Gördüm hocam bi düşünelim. O fiyata cıkabilecek miyim vs. Ürünlerin faturası ve kutuları mevcut mu ?
cabrielC
kullanıcısına yanıt
Fatura mevcut. Diger kutulara bu gun öğlene kadar bakar yazarım(kutular babamın evinde. Bunun için). Satış olursa bir a4'e size sattigima dair bir yazı yazar, imzalarim.
Hocam sistemin çok güzel ancak şartları zorlaya zorlaya max 50 bin çıkabiliyorum. Yoksa laptopını kartla taksitle almak benim içinde mantıklı olacaktı.
cabrielC
kullanıcısına yanıt
Hocam son teklif olarak 53bin'e bu monitorle birlikte verebilirim. Daha fazla yapacak bir seyim yok maalesef. AOC 31,5" Q3279VWFD8 IPS 2K 5ms 75Hz 5ms FreeSync
Belirttiğin monitör ne yazıkki işime yaramaz . Dediğim gibi şartları zorlayarak 50 bin lira anca çıkartıyorum. İşin açıkçası hepsi dahil sıfır set alacaktım 11.11 i bekliyorum cihazın iyi olduğu için dikkatimi çekti.Klavye mouse ve kulaklık alınması gerekiyor 50 bin e okey desen bile bunları alamayacağım benim bütceme fazla. Nasip ama bakalım . İlgin için teşekkür ederim zahmet verdim.
cabrielC
kullanıcısına yanıt
Estagfirullah zahmet ne demek. İkimiz için de hayırlı olsun. Umarım en kısa sürede güzel bir sistem toplarsın. Görüşmek üzere o/