Şimdi Ara

ASUS UX32VD-4002V Batarya Süresi Hk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım ve oyun oynamadan sadece internet kullanımında
    Işık ayarlarında minimum parlaklık
    instant on : Stand by süresinin 200+ gün gösterdiği şekil
    Battery saving : on modunda

olan bilgisayarımın batarya deşarj süresi yaklaşık 3 saat maksimum 3-4 saat arası..

Sizlerde durum nedir? sorun var gibi geldi bana ama yorumlarınızı merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolin

Arkadaşlar yeni aldığım ve oyun oynamadan sadece internet kullanımında
    Işık ayarlarında minimum parlaklık
    instant on : Stand by süresinin 200+ gün gösterdiği şekil
    Battery saving : on modunda

olan bilgisayarımın batarya deşarj süresi yaklaşık 3 saat maksimum 3-4 saat arası..

Sizlerde durum nedir? sorun var gibi geldi bana ama yorumlarınızı merak ediyorum.

Bence normal gibi tabi arka planda çalışan uygulamalarda etkiler şarjı. Fakat en önemli etken ekran parlaklığı baya etkiliyor.
  • üstat bana gerçekten az gidiyor gibi geliyor.. hani bazı yerlerde 5-6 saat hatta daha fazla süreleri görünce sorun mu var diye düşündüm.

ve dediğiniz arka planda çalışan programlar içinse; gereksiz duran herşey kapalı,
    sadece asusun kendi programlarından birkaçı ve antivirüs bir de mobil modem takılı duruyor.

sizin şarj süreniz ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brolin -- 23 Ekim 2012; 21:22:22 >
  • bU ULTRABOOK u kullanan ve pil ömrü hakkında bilgi verecek kimse yok mu ???
  • Bence süre az. Ben aynı süreleri full tüketimde görmekteyim.Ekonomik modda ise 5 saat minumum gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelsters

Bence süre az. Ben aynı süreleri full tüketimde görmekteyim.Ekonomik modda ise 5 saat minumum gidiyor.

bana da benim sürem az geliyor.. Tüm fonksiyonları kapatıp test yapıyorum. hala 4 saat civarındayım:(

Ekran ışığı kapalı
    background programların hemen hepsi kapalı..
    ekran parlaklığı en mimimum düzey..
    güç ayarları menüsünden de ayarlama yapmama rağmen,
    hatta gece batarya kalibrasyonu için şarjı tamamen boşalttım vs..

ancak değişim gözlemleyemedim!
    Sanırım yine servis günlerim başlayacak off offf!!!

bir de ricam olacak Battery Meter diye bir gadget var. onu yükleyip screenshot gösterir misiniz?
    bendeki durum ile kıyaslama yapmak istiyorum da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brolin -- 26 Ekim 2012; 23:57:00 >

• Selamlar, Yukarıdaki mesajınızın birinde mobil modemin takılı olduğunu söylemişsiniz. Vın, vodem vb. cihazlar pili su gibi tüketmekte. Birde mobil modem takılı olmadan kullanım süresini ölçün. Modem takılı değilken pil kullanım sürenizin en az 1 saat artacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolin

quote:

Orijinalden alıntı: sozelsters

Bence süre az. Ben aynı süreleri full tüketimde görmekteyim.Ekonomik modda ise 5 saat minumum gidiyor.

bana da benim sürem az geliyor.. Tüm fonksiyonları kapatıp test yapıyorum. hala 4 saat civarındayım:(

Ekran ışığı kapalı
    background programların hemen hepsi kapalı..
    ekran parlaklığı en mimimum düzey..
    güç ayarları menüsünden de ayarlama yapmama rağmen,
    hatta gece batarya kalibrasyonu için şarjı tamamen boşalttım vs..

ancak değişim gözlemleyemedim!
    Sanırım yine servis günlerim başlayacak off offf!!!

bir de ricam olacak Battery Meter diye bir gadget var. onu yükleyip screenshot gösterir misiniz?
    bendeki durum ile kıyaslama yapmak istiyorum da!

bende çıkan sonuçlar böyle kabloyu çıkardıktan sonra aldım bu değeri. En kötü bilgisayarını en baş ayarlara getir. Recovery yap bide öyle bak.

•  ASUS UX32VD-4002V Batarya Süresi Hk?

Bu resimde bilgisayar performans modundayken.

Bu da ekonomik modda iken.
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
    malum bayram nedeniyle uğrayamadım buralara, bilgisayarı da çok test yapamadım açıkçası.
    bir arkadaşın usb modem nedeniyle şarjın kısalabileceği fikri şahsım adına doğru geldi.
    çok yakında yeni testler ve süreler konusunda incelemelerimi paylaşacağım.
  • son günlerdeki yoğunluğumdan test imkanım olmamıştı ancak son denemelerimde gerçekten performans artışı (batarya adına) gördüm.
    ilk olarak şunu söylemeliyim ; jet modem nedeniyle bataryanın tüketim değerlerinin arttığını gördüm.
    daha sonra wifi ile deneme yaptığımda 5- 5.5 saat arasında deşarj süresi gördüm. malum sorunun kaynağını görmüş oldum :)
    Kristal23 nickli arkadaşa teşekkür ederim.
    Demekki sorun cihazda deil modemdeymiş :))

ikincisi de batarya şarj süresi hakkında bilgi vereyim ; 2, 2,5 saat arasında boş batary
    a dolum süresi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.