Şimdi Ara

Asus Vento kasa P/S(W) : 300W yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yeni bir sistem toplayıp bu kasadan almayı düşünüyorum. Ancak P/S(W) : 300Watt olduğundan şöyle bi düşündüm. Bide size danışayım dedim. Kasa görüntü olarak mükemmel ama Psu yeterli mi ki

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1035&productid=bd30288

• up
  • konfigürasyonu yazarsan daha iyi olur...

minimum 350 almanı tavsiye ederim. gereksinimler artıyor artık ... kolay gelsin. hayırlı olsun
  • Hocam teşekkür ederim. Bu kasayı çok almak istiyorum. Ama parasıda çok tuzlu
    kasayı değiştirdim almak istediğim sistem şöyle ama bütçeyi aştık.

COOLERMASTER CENTURION 380W KASA (GÜMÜŞ)
    SEAGATE 320GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK
    ASUS EXTREME N8600GTS/HTDP/256MB DDR3 PCI-E 16X EKRAN KARTI
    SAMSUNG SH-S182D 18X KUTULU DVD YAZICI
    INTEL CORE 2 DUO E6420 2.13GHz 4MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ
    GIGABYTE 8I965P-DS3 INTEL CORE 2 DUO DESTEKLİ ANAKART
    SAMSUNG 740BF 17" 2ms LCD MONİTÖR SİYAH
    KİNGSTON 2 GB 800 MHZ DDR2 RAM ( 2X1)
    LOGITECH S510 KABLOSUZ DESKTOP KLAVYE+ MOUSE SETİ

1910 civarı oluyo ama benim verecek bu kadar param yok
  • valla arkadaşım benim imzamdaki sistemi incele. bende fsp 300watt güç kaynağı var. overclock lu olarak kullanıyorum
  • İnsan başkasına söylerken hemen söylüyo parçaları ama kendine gelince karar veremiyo
  • PSU nun üzeirnde yazan her değere inanmayın. 400W yazar, ama 300w dan beter çıkar,sistemi alt üst eder.
    Tomshardware in güç kaynakları testi var, onlara bir bakın, Alacağınız kasanın serfitiaklarına diakkt et.
    Üstelik Feel den uzak dur.Görünümü süper, ancak mazleme ve PSU çoık kötü,sorun çıkartır,
    Zalman,yada Asus'un TA serisinden bir kasa güzel yakışır yurdakurban'a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en az markalı bi 350w al.400'de olabilir.İleride başın ağrımamış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

PSU nun üzeirnde yazan her değere inanmayın. 400W yazar, ama 300w dan beter çıkar,sistemi alt üst eder.
    Tomshardware in güç kaynakları testi var, onlara bir bakın, Alacağınız kasanın serfitiaklarına diakkt et.
    Üstelik Feel den uzak dur.Görünümü süper, ancak mazleme ve PSU çoık kötü,sorun çıkartır,

Sistem Güç Hesaplayıcı
    http://www.aryazilim.com/guckaynagi.asp

Kasa olarak Asus TA5A1 ya da CM CENTURION CAC-T05

• quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

PSU nun üzeirnde yazan her değere inanmayın. 400W yazar, ama 300w dan beter çıkar,sistemi alt üst eder.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.