Şimdi Ara

ASUS UL30VT 130DV İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amato

arkadaşlar biosu güncelledim o güzel oldu bide ekran kartını güncelleyim dedim daha şimdi bitti ekran kartının nvidia nın kendi sitesinden indirdim olmadı sizde sakın denemeyim üç saatte anca düzeltebildim güncel sürümü var ama pc deki ikince karttan dolayı sorun cıkıyo

Ekran kartı driverlarıyla oynamanızı tavsiye etmem. Nvidia'nın sitesini kurcalamak lazım ama ilk baktığımda "nvidia hybrid" driverları göremedim. Anca Asusun kendi sitesinde driverları var, eğer çift ekran kartı kullanacaksak bu driverı kullanmak zorundayız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

arkadaşlar biosu güncelledim o güzel oldu bide ekran kartını güncelleyim dedim daha şimdi bitti ekran kartının nvidia nın kendi sitesinden indirdim olmadı sizde sakın denemeyim üç saatte anca düzeltebildim güncel sürümü var ama pc deki ikince karttan dolayı sorun cıkıyo

Bilgisayarda problem mi var ki BIOS güncellemesi yaptın? Durduk yere BIOS güncellemesi yapmak demek "ben sorun istiyorum" demekle eşdeğerdir.

bi problem yok kendi sitesinde yeni sürümü vardı bende güncelledim bence senin dediginin tam tersini düşündügüm için yaptım"ben sorun istemiyorum" demek için

• quote:

Orijinalden alıntı: enclaver56

quote:

Ekran kartı driverlarıyla oynamanızı tavsiye etmem. Nvidia'nın sitesini kurcalamak lazım ama ilk baktığımda "nvidia hybrid" driverları göremedim. Anca Asusun kendi sitesinde driverları var, eğer çift ekran kartı kullanacaksak bu driverı kullanmak zorundayız sanırım.

bende gec de olsa anladım ben direk normal driver yükledim makina sapıttı artık kendi sitesindeki güncellemeleri takip edecem

• 2 gün önce izmir vatandan sonuncu ul30vt'yi satın aldım 1621tl'ye.ertesi gün mediamarkta gittim 1550tl di orada.ama bi türlü güzel bi çanta bulamadım .
    tavsiye edebileceğiniz bi çanta varmı?
  • bu tip optik sürücüsü olmayan makinelerde, driver yada recovery bilgisini CD ile vermek kadar abes birşey yoktur herhalde madem güzel birşey yaptın, ekle yanına bir usb bellek koy içine ne vereceksen...

bende bekliyorum bakalım kararsızım, Vaio Z mi Asus'un son dönemde arka arkaya patlattığı uzun ömürlü pilli modeller mi bilemedim...
  • LAptopu alalı 1 ay olmadı ve belki sadece 2 defa açıp kullanmışımdır. Bugün icap etti, bir konferansa katılacaktım. Ekranı açtım bir baktım heryeri leke dolu.. Büyük küçük lekeler ve özel silme bezi ve spreyi ile sileyim dedim bezi dokundurmamla ekranın çerçevesinin çiziklerle dolması bir oldu. Hayır, yıllardır kullandığım marka bez ve sprey diğer 3 bilgisayarımda 1 çizik bile bırakmadılar. Ne bu durduk yere ortaya çıkan lekelerden kurtuldum ne de çerçevedeki tozları silebildim. Yahu elimi dokdurdum çektim çizik doldu çizik. Böyle şey mi olur. 1 700 verip laptop alıyorz, durduk yere çerçevesi lekelerle kaplanıyor silmeye kalktığında ise deli gibi çiziliyorlar, üstüne üstlük gitmiyorlarda..

En nefret ettiğim şeydir çizik, bir bu çıkmayan lekeler.. Cidden pişmanım şimdi. O kadar para verdik, durduğu yerde kalıcı lekeler çıktı..

• quote:

Orijinalden alıntı: vermilion master

LAptopu alalı 1 ay olmadı ve belki sadece 2 defa açıp kullanmışımdır. Bugün icap etti, bir konferansa katılacaktım. Ekranı açtım bir baktım heryeri leke dolu.. Büyük küçük lekeler ve özel silme bezi ve spreyi ile sileyim dedim bezi dokundurmamla ekranın çerçevesinin çiziklerle dolması bir oldu. Hayır, yıllardır kullandığım marka bez ve sprey diğer 3 bilgisayarımda 1 çizik bile bırakmadılar. Ne bu durduk yere ortaya çıkan lekelerden kurtuldum ne de çerçevedeki tozları silebildim. Yahu elimi dokdurdum çektim çizik doldu çizik. Böyle şey mi olur. 1 700 verip laptop alıyorz, durduk yere çerçevesi lekelerle kaplanıyor silmeye kalktığında ise deli gibi çiziliyorlar, üstüne üstlük gitmiyorlarda..

En nefret ettiğim şeydir çizik, bir bu çıkmayan lekeler.. Cidden pişmanım şimdi. O kadar para verdik, durduğu yerde kalıcı lekeler çıktı..

inan üzüldüm şimdi ya nasıl lekeler cıktıki hocam ya bende spreyle sildim ama bende bişey olmadı ustad lekeler cıkmıyosa götür degiştir sende belki üretim hatasından kaynaklanıyodur

• yeni güncellemeler var mı yapabileceğimiz ?
  • ul30vt'me 2gb ram aldım 1066mhz lik.sonra bi baktım içindeki 2gb lik ram de 1333lükmüş.
    işlemci 1066da çalışıyor. ram in 1066mhz lik olması kötü mü oldu? bu işlerden pek anlamıyorum yardım edin...
    http://www.panoramio.com/photo/35275689
    http://www.panoramio.com/photo/35275685
    http://www.panoramio.com/photo/35275676

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 8 Mayıs 2010; 22:11:37 >

• bilgisayara format attım ama ses bozuldu ?
    çok cansız geliyor sesler
  • up
  • bilgisayara format attıktan sonra ses kalitesi düştü.
    sesi nasıl düzeltebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.