Şimdi Ara

ASUS UN EKRAN KARTI TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AŞAGIDA Kİ SİSTEMİ TOPLUYORUM BU SİSTEME 256 MB ASUS EKRAN KARTI TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM YADA 200 -250 YTL MİKTARINDA BÜTÇE AYIRDIM

KASA

THERMALTAKE Tsunami Dream veya THERMALTAKE V5000D Mavi

PSU

THERMALTAKE W0057 Pure Power 500W

İŞLEMCİ :
    AMD Athlon 64 X2 3800+ (2.0GHz,1024K Cache,S939) BOX İşlemci

RAM
    TWINMOS DDR400 2048MB Dual Channel Kit (2x1024MB) Ram

HARDİSK

SEAGATE 300GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ Hdd

DVD Writer- DVD-ROM

ASUS DRW-1608P2 16X Double Layer Box DVD Writer
    SAMSUNG 16X DVD-ROM

• dostum sistem süper yalnız psu'yu silverstone 500w alabilirsin tt'ler hakkında pek olumlu şeyler konuşulmuyo..ekran kartı olarak ille asus mu olcak diosun?neden asus? neyse 250YTL'ye kadar alabilcen en iyi kart WINFAST PX6600 GT TDH Extreme olabilir biraz daha kasarsan x800gto al derim..
  • Bu sisteme 200 YTL'lik vga gitmez be hocam...şimdilik GTO2 ile idare et.Ben çok memnunum.Ekran kartının asus olması diye bir şart yok dostum;muhtemelen biri demiştir abi asusun ekran kartları iyi diye ama bunu sana bilmeyen biri söylemiş emin ol.Sapphire x800GTO2 iyidir.Ayrıca sapphire atinin en başarılı çözüm ortağıdır diyebiliriz ve x800GTO2'yi sadece sapphire üretio
  • ben sana asus derim arkadaşım. bir aralar ati redeon kart aldım. performansı berbattı. winfast bile daha iyidir.
    256 MB ASUS EAX1300 PROTD PCI EXP. DDR2 DVI bu karttan pişman olmazsın. gerçi bunun da mimarisi ati redeon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza34

ben sana asus derim arkadaşım. bir aralar ati redeon kart aldım. performansı berbattı. winfast bile daha iyidir.
    256 MB ASUS EAX1300 PROTD PCI EXP. DDR2 DVI bu karttan pişman olmazsın. gerçi bunun da mimarisi ati redeon.

markadan markaya kartın hızı, özellikleri değişiyor...
  • quote:

ben sana asus derim arkadaşım. bir aralar ati redeon kart aldım. performansı berbattı. winfast bile daha iyidir.

• wınfast px6600 gt tdh Extreme güzel alet tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kasaya önerilen kart winfast 6600gt midir yani?enturkteynment 1,5 yıllık forum mesajlarını okuyup tavsiye yapmamalısın.68xx serisinin bile eskimeye yüz tuttuğu bu dönemde bu sisteme 6600GT takılmaz.
    @yakuza 34;Ati'nin radeon serisi 9250 kartı da var;x800GTO2 de.Hangisi olduğunu belirtirsen performans bakımından beklentilerinin dışında kalma nedenini daha iyi anlarız. x1300Serisi ise bu sisteme önerilmeyecek bir karttır.Çünkü SİSTEM EN ZAYIF PARÇASI KADAR HIZLI ÇALIŞIR bunu unutma...
  • asus ekran kartı alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tamtam92

asus ekran kartı alınmaz

• quote:

böyle tavsiye mi olur yazdıklarını okuyomusun arkadaşım

x_bytar_x ve wolforkın dışındakilerin yorumlarını okuyunca donup kaldım böyle tavsiye mi olur yukarıdaki sisteme 200 ytl civarında yakışacak kart yok bütçe arttırmadan kaliteli çözüm olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 27 Nisan 2006; 16:55:03 >
  • Ben asus 1300 pro almıştım fanı sesli diye 512mb 1600pro aldım ama bununda fanı sesli
    Ne kadar sesli sorusunun yanıtı
    Coolmaster kasam var bunun üstünde standart 12 ve 8cm fan var + power supply +cpu fanı
    işte 1300pro ve 1600pronun 4 yaşındaki oğlumun seyinden daha ufak olan fanı yukarıda saydığım 4 adet fanın toplan ürettiği sesten biraz daha fazla yani ekran kartımın fanını geçici olarak durdurduğumda ses yok ama bu fan çalışıyorken 4mt uzaktan ses duyulabiliyor ama tabi diğer ekran kartlarının fanı nasıldır bilemiyorum
  • 250 ytl ye kadar bence x800gto yada x1600pro
  • Asus niye alınmasın arkadaşım.Senelerdir Asus kullanıyorum Nvidia olsun ATI olsun hep yüzümü güldürdü.Çizgi ye gittim bozluan kartı bir günde değiştirdiler.ASUS al tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.