Şimdi Ara

8000 lira Civarında Laptop arıyorum şu iki modele bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7500 8000 lira civarında laptop arıyorum karşıma hep MSI on cihazları çıkıyor MSI iyimidir ? Alternatif önerileriniz var ise lütfen paylaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msi ge73vr 7rf 035xtr modelinden sipariş verdim. bugün kargoda. yarın inşallah ulaşır.

cok düşünecek birşey yok. gtx 1060 ve 1070 arasındaki performans farkı 400 liradan daha cok. ilerde buradan yaptığın 400 tl kar aklına gelmez ama gtx 1070in uzun vadede faydasını görünce tercih ettiğin için mutlu olacaksın.

üstteki modelin eksi tarafı freedos, 128 gb ssd az gibi, ekran tn panel 120 hz 5 ms, thunderbolt 3 desteği yok ki gtx 1070 li laptopta gerekli değil.

ikisi de raider, ekranları aynı büyük ihtimalle. ucuz olanin 256gb ssd ve w10 olması artısı.

piyasada 035xtr modelin haricindeki gtx 1070 laptoplar 9 binden başlıyor.

ben n11 den sipariş verdim. forumda indirim kuponları bölümü sayesinde baya da uyguna denk geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

msi ge73vr 7rf 035xtr modelinden sipariş verdim. bugün kargoda. yarın inşallah ulaşır.

cok düşünecek birşey yok. gtx 1060 ve 1070 arasındaki performans farkı 400 liradan daha cok. ilerde buradan yaptığın 400 tl kar aklına gelmez ama gtx 1070in uzun vadede faydasını görünce tercih ettiğin için mutlu olacaksın.

üstteki modelin eksi tarafı freedos, 128 gb ssd az gibi, ekran tn panel 120 hz 5 ms, thunderbolt 3 desteği yok ki gtx 1070 li laptopta gerekli değil.

ikisi de raider, ekranları aynı büyük ihtimalle. ucuz olanin 256gb ssd ve w10 olması artısı.

piyasada 035xtr modelin haricindeki gtx 1070 laptoplar 9 binden başlıyor.

ben n11 den sipariş verdim. forumda indirim kuponları bölümü sayesinde baya da uyguna denk geldi.

Eline ulaştığında oyun performansları hakkında bilgilendirme yapar mısın mümkünse?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.