Şimdi Ara

asus un geldiği son nokta fiyatına göre özellikler süper (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar aynı sorumu sorucam çünkü konu biraz sapmış göründü bana. Bu model asusun hiçbirsitesinde yok. Yani hadi dedim türkçe sitede olmayan modeller global sitede oluo ona bakayım dedim orda yok yetmedi fransa, almanya , çin ve tayvan sitelerine de baktım orda da yok. Asus a mail attım pcdeponun linkini vererek pcdepodayada atmıştım bunun modeli nedir diye hala cevap bekliyorum. Sonuçta bu özelliklerin hepsinin varolduğunu düşünsek hiçbir yamukluk olmadan ben bu laptopu alsam ilerde bios update i için modelini sorduğunda ne diyeceğim . Ya da başka bi olay için vs vs . Bu konuda modeli konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim

Birde bu laptop tabii ki son nokta deil ama bu paraya alınabilicek iyi laptoplardan bir tanesi bence ve ben almayı düşünmekteyim tabi maillerime cevap geldikten sonra.

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roman

yahu arkadaşlar nedakadar dik bir milletiz tamam ben yanlış bişey yaptım diyelim analatmak istediğimi anlamak istemiyormusunuz anlamadım açayım biraz marka asus olucak 1 gb ram olucak 256 mb ekran kartı olucak 100 gb hdd 5400 rpm olucak 1499 dolara ucuz geldi gerçekten benim bilmediğim ürünler varsa asusta bu fiyatlara lütfen söyleyin hemen galeyana geliyoruz iyi veya kötü ve arkadaşım şu model daha iyi gibi cümleler duymak isterdim
    somut bir cevap yerine neolduğu belirsiz tamamen soyut cevaplar gelmiş

@ qtq

nerdesin , bak doğru tahmin etmişim , arkadaş söylüyor tavsiye isterdim , bu fiyata asus zor gibisinden konuşuyor...yani en iyi notebook u kastetmemiş...
    bütçesine uygun , f/p iyi birşey bulmuş , heralde almayı düşünüyor ....nacizane fikirlerimi istemiş bu konuda , bizcede iyi mi değil mi , başka birşey alınabilir mi?

velhasıl ilk önce sen başlığı adam gibi oku diyorum

adam gibi irdeleyip konuşmak lazım başlıkları , arkadaş çok net açıklamamış olsa bile , sonuçta yanında 3000usd yazan notebook u göremeyecek kadar kimse salak olamaz...

her olasılığı düşünceksin demekki , senin orda yazdıkların arkadaşın işine yaramadı ayrıca bundan daha iyisi var diyen x1600 lük asus u tavsiye eden arkadaşınki de yaramadı , ama bnmki arkadaşın işine yarayabilir....

• Bence en iyisi arkadaş başlığı değiştirsin,
    çünkü bende başlığı ilk okuduğumda oldukça extreme bi laptop göreceğimi tahmin etmiştim,
    şöyle 4000-5000 dolarlık,
    gelinen son nokta falan yazınca,
    eğer arkadaş almayı düşünüyorsa ve bunun için yorum istiyorsa başlığı değiştirmeli.
  • Ayrıca burdaki amaç ne çok merak ediyorum,
    arkadaş link vermiş ve özelliklerini aynen yazmış,
    hiçbir yorum yapmamış ve bizden yorum istememiş,
    sonra çok ilgi çeksin diye laptop'la ilgisi olmayan bi başlık atmış,
    bıktım artık pcdepo reklamlarından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

Ayrıca burdaki amaç ne çok merak ediyorum,
    arkadaş link vermiş ve özelliklerini aynen yazmış,
    hiçbir yorum yapmamış ve bizden yorum istememiş,
    sonra çok ilgi çeksin diye laptop'la ilgisi olmayan bi başlık atmış,
    bıktım artık pcdepo reklamlarından.

evet işin o yönü var... hem yanlış anlaşılma olasılığı bir başlık açmış , hemde reklam yapmış arkadaş

gerçi artık forum ahalisi bu reklamlara kanmadığı için sorun olmuoyr
  • iyide ben alın çok iyi süper kaçırmayın filan demedim hatta ürün şöyle puan alıyor böyle puan alıyor diye yorum ekleyip bravo pcdepo filan gibi yorumda yapmadım çarpıtmayalım lütfen burası bilgi verme ve paylaşımı platformu değilmi yoksa
  • Peki ya güzel forum arkadaşlarım biri bana bunun modelini tam olarak söyliyebilirmi. Asusun sitesinden bir link verip işte budur diyebilir mi? Benim takıldığım nokta o A600M diye bir modeli yok asusun??
  • Bence model konusuna fazla takmamak lazım.
    Belli ki A6 serisinden bi model.
    Hatta bence bu model, Asus'un global sitesindeki A6Vm modelinin biraz modifiye edilmiş hali. (Ekran kartları aynı)
  • bu noteboğun nesi var canı bu daha iyi bunu al

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-252

İşlemci : Intel Pentium M 770 2.13Ghz/2MB
    Ekran : 17.1" (16:10) WSXGA+ 1680x1050
    RAM : 1GB Max. 2GB
    HDD : 100 GB 5400 Rpm
    Ekran Kartı : 128 MB ATI M26 X700
    Genişleme Yuvaları : TV TUNER, S Video, 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, PCMCIA 2.1, IRDA, 1 x , 1 x mikrofon girişi, 4-1 Kart okuyucu, 802.11g.
    Optik Sürücü : 8 x DVD RW
    Audio : SUBWOOFER Ses Sistemi
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP PRO TR
    Ebatlar : 395 x 286 x 25.5 ~32.5 mm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell .3 saat
    Klavye : Q Turkçe 85 Tuş
    Bonus : Taşıma Çantası ,Asus Optik Mouse, UZAKTAN KUMANDA, 3D Oyunlar, KULAKLIK
    Ağırlık : 3.4 Kg

• öle bişiy var ama ASUS u bir ara EXPER ithal ediyordu BAZI ASUS larda EXPER yazısı vardı.
    CASPER zaten çok dandik plastiği falan çok basit bir de araba boyası atıyorlar galiba
    ama CASPER lerin malzemesi falan çok kötü yani yerli marka ama yok işe yaramaz.

note book güzel arkdaş hard disk işlemci ekran kartı iyi demiş daha ne olsun ki kardeş ram falan çok iyi çoğumuzun sahip olmak istediği bir bilgisayar bence kimilerimiz de sahibiz tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: acer

bu noteboğun nesi var canı bu daha iyi bunu al

Genişleme Yuvaları : TV TUNER, S Video, 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, PCMCIA 2.1, IRDA, 1 x , 1 x mikrofon girişi, 4-1 Kart okuyucu, 802.11g.

Arkadaşım 2side aynı şeymi Allah aşkına . Bunu al dediğin şey 3.099,00 $+Kdv Biz ise 1499$ + KDV den söz ediyoruz. Dikkatini çekerim 2 katı. Yani bunu alma onu al , okdr param olsa ztn burda danışmadan gider abi en pahalısını ver abi derim olur biter. Lütfen ama ya

• quote:

Orjinalden alıntı: ber2

Arkadaşım 2side aynı şeymi Allah aşkına . Bunu al dediğin şey 3.099,00 $+Kdv Biz ise 1499$ + KDV den söz ediyoruz. Dikkatini çekerim 2 katı. Yani bunu alma onu al , okdr param olsa ztn burda danışmadan gider abi en pahalısını ver abi derim olur biter. Lütfen ama ya

+1

Sadece fiyatı değil, neredeyse ağırlığı da iki katı: 3.4 kg.
    Bunu taşıyacak adamda iyi kol, omuz, bel kası (ve de şişkin bir cüzdan olması lazım)

Bazı arkadaşlar bilgisayar özellik listesindeki rakamlar ne kadar büyükse, o bilgisayarın o kadar "iyi" olduğunu düşünüyorlar.
    Unutmayın önemli olan boyutu değil işlevi.

• yanında adam tutman lazım taşımak için 4,5 kılou
  • ama özellikler nasıl iyi değilmi

quote:

Orjinalden alıntı: acer

bu noteboğun nesi var canı bu daha iyi bunu al

• bu konu ve ürün hakkında yorumlarım;

1. Bu başlık reklam kokuyor.
    2. Bu konfigirasyonda bir ürün asus tarafından üretilmedi. Kesin olarak eminim.
    3. Bu notebook u asus un uluslararası garantisi kapsamında tamir ettiremezsiniz, çünkü a6vm alınmış, bir güzel tornavidayla açılmış, hdd ve ram eklenmiş yani garanti kapsamı dışında müdahale edilmiş.
    4. exper asus ithal etmedi. Sadece asus a exper markalı notebook ürettirmiş olabilir. kasa standart olduğu için birkenarında da mutlaka asus yazıyordur.

ilk cümlede yorum dediğime bakmayın bu bilgilerin doğruluğundan eminim :)
  • bunu bir arkaşım görmüş bana sormuş ve bende çok beğenmiştim oyüzden burda yazma gereği duydum dün almış en sonunda bir iki saat beraber inceleyip izlenimlerimi yazıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roman

bunu bir arkaşım görmüş bana sormuş ve bende çok beğenmiştim oyüzden burda yazma gereği duydum dün almış en sonunda bir iki saat beraber inceleyip izlenimlerimi yazıcam

bekliyoruz
  • bence fiyat özelliklere göre çok iyi. ayrıca casper lada yakından uzaktan hiçbir alakası yok hemde hiç. ben asusda kullanıyorum casperde kullanıyorum hiçbir yerinde benzerlik yok. sitesinde olmayabiliyo ona bende dikkat ettim a3 lerde de bazı modeller yok. sebebini bende anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unhappyboy

bu konu ve ürün hakkında yorumlarım;

1. Bu başlık reklam kokuyor.
    2. Bu konfigirasyonda bir ürün asus tarafından üretilmedi. Kesin olarak eminim.
    3. Bu notebook u asus un uluslararası garantisi kapsamında tamir ettiremezsiniz, çünkü a6vm alınmış, bir güzel tornavidayla açılmış, hdd ve ram eklenmiş yani garanti kapsamı dışında müdahale edilmiş.
    4. exper asus ithal etmedi. Sadece asus a exper markalı notebook ürettirmiş olabilir. kasa standart olduğu için birkenarında da mutlaka asus yazıyordur.

ilk cümlede yorum dediğime bakmayın bu bilgilerin doğruluğundan eminim :)

hiç zannetmiyorum böyle bir durum olacağını. sen nerden böyle bir kanı vardın anlamadım. açıklarsan sevinirim. yanlış anlama kesin konuşuyorsun nasıl böyle kesin kesin konuştun anlamadım

• kusura bakmayın foruma giremedim oyuzden bira geç yazdım cihaz benim olmasada bayağı bir baktık arkadaşla izlenimlerimi maddeler halinde yazıyorum umarım tüm sorulara cevap vermiş olurum.Bu arada ben cihazı çok kıskandım umarım başına bişey gelmez

1. Cihazda 256 Mb 7300 ekran kartı var paylaşımsız heryerden baktık ramden filan kullanmıyor.
    2.Dvd si gerçekten hızlı 11 dakikada komple dvd yi kopyaladı clone dvd kullandık
    3.Üstündeki ramler dual çalışıyor ve 1024 mb 533 lük
    4.Hdd samsung marka 5400 rpm 8 mB cache sahip ve oldukça sessiz
    5.Ekran kalitesi mükemmel ve cam gibi net yani parlak ekran
    6.Kamera kapağa monte edilmiş çok güçük olmasına rağmen gerçekten 1.3 magapiksel bulanıklık yok görüntüde
    7.İşlemci sonoma yani şu 2 mb cache ve 533 fsb ve 2 ghz hızında
    8.Cihazı ilk biz açtık heryerinde asusun orjinal bantı var 2 yıl garanti belgesi ile geliyor ayrıca uluslararası garantiside var.Yani asus Türkiye nin resmi itlatı
    9.Kablosuz ağları oldukça iyi kullanıyor çekim mesafesi iyi bluetooth ve irda port var ayrıca kart okuyucuları mevcut yani iletişim için hiç eksiği yok.
    10. Birkaç oyun denedik takılma donma kasma yapmadı ve cihazda ısınma problemi yok

Açıkçası ben cihazda kötü bir yön göremedim umarım yardımcı olmuşumdur.

Biraz editör yazısı gibi oldu ama bu uslup çok dergi okumaktan benim uslubum haline gelmiş sanki

Aynı yazıyı cihazın yorumlarına ekliyicem diğer kisilerde görsün umarım yardımcı olmuşumdur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.