Şimdi Ara

Asus UX310UQ 3700 lira ultrabook 512gb ssd nvidia 940mx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı buldum internette gezinirken, bugün Media Markt'a gidip bakacağım, kasası çok hoşuma gitti Macbook Air gibi düzgün bir kasası var. Ekranı IPS değil TN imiş fakat renk gamutu kötü değil yazıyor NotebookCheck'te. Bu fiyata 512gb ssd olması beni şaşırttı. Ayrıca 940mx de çoğu online oyuna yetiyor. Böyle bir bilgisayar arayanlar için çok iyi bir seçenek bence eğer ekranın TN olması sorun değilse (sadece viewing angle kötü o kadar)

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-ux310uq-gl103tc-13-3-in%C3%A7-ekran-%C4%B1ntel-core-i7-6500u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-512gb-ssd-940mx-2-gb-notebook-1167628.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CN2kn56v0s8CFQcz0wodD4cB0A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 11 Ekim 2016; 12:51:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UPPP !! Ben de almayı düşünüyorum Tavsiyelere açığım.
  • kingamo kullanıcısına yanıt
    Ben inceledim cihazı, çok hoş duruyor fakat ekran rezalet. Kontrastı çok kötü siyahlar koyu gri gözüküyor. Ama onun dışında sevdim cihazı.

• 3700 gibi bir miktar verip ips ekran almamanız bence büyük hata olur. Alternatif olarak n552vw-147t modelini veya dell 7559 modelini sunabilirim. Sanırım alüminyum tasarımı seviyorsunuz. Onun için n552vw modeli üstünden konuşayım. Cihaz gösterdiğiniz üründen daha kalın fakat düzgün bir kasası var. Bahsettiğim ürünün bu varyasyonu sadece vatanda satılıyor. Gece indirimleriyle 3999 tlye düşüyor fiyatı. Cihazda 1tb+256ssd mevcut. Ips ekran. Ürünün aktif kullanıcısıyım. Bunun dışında sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 14 Ekim 2016; 2:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solam kullanıcısına yanıt
    O cihazlar çok daha ağır ve büyük. Bu ultrabook, 1.5 kilo ağırlığı var. Zaten bu cihazı almaktan vazgeçtim Macbook Pro 13 alacağım.

• solam kullanıcısına yanıt
    16:9 ekranları sevmiyorum, ondan büyük olunca daha geniş rahat olur diye N752VX düşünüyorum. Acaba kalitesi 552 ile aynı mıdır?

• Kasa olarak ikiside aynı zaten. Aralarındaki fark ekran boyutu ve 752vx de 950m ekran kartı bulunması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.