Marka Asus Kullanım Amacı Performans Model Serisi X-Serisi İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci Modeli 4.Nesil Intel Core i7-4720HQ İşlemci Hızı 2.6 GHz Turbo Frekansı 3.6 GHz Önbellek 6MB Çekirdek Sayısı Dört çekirdek işlemci Chipset Mobile Intel HM86 Express Ram (Bellek Hızı) 12GB Bellek Türü DDR3 1600Mhz Bellek Düzeni 4GB+8GB Toplam Bellek Slotu 2 Bellek Yükseltme Yok Sabit Disk 1TB Sabit Disk Hızı 5400rpm mSATA Slotu Yok Raid Desteği Yok Ekran Kartı 4 GB Paylaşımsız Grafik Serisi GeForce GTX 9 Serisi Grafik İşlemcisi GeForce GTX950M Grafik Yapısı DDR3 Grafik Genişliği 128Bit Ekran Boyutu 15 inc (38 cm)
bide ms'nınbu serisi var daha yeni çıktı piyasaya acaba hangisini tercih etmeliyim ikisi arasında kaldım ???
asusun çözünürlüğü çok kofti olduğu için oyunlarda msi a göre daha iyi performans alırsın. ama uzun zamandır msi gt683 kullanıyordum ve msi dan vazgeçmem, yarın gl62 siparişi vereceğim.
asusun işlemcisi biraz daha iyi ama oyun oynayacağım dersen senin darboğazın ekran kartı olacağından dolayı bu farka takılı kalma.
Asus'da ekran çözünürlüğü 1366 x 768. GTX950M'le 1080p (1920 x 1080) oynamak istiyorsan MSI'ı tercih etmelisin. Asus'da sadece işlemci i7 ama MSI; kasa tasarımı, malzeme kalitesi, soğutma ve yazılım tarafında çok daha iyi.
Cesur Adam
kullanıcısına yanıt
msının baya sorunu var full hd takındım yok o yüzden asus daha cazip fiyat vs ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme