Şimdi Ara

ASUS UL30VT 130DV İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun almaya gittim 30 yoktu bende 80 aldım mediamark dan 1550 ye 12 taksitle hemen Crysis WARHEAD yükledim gayet güzeldi hic bi ayarını oynamadan oyunun oynadım takılma falan yok gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

arkadaşlar bugun almaya gittim 30 yoktu bende 80 aldım mediamark dan 1550 ye 12 taksitle hemen Crysis WARHEAD yükledim gayet güzeldi hic bi ayarını oynamadan oyunun oynadım takılma falan yok gayet başarılı

hayırlı olsun.ul30 sadece vatanda var sanırsam şuan.
  • quote:

arkadaşlar bugun almaya gittim 30 yoktu bende 80 aldım mediamark dan 1550 ye 12 taksitle hemen Crysis WARHEAD yükledim gayet güzeldi hic bi ayarını oynamadan oyunun oynadım takılma falan yok gayet başarılı

Hadi yaa! cidden şaşırdım abi. 1.3 ghz ile warhead oynayabiliyor musun?
  • İnceleme ve fikirler için çok teşekkürler.Sabır testi yapan netbook'ların yerine tercih edilebilecek bir ürün sanırım.Film-internet-ufak çapta oyun konusunda başarılı bir ürüne benziyor.Netbook düşünüyordum arkadaşın x130'unu gördükten sonra vazgeçtim.Sanırım bu üründe karar kılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikii

quote:

valla kurdum hic bi ayarla oynamadan direk oyuna girdim ve gayet güzel takılmadan oynadım bence cok güzel bi alet
  • merhaba arkadaşlar,

Hd filmlerdeki performansından bahsedeyim. 720 ve 1080p'lik filmlerde sıkıntı yok. onboard ekran kartıyla bile rahat izleniyor, ben media player homecinema kullanıyorum, videoyu ekran kartına çözdürüyor, atlamasız takılmasız izlenebiliyor. 1080p sadece bir tane trailer vardı çok bişi deneyemedim, ama 720pler kesinlikle sıkıntısız. işlemci kullanımı %10lar civarında ( entertainment modunda)

Gelelim youtube vb. internet üzerindeki flash video performansına. 720plik videolar açtığımda işlemci kullanımı %30-45 arası değişiyor ve takılmadan izlenebiliyordu. Ancak 1080p filmlerde ( nvidia pure video için hazırlanmış bir 1080p vardı, youtube'da "hd 1080p" diye aratınca en başta çıkıyor ) işlemci kullanımı %85-90lara kadar çıkıyor ve takılmalarla izlenebiliyordu. adobe flash player 10 yüklüydü, üzerine videoları ekran kartına çözdürebilen 10.1 beta versiyonunu yükledim. Sorunsuzca 1080leri açabiliyor ve işlemci kullanımı %20 civarında oldu.

yakında bir kaç oyun da denemeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclaver56 -- 23 Nisan 2010; 23:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enclaver56

merhaba arkadaşlar,

Hd filmlerdeki performansından bahsedeyim. 720 ve 1080p'lik filmlerde sıkıntı yok. onboard ekran kartıyla bile rahat izleniyor, ben media player homecinema kullanıyorum, videoyu ekran kartına çözdürüyor, atlamasız takılmasız izlenebiliyor. 1080p sadece bir tane trailer vardı çok bişi deneyemedim, ama 720pler kesinlikle sıkıntısız. işlemci kullanımı %10lar civarında ( entertainment modunda)

Gelelim youtube vb. internet üzerindeki flash video performansına. 720plik videolar açtığımda işlemci kullanımı %30-45 arası değişiyor ve takılmadan izlenebiliyordu. Ancak 1080p filmlerde ( nvidia pure video için hazırlanmış bir 1080p vardı, youtube'da "hd 1080p" diye aratınca en başta çıkıyor ) işlemci kullanımı %85-90lara kadar çıkıyor ve takılmalarla izlenebiliyordu. adobe flash player 10 yüklüydü, üzerine videoları ekran kartına çözdürebilen 10.1 beta versiyonunu yükledim. Sorunsuzca 1080leri açabiliyor ve işlemci kullanımı %20 civarında oldu.

Teşekkürler bilgiler için.
    Peki ses kartı nasıl içindeki?
    Ses sisteminde nasıl bi performans verir?

• hocam pm attım biraz acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: enclaver56

merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler bilgiler için.
    Peki ses kartı nasıl içindeki?
    Ses sisteminde nasıl bi performans verir?

hd 1080p görüntüleri denedim bi sorun olmadan izleyebildim acaba senin netten kaynaklanan bi sorun olabilirmi

• makinenin eksi yönleri neler?(kullananlar)
  • ürün gerçekten çok şık

tam aradığım özelliklere sahip bir PC fakat uygun fiyata satılan bir yer bulamadım. daha doğrusu sadece vatanda bulabilidim. orada da stokta yok diyor. uygun fiyatlı bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikii

İşlemcinin GHz'sine değil, teknolojisine bakacaksın. Aksi halde çok şey kaçırman olası. Bendeki Atom N270'i 2,1 GHz'ye aşırttığım halde Warhead falan şöyle dursun, Half Life 2'de bile sıkıntı çıkarıyor.
  • yarın kısmetse alıyorum.tavsiye edebileceğiniz çanta varmı ?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 28 Nisan 2010; 16:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

makinenin eksi yönleri neler?(kullananlar)

camerası güzel degil msn de baya bulanık ve kötü bi görüntü veriyo
  • 0.3 olursa anca tabi.1.3'leri bile yükseltemediler.0.3 mü kaldı.Adamlar n.book yapıyorlar ama hala eski düşük özelliği olan donanımları koymaktanda çekinmiyorlar.Sonrada teknolojiden bahsediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

0.3 olursa anca tabi.1.3'leri bile yükseltemediler.0.3 mü kaldı.Adamlar n.book yapıyorlar ama hala eski düşük özelliği olan donanımları koymaktanda çekinmiyorlar.Sonrada teknolojiden bahsediyorlar.

video çekimi 1.3olan var mı ?
  • arkadaşlar biosu güncelledim o güzel oldu bide ekran kartını güncelleyim dedim daha şimdi bitti ekran kartının nvidia nın kendi sitesinden indirdim olmadı sizde sakın denemeyim üç saatte anca düzeltebildim güncel sürümü var ama pc deki ikince karttan dolayı sorun cıkıyo
  • kullanan arkadaşlar fn+c tuşu hangi işlemi yapıyo bende işe yaramıyo
  • quote:

arkadaşlar biosu güncelledim o güzel oldu bide ekran kartını güncelleyim dedim daha şimdi bitti ekran kartının nvidia nın kendi sitesinden indirdim olmadı sizde sakın denemeyim üç saatte anca düzeltebildim güncel sürümü var ama pc deki ikince karttan dolayı sorun cıkıyo

Bilgisayarda problem mi var ki BIOS güncellemesi yaptın? Durduk yere BIOS güncellemesi yapmak demek "ben sorun istiyorum" demekle eşdeğerdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.