Şimdi Ara

Asus U45JC almak üzereyim. Bi baksanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acer almaktan vazgeçtim. İstediğim özelliklerde aşağıdaki laptopu buldum. Özellikler olarak beni fazlasıyla tatmin edecek bir
    bilgisayar. Gold bilgisayarda 1700 den satılıyor. Ekran kartı iyi midir acaba? Ayrıca 5400rpm sıkıntı olur mu? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.enuygunalisveris.com/urun_detay.asp?pid=31413

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 7 Aralık 2010; 10:58:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Arkadaşlar bu aralar yeni bir laptop almak üzereyim. 14 inch ya da daha küçük ekranlı istiyorum. Oyun canavarı olmasına gerek yok ama COD falan çalıştırsın isterim. Hızlı açılan ve kullanırken takılmayacak bir laptop olmasını istiyorum. Teknosada aşağıdaki ürünü beğendim. Şu an kampanyalı. Yaklaşık 150 lira indirimde. Özellikler ve fiyat olarak yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031256&CS_Category=_SBSHAD_63_1307_439_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

çok daha ucuza çok daha iyi ürünler bulunabilir ekran kartı çok vasat dell 4030 serilerini incele biraz da yada acer timeline x serileri düşünülebilir.

• cevap için teşekkürler. acer 4820tg ye yönelmiş durumdayım. dediğiniz gibi aynı fiyata çok daha iyi bir laptop.
  • quote:

cevap için teşekkürler. acer 4820tg ye yönelmiş durumdayım. dediğiniz gibi aynı fiyata çok daha iyi bir laptop.

güzel bir seçim olur
  • pişmiş aşa su katmak istemem ama...Acer alacaksan bilmen gereken iki şey var..

Birincisi (senin için ne kadar önemli bilmiyorum ama) sadece istanbulda servisi var şu anda..Ankara dahil diğer illerdeki servisleri kapandı..Servise gönderme ve teslim alma işi kargo şirketi üzerinden yürüyor..

İkincisi alacağın modelin ala kısmını bir incele..Eğer Fana ulaşmak için ayrı bir kapak yoksa yada Fan ızgarasına (soğutucu ) altan ulaşamıyorsan bir kaç ay sonra (bulunduğun ve çalışma yerine göre tabiki değişmek kaydı ile 1 yılda olabilir) tıkanan ızgarayı temizlemek büyük sorun olacaktır..Eğer tezimlemezsen bu sefer bilgisayar aşırı ısıdan kendini kapatmaya başlayacak..Yok eğer servise temizleteyim dersen bu sefer devreye birinci madde girecek...

Tabi dersen ki ben klavye takımından (üstten) sökebilirim kendim tezimlerim..onu bilemem..hoş garantili bir bilgisayara bunu yapmak mantıklımı oda ayrı konu..

Selamlarımla...

• up
  • quote:

Arkadaşlar acer almaktan vazgeçtim. İstediğim özelliklerde aşağıdaki laptopu buldum. Özellikler olarak beni fazlasıyla tatmin edecek bir
    bilgisayar. Gold bilgisayarda 1700 den satılıyor. Ekran kartı iyi midir acaba? Ayrıca 5400rpm sıkıntı olur mu? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.enuygunalisveris.com/urun_detay.asp?pid=31413

merhaba asusun bu serisi benimde dikkatimi çekti ancak ekran kartının giriş seviyesi vasat bir kart olduğunu belirtmeliyiz.

ancak oyun oynamak gibi derdin yoksa bencede gayet iyi bir seçenek 10 saate yakın pil ömrü vaad etmeside artısı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bugun bu pc yi 1430/6 bimexten aldim 2-3 gune gelir heralde detayli yazarim beni ceken neydi derseniz bence 14 inc ekran cok makul mobil hissi veriyor insana 15.6 baya iri kiyim geliyor bana artik bide gereksiz gibi onun disinda i5 560 2.53 4 500 bluetototh ivirzivir ve cok ince bu kadarini bi samsungun bi modeli var tahminimceq330 du onda var ama samsung tr de ne kadar iiyi bilemiyorum bu markanin oturmasi biraz zaman alir gibi birde packerd bell var aslinda bu alet super bisi onuda vatan da gormustum ama packerd bell e guvenemiyorum arkadaslarim farkli problem yasadilar bu markayla onun disinda en disli rakibi bence toshiba portage R630-700 biri i3 biri i5 ama bu alet de fazla ince geldi bana ufak bir harekette harddisk sensoru devreye giriyor iyi bisidir belki ama saglam gibi gelmedi asus un aslinda ekran kartindan ote bence ekranlari guzel diil ekran toshiba sony dekiler kadar canli durmuyo ama herseyi 4 4 luk bulamiyosunuz bakalim 7 gun deneme suresi var kosulsuz iade kabul ediyolar bilgilendirirrim

• evet arkadaslar pc elime ulasti 1 gun oldu kullanali dogrusu bu fiyata alinabilecek iyi bir makine diyebilirim arti ve eksilerini yazayim almadan once bilgi bulmakta cok zorlanmistim

ARTILARI

*hafif ve ince sadece 2 kg ve sadece 2.2 cm. yuksekliginde bu sartlari saglayabilen toshiba portage var sadece o ise bu makine kadar slkl saglam durmuyor
    *led ekran oldukca iyi benim icinde sasirtici oldu asus duzgun ekran cikarmakta hep zorlanmistir ama bu ekran oldukca iyi
    *lslnma konusu az bir problem ve makinenin hemen tepki verdigini goruyosunuz isinmayi engellemek icin fan sesi cok az
    *7-8 saat bataryasinin rahat gittigi soylenmekte cok kasilmadigi surece ben baya kasarak 5 saate kadar yuruttum
    *2 yil garanti
    *fiyat/performans i5 460 2.53/4/500 oldukca iyi ve acilisi hizli aciliyor eski toshiba karin agrisiydi bu konuda
    *kaziklanmadigini bilmek bu pc amazonda i3 370 versiyonu 899$ satiliyor yani neredeyse benim aldigim fiyata bunu bilmek oldukca guzel Toshibalara bakarsaniz amazonda bizim burdaki laptop lar%40-50 ucuza satilir

EKSILERI
    *ekranin kasasi toz tutmaya cok yatkin ayni sekilde lcd de oyle ben takmiyorum ama takan arkadaslar olabilir
    *ses sistemi sadece 2 kucuk speaker ses iyi diyemem ama kotude diyemem daha iyi yapabilirlerdi bu biraz basit kacmis
    *touch pad bence cok iyi degil ama fenada diiil daha iyide olabilirdi
    *bataryayi taktiginizda sanki hafif bosluk oluyor gibi kilitlemenize ragmen problem yaratmiyor ama dizayn hatasi olsa gerek

son olarak benim aldigim wx084v olaniydi bu model ic kasada siyah(kahverengi diil) dista siyah sik duruyor bence bu fiyata cok iyi makine rakipleri dusunuldugunde

• hangı cıhazı aldınız asus u45jc-wx084v mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

hangı cıhazı aldınız asus u45jc-wx084v mı?

asus A42J aldım. bu bakdığımın 2 katı özelliklerinde aynı fiyata aldım. bimeksten.
  • bataryası uzun sure gıdebılen bır cıhaz arıyorum. asus eeepc alırken 8 saat gıder yazıyordu uzerınde hakıkatten 8saat gıdıyordu. o yuzden asus tercıh etmek ıstıyorum
    a42j nın bataryasının cok gıdecegını sanmıyorum i7 işlemci-lcd ekran-chipseti normal
    u45 serısınde 11.5 saat batarya suresı verılıyor, ve işlemci gerektıgınce kullanılıyor o yuzden fazla pil tuketmıyor, led ekran olması bataryayı nerdeyse hıc kullanmıyor o yuzden u serısıne yoneldım ben

a42 serısının bataryası ıcın ne soyleyebılırsınız bana

ii gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankaya -- 3 Ocak 2011; 11:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

bataryası uzun sure gıdebılen bır cıhaz arıyorum. asus eeepc alırken 8 saat gıder yazıyordu uzerınde hakıkatten 8saat gıdıyordu. o yuzden asus tercıh etmek ıstıyorum
    a42j nın bataryasının cok gıdecegını sanmıyorum i7 işlemci-lcd ekran-chipseti normal
    u45 serısınde 11.5 saat batarya suresı verılıyor, ve işlemci gerektıgınce kullanılıyor o yuzden fazla pil tuketmıyor, led ekran olması bataryayı nerdeyse hıc kullanmıyor o yuzden u serısıne yoneldım ben

a42 serısının bataryası ıcın ne soyleyebılırsınız bana

ii gunler

Benim için pil süresinden ziyade performans ve ekran kartı önemliydi onun için tercih ettim. Pil ömrü kısa. Normal kullanımda 2 saat falan gider. Ben genelde sabit kullandığım için önemli değil. Sizin için pil ömrü tercih sebebiyse u45 i tavsiye ederim.

• u serisinin bamboo özel serisi çok yakında piyasada olacak eğer performans ve pil ömrünün yanında şıklık ve çevreye duyarlılıkda önemsediğiniz şeylerse ve aceleniz yoksa biraz beklemenizi tavsiye ederim...
  • eyw. hocam
    anladıgım kadarıyla u45 serısı 5 ay once cıkmıs, yakında yenısı cıkar gıbı gozukuyor beklemek daha ıı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

u serisinin bamboo özel serisi çok yakında piyasada olacak eğer performans ve pil ömrünün yanında şıklık ve çevreye duyarlılıkda önemsediğiniz şeylerse ve aceleniz yoksa biraz beklemenizi tavsiye ederim...

eyw. hocam bu bılgı cok yararlı oldu
  • bişey değil dostum asus türkiye sitesinde tanıtım var ordan bakabilirsin
  • Bir süredir Asus 8 hücreli pilli bir laptop bakıyordum, u45'i birkaç gündür kesiyordum bimekste'de özel indirim olunca linkteki u45jc'yi 1.425 TL'ye bu sabah aldım...
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114698/asus-u45jc-wx084v.aspx

İşim gereği pili uzun giden bir laptopa ihtiyacım vardı. Film ve oyun ile çok işim yok, internet, ofis uygulamaları ve yazılım geliştirme daha çok...

İlk izlenimlerim; laptop kasa olarak zarif (HP pavilion kadar değil tabi) ekran parlak ve görüntü çok net. Win 7 Home Prm. ilk defa kullanıyorum, alışması biraz zor ama güzel... Halen kullandığım Asus 1001 HA var, 5.5 saat net gidebiliyor pili, dediğim gibi bunu da almamın en büyük sebebi pil. Super Hybrid Engine bunda da var, bazı pil modları var, battery saver, performance, office modu falan gibi... Şu anda bu satırları yazarken henüz 2. kez taktım şarja. Öğlen 15.30'a kadar şarj ettim, şarjdan çekerek pille devam ettim. Quiet Office modunu seçerek, orta yoğunlukta internet, bilimum ofis programları kurulumu, diğer kurulumlar yaptım. Kurulumlar sırasında arada internete takıldım. Recovery DVD'lerini oluşturmaya başladım (ki şu anda 3. DVD'de, 1 saat 42 dk oldu) saat 20.20'de 25 dk'lık pil gösteriyordu yani toplam pil ömrü 5 saat 15 dk gibi. Pil göstergesi istikrarlı baştan neyi gösteriyorsa o kadar gidiyor. Tabi extra yük bindirmezseniz... Sanırım 8-10 saat gitmesi için batery save moduna alıp, wireless'i kapatıp sakin takılmak gerekiyor.

Bunun dışında çok da fazla denemedim aleti, zaman içinde performansını göreceğiz. Eksi olarak değerlendirilebilecek yanları; klavye aydınlatması yok, klavyede nümerik pad yok, başka da birşey gelmiyor aklıma...

Kutudan asus marka ufak bir mouse çıkıyor, pili boş geliyor, ağırlık iyi, çok ağır değil. Çantam yok buna uygun bir çanta almam lazım, Bimeks'teki çantaları beğenmedim, Teknosa ve Carrefour'da da güzel yoktu... Darty'de güzel çantalar hatırlıyorum ama henüz bakamadım

Soru varsa, seve seve cevaplayabilirim...

• Hocam wireless falan kapatınca, cihaz rahatlıkla 11-12 saat pil ömrünü gösterecektir. UL serisinden bile böyleydi. Bunda düşüş olacağını sanmıyorum. DVD yazarken falan pil ömrünü ölçünce o kadar düşük çıkması normaldir. Su gibi elektrik harcıyor motoru çünkü DVD yazıcının.

Güle güle kullan.
  • hayırlı olsun açık-posizyon

dun vatan bilgisayara gıttım ordakı calısan bana stok erıtmek ıcın ındırım oldugunu yenı 13.3" lık u serısının yolda oldugunu soyledı ıcınde i7 ıslemcı varmıs- cd-rom yokmus yıne aynı sekılde bataryası 11.5 saat gıdecegını asus garantı verıyormus...
    en gec 2 hafta ıcınde gelecekmıs inşAllah o yuzden bekleme modundayım. gelsın fıyatı bellı olsun ona gore harket edıcem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.