Şimdi Ara

ASUS ÜRÜN İADESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a iyi günler herkese. Elimde Asus marka k555ub model bir dizüstü bilgisayar var. Alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve bu süre zarfında 4 kez garantiye gitti. 3 kere hoparlör değişti ve ses hala cızırtılı geliyor. En son servise gittiğinde ürünün yenisi istedim ve servisten aradılar neden yenisini talep ettiğimi sordular bende şikayetlerimi şu şekilde söyledim ;
    Aıda64 programı ile test ettiğimde ısının 94 dereceye çıktığını.
    Video izlersen ses ve görüntünün donup bilgisayarın sabit bi ses çıkardığını.
    Ve hoparlörün cızırdadığını söyledim.
    Servisteki kişi orjinal bi yazılım kuracağını. (Windowstan bahsediyor) hoparlörü değiştireceğini ve fanları temizleyeceğini söyledi.
    Bende kabul ettim zorlamak istemedim bilgisayar elime ulaştı lakin windows orjinal değil. Vidasının birisi yok ve içerisinden bi parça kırılmış sanırım bilgisayarı sallayınca ses geliyor.
    Burada sormak istediğim ürünün yenisini istesem ve ürün üretilmiyorsa aldığım para iade ediliyor diye biliyorum ben 1600 tl ye indirimdeyken almıştım ve şuan ki dolar kurunuda göz önüne alacak olursak zarar etmiş olacağım bu konuda bilgisi olan varmı biraz araştırma yaptım pek bişey bulamadım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.