Pcdepo çalışanı arkadaş/lar (fokus, tepetaklak tolga145,mailman, acer, roman bu topicte kadroyu geniş tutmuşsunuz) lütfen insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin.
Yukarıda ismi geçen arkadaşların yazdıklarını okuyunca gerçekten doğru söylüyorsun Bu tür kullanıcıyı yanıltmaya yönelik satış stratejisine
başka ne kalmış da
quote:
Orjinalden alıntı: mailman
hdd ekran kartı ramı ve işlemcisi dışında artısı yok okadarda süper değil
gerçekten güzel ve kaliteli bir ürün
ooo orda dur beni pcdepocularla aynı kefeye koyma özellikler ortada milleti gaza getirecek bişey yok mal belli alıcı belli marka asus hdd 100 5400 256 paylaşımsız ekran kartı 1 gb ram 2 ghz sonoma daha ne olucak
süper bir model bencede asusun kendisinde olsada olmasada hangi notebook adının itibarını sarsacak kadar problem çıkarırki hiç duymadım duyan varmı çok nadirdir olsada hem baktım 15 gunde birebir değişim garantisi varmış
bende daha önce asus m6wr vardı onu elden çıkarınca asus a600m modelini aldım genel olarak asus markasından memnunum ve bu model gerçekten ulaştığı son nokta bu özellikler bu fiyata göre çok iyi ve ayrıca pcdepo nun müşteri memnuniyeti politikasını kutluyorum
hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsın bravo
Sorum: bu model Asus'un geldiği son nokta mı? Yoksa Pcdepo'nun Asus modellerinin geldiği en iddalı nokta mı? Ekran kartı kesinlikle üst sınıf değil!!! İşlemcisi ise Asus'un stok eritme projesinin bir parçası olabilir?!?!?!? Fiyatı bence normal çok ekonomikte değil. Toshiba'nın Pavilion'ların çok güzel ürünleri varken bu Asus'ta ancak diğerleri ile denk olabilir üstün değil...............
her ikiside olabilir ürünü kullanan biri olarak ancak benim bu konuda tek söyliyebileceğim gerçekten performanslı bir ürün hp pavilonlardan üst sınıf kaldığını söyliyebilirim ekran kartı x1600 ler kadar üst sınıf değil ama pavilonların kullandıklarından çok daha kaliteli bence asus markası bu modelle show yapmış
Aletin Fiyatı ne arkadaşlar 1100 dolar üstü verilmez kimseye tavsiye etmem bunun üstündeki fiyatları ...
haklısın aslında ben acer 3005 ten gayet memnunum
1-2 gün sonra bende a600m sahibi olucam inşallah arkadaşım almış çokj beğendim gerçek bir performans canavarı ama ben kasa yapısına bayıldım çok sağlam duruyor
çok iyi bir karar vermiş olursun ben normalde böyle teknolojik ürünler aldığımda cep telefonu fot. makinası ve laptop gibi normalde 1-2 gün içinde verdiğim paraya acırım ve pişman olurum ama bu asus güzel yapmış makinayı kolay kolay pişman olunacak cinsten değil kesinlikle 4+4 lük bir makina asus a600m şiddetle tavsiye olunur
ayrıca harddiskin veri aktarım hızından gayet memnun kalıcaksın
evet zaten alan arkadaşlar öve öve bitiremiyorlar umarım ben parayı toparlıyana kadar tükenmez
bende az önce siparişi geçtim umarım kısa zamanda gelir
hayırlı olsun şimdiden
bende yakın zamanda alıcam eksi bir yönü varsa yazarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: intelinside
ayrıca harddiskin veri aktarım hızından gayet memnun kalıcaksın
bende şimdiye kadar asus a600m de kötü bir yana raslamadım +
Arkadaşlar herkese selamlar... Benim tuhafıma giden, bu modelle ilgili neredeyse tek bir kötü yorumun bulunmaması... Önümüzdeki iki üç hafta içerisinde ben de sipariş vermeye karar verdim fakat bu konu beni tereddüte düşürüyor... Acaba gerçekten bir satış taktiği mi, yoksa cihaz gerçekten mi çok iyi...? Ayrıca bir sorum daha olacak... Çift çekirdek hadisesinin avantajları nelerdir...? Kullanıcıya ne kazandırır...? Bu cihazda olmaması bana ne kaybettirir...? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler, herkese sevgiler...