendirmez aslında ama kendimi sizin yerinize koyarak düşününce; aslen satmak gibi bir niyetiniz yoksa neden kartı direk garanti kapsamında Türkiye'de distribütör e göndermiyorsunuz? Ürünün illa Türkiye faturası olacak diye bir kaide yok sonuçta. Asus gibi de büyük bir markanın ürünü var elinizde, global olarak zaten dsitribütör bulunan her ülkede garanti kapsamında ürününüzü servise bırakabilirsiniz. Bu ürün TR'de bir mağazadan alınmış olsaydı da satın aldığınız mağaza az önce size önerdiğim prosedürü uygulayacaktı. Alacaktı kartınız her kim ise asus yetkili distribütör buaya kargolayacaktı ürünü. Herkesin rahatlıkla kendi başına yapabileceği bir işlem.

Tekrar geçmiş olsun.

Merhaba durum bildiğiniz gibi değil malesef bizimde başımıza geldi rtx 2070 asus aldık newegg.com dan kart arızalı çıktı

asus türkiye yazdım aradım dediler tamir dahi isteseniz ilgilenmiyoruz siz asus büyük firma sanıyorsunuz ama asıl büyük firma evga abime özelikle söyledim asus alınmaz yurt dışından evga alınır diye ama dinletemedim aşağıya link bıraktım oradan bakarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

Merhaba durum bildiğiniz gibi değil malesef bizimde başımıza geldi rtx 2070 asus aldık newegg.com dan kart arızalı çıktı

asus türkiye yazdım aradım dediler tamir dahi isteseniz ilgilenmiyoruz siz asus büyük firma sanıyorsunuz ama asıl büyük firma evga abime özelikle söyledim asus alınmaz yurt dışından evga alınır diye ama dinletemedim aşağıya link bıraktım oradan bakarsınız

Alıntıları Göster

Anlıyorum, bilmiyordum durumun böyle olduğunu. Peki Evga olunca durumda ne gibi bir farklılık oluyor? Geçmiş olsun buarada, okudum yukarıda bıraktığınız linkide, Evga böyle veya şöyle daha iyi gibi bir pozitif bilgi bulamadım. Soruyorum çünkü asus almak gibi bir niyetim vardı yurt dışından ama Evga da garanti koşulları farklı ise tekrar yönü Evga'ya çevirmek en mantıklısı olur. Bilgi paylaşırsanız harika olur, herkeste öğrenmiş olur.

Saygılar.

• AliBurak1984 kullanıcısına yanıt

Evga da global garanti var. Rma açip yeni kart gönderiyorlar Fakat yeni kartin vergisini sen ödüyorsun. Kisaca yurtdişi kart lar garantisiz sayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Evga da global garanti var. Rma açip yeni kart gönderiyorlar Fakat yeni kartin vergisini sen ödüyorsun. Kisaca yurtdişi kart lar garantisiz sayabilirsiniz.

Anladım teşekkürler.

• görüntü yok ama fiyat çok iyi

• Bu ilanı sarı sitede de görmüştüm..

15.000 TL'ye satıyordu.. Açıklama içindeki son cümleyi okurken baya gülmüştüm.. ASUS TUF RTX 3080 EKRAN KARTI - GÖRÜNTÜ YOK( AÇIKLAMAYI OKUYUN ) 

• Ben ilanı doğrumu anladım.Bozuk garantisiz rtx 3080 15000 tl? Çok yakında Tr garantili sıfır sağlamları o fiyata satılacak.

• Bu kafa tam Sahibinden Türkiye'de tek diye araba vs satan kafa. Millet kendini ve ürününü bulunmaz sanıyor. Kim napsın senin beş para etmez bozuk kartını be. Utanır insan bozuk karta 15bin yazmaya. Şu ilanı moderatörün kaldırması lazım

• yav "ikinci el bölümü"nde yorum yapmak pek adetim de değildir; ama bozuk karta da 15000 lira yazmak nedir?

• Kartı ne yaptınız hocam merak ettim. Tamir ettire bildiniz mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.