Şimdi Ara

ASUS TUF Wi-Fi kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam ASUS TUF FA506IEB-HN041W-Gaming laptopum var yazlığa gitmeden önce böyle bir sorunum yoktu olayı şöyle izah edeyim;

Yazlıkla internet olmadığı için Wi-Fi'yi kapatıp çevrimdışı oyunlar oynadım 1 hafta sonra eve döndüğümde bilgisayarım Wi-Fi'ya bağlanmamaya başladı 1 gün sonra düzeldi fakat gidip gelmeye başladı format attım ve sorun çözüldü fakat Online oyunlara girdiğimde (örneğin Battlefield 1, EA FC24) 5 dakika sonra Wi-Fi kapanıyor ve sağ alttan baktığımda, veya Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda gözükmüyor bilgisayarı aç kapat yaptığımda sorun devam ediyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Format sonrası Asus'un resmi sitesinden doğru ve güncel driver'ı indirdiniz mi? Ben baktım da işlemci tipi seçmek gerekiyor. Onu siz daha iyi bilirsiniz. Bence kurulu driver'ı kaldırıp en güncelini ve doğrusunu yükleyip tekrar deneyin. Bir de laptop üzerinde fiziksel bir wifi tuşu var mı? Belki ortada falan kalmıştır ondan gidiyordur onun açık olduğundan emin olun.

• Hocam selamlar işlemci tipi olayını biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız, birde driverı kaldırırsam bağlantım tamamen kopmuş olmaz mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.