Şimdi Ara

Asus U45JC almak üzereyim. Bi baksanız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim hem acil ihtiyacım olduğu için, hem de kampanyayı da uygun gördüm hemen aldım. Şu anda fiyat 1748 TLhttp://bimeks.com.tr/urun/114698/asus-u45jc-wx084v.aspx olmuş bimekste... Zaten iki mağazada kalmış, internet satışı da bitmiş. Ben zaten sonuncusunu almıştım mağazadan

Mübarek peynir-ekmek sanki...

Aslında 13.3 inç çok daha sevimli, daha kompakt, taşıması kolay falan ama bana CD lazımdı, kurulum falan yapıyorum malum, bekleyedim hemen aldım 14 inç olanı. Asus kalitesi ortada zaten, yalnız tasarım olarak HP pavilion serisine bakıp biraz genç işi aletler yapsalar süper olacak... Hepsi "iş adamı" kılıklı laptoplar

• senın notebooktan almak ıcın ıstanbul forumu aradım "yeterınce stokta var" dedıler gıttıgımde kalmadı yantını aldım :S
    bu aksılık olmasaydı bende sızınkınden almıs olacaktım. acıkcası aldıgınız cogu yazlımlar artık flash bellekte gelıyor. gecence kaspensky aldım flash bellek cıktı kutudan. cd ıhtıyacı olursada external kullanırım, benım sızınkı kadar cd ıle ısım olmuyor artık hersey ınternet oldu.
    asus bamboo serısını gordunuz mu :D eskıden tahta valızler vardı onlar mısalı notebook u da agac kaplamıslar :D
  • Evet CD konusunda ben de tereddüt ettim ama arada 100 TL fark vardı, hem CD farkı, hem ekran farkı hem de 4 GB RAM farkı (13 inç olanınki 3GB idi) 100 TL'ye değer diye düşündüm, yoksa sadece CD olsa çok da farketmez evet...

Benim ki tam düşeş oldu aslında, uzun zamandan beri arıyordum tam karar verdim, Bimeks demez mi "kampanya var" diye

Bambu'yu biliyorum, ben de bir de ASUS netbook var, -şu anda oradan yazıyorum- onun da bambusu vardı ama bambular normal versiyondan biraz pahalı. Çok estetik olduğu tartışılmaz tabi...
  • açık-pozisyon;
    Almış olduğun bilgisayar hakkında bir değerlendirmede bulunabilir misin? Tavsiye eder misin? Şu anki fiyatı biraz yüksek ama ben de bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Bugün itibariyle fiyat 1.672,71TL. "Onun yerine şunu al" diyebileceğin başka bir bilgisayar var mı? Önerin ne olur? Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

http://www.bimeks.com.tr/urun/114698/asus-u45jc-wx084v.aspx
  • 26 Ocakta yapılan indirimle Bimeksten Asus K52JC-EX392R laptopu peşin fiyatına 6 taksitle 1.381,79 tl'ye satın aldım. Şimdi baktığımda fiyatı 1,677,33 tl olmuş.
    İndirimleri takip edin en az 250-300 tl avantajınız olur.
    Laptopumu henüz kurmadım. Kurunca özelliklerini ve performansını buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimefe

açık-pozisyon;
    Almış olduğun bilgisayar hakkında bir değerlendirmede bulunabilir misin? Tavsiye eder misin? Şu anki fiyatı biraz yüksek ama ben de bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Bugün itibariyle fiyat 1.672,71TL. "Onun yerine şunu al" diyebileceğin başka bir bilgisayar var mı? Önerin ne olur? Yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

http://www.bimeks.com.tr/urun/114698/asus-u45jc-wx084v.aspx

Evet dünden bugüne fiyatı değişmiş... 1.578,96 ya inmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

hayırlı olsun açık-posizyon

dun vatan bilgisayara gıttım ordakı calısan bana stok erıtmek ıcın ındırım oldugunu yenı 13.3" lık u serısının yolda oldugunu soyledı ıcınde i7 ıslemcı varmıs- cd-rom yokmus yıne aynı sekılde bataryası 11.5 saat gıdecegını asus garantı verıyormus...
    en gec 2 hafta ıcınde gelecekmıs inşAllah o yuzden bekleme modundayım. gelsın fıyatı bellı olsun ona gore harket edıcem

slm arkadasım acaba vatana gelecek olan yeni 13.3" lik seri u36 mı bunla ilgili bi bilgin varmı acaba kaç zamandan beri bekliyorum asus Türkiye ithalatçılarını aradım ama nezaman gelecegi hakkında bi bilgiye ulaşamadım acaba bilgisi olan arkadasta varmı u36 yada u41 hangisi gelirse onu alacam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.