Şimdi Ara

Asus VC239H kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım 2015 in sonlarına doğru çıkmış olan bir monitör, ürünü kullananlardan yorum alabilirmiyim oyun oynayan birisi olarak oyunlarda performansı nasıl ghosting olayı varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riesso kullanıcısına yanıt
    Merhabalar gözün kapalı al derim IPS panel teknolojisi var renkler inanılmaz iyi ben PS4 bağlı olarak kullanıyorum ve çok memnunum 5 ms ama gözle görülür bir farkı yok hocam.Ghosting göremedim ben ve fiyatı çok iyi. Çerçevesiz ince tasarımda LED arka aydınlatmalı IPS teknolojili panel
    Mavi Işık Filtresi & Flicker free ile gelişmiş eye care özellikleri var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch 81 -- 25 Şubat 2016; 11:18:36 >
  • Tasarım ve görüntü kalitesi olarak çok iyi gameplus özelliği ile nişangah ve zamanlayici seçenekleriyle oyunlarda artı bir opsiyon olacak.

• Bu monitor ile i2367fm arasında kaldım. Bu monitor daha yeni teknoloji zira diğer monitor pek yok piyasada. Benim için en önemli etken uzun süre kullanımda gözleri pek yormaması ve renkleri net göstermesi. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz başka monitor varmı yoksa imzamdaki monitor ile devam mı edeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: frdsfk

Geçen hafta arkadaşım için bu modelden satın aldık. Monitör inanılmaz güzel ve performanslı. Çerçevesiz ve IPS panel olması artı avantaj sağlıyor. Tasarımını çok güzel hazırlamışlar. Dilersen bunu duvara da monte edebiliyorsun.

Oyun performansı nasıl ghosting ler çok göze batıyorumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör inanılmaz güzel ve performanslı Tasarım ve görüntü kalitesi olarak çok iyi IPS teknolojili panel olarak alına bilecek monitör söyliye bilirim.
  • erman.77 E kullanıcısına yanıt
    Vatanda teşhirine baktım kasasının malzeme kalitesi kötü geldi ekranın kenarlarını hafif bastırdım plastik tam oturmamış gibi ses geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riesso

Vatanda teşhirine baktım kasasının malzeme kalitesi kötü geldi ekranın kenarlarını hafif bastırdım plastik tam oturmamış gibi ses geldi

Önerebileceğiniz marka model varmı?

• AOC 23" i2367FM ips panel olsa bile input lag değeri olarak çok iyi benq lar 6 inputlag olarak 6ms alsana aoc 5.1ms alıyor, oyun için ideal

Ama gözkoruma falan özellikleri yok o yüzden vaz geçtim, senin için önemli değilse ips panel olarak oyunlarda aoc üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riesso -- 27 Şubat 2016; 13:48:29 >
  • quote:

AOC 23" i2367FM ips panel olsa bile input lag değeri olarak çok iyi benq lar 6 inputlag olarak 6ms alsana aoc 5.1ms alıyor, oyun için ideal

Ama gözkoruma falan özellikleri yok o yüzden vaz geçtim, senin için önemli değilse ips panel olarak oyunlarda aoc üzmez

Göz koruma daha önemli oyun pek oynamıyorum.

• I2481FXH
    bu monitor nasıl? kullanan varmı tavsiye edermisiniz.
  • Elegant Man kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü araştırdım gerçekten çok güzel bir ürün takip listesine aldım :)

• Bugün aldım 671 TL vatan bilgisayar

Şimdilik gayet hoşuma gitti
  • GeceUçanSarımsaklıPırasa kullanıcısına yanıt
    Biraz kullandıktan sonra deneyimlerini buraya yazabilirsen çok yardımcı olursun

• Riesso kullanıcısına yanıt
  • quote:

Teşhir olduğu için olmasın hocam bende almayı düşünüyorum vc239h yi aldıktan sonra pişman olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Teşhir olduğu için olmasın hocam bende almayı düşünüyorum vc239h yi aldıktan sonra pişman olmayalım

5 ay önce aldım monitörü. Kasa malzemesi çok kötü Asus gibi bir markaya yakışmayacak derecede. Gerçi ben mağazada deneyerek aldım ama belli bir süre kullanımdan sonra anlıyor insan, özellikle tuş takımının olduğu yerin üst kısmı yerinden çıkacak gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.