Şimdi Ara

ASUS VG278H ımı SAMSUNG S27A950D mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu aslında mevcut ama pek tatmin edici cevaplar bulamadığım için tekrar açma gereği duydum bu 2 monitör arasında kaldım hatta samsung ağır bastı almam için ama samsungun 3d oyun desteğini yazılımla çözülebildiğini okudum asus ta sanırım bu 3d vision ile çözülüyormuş tabi ben pek konuya vakıf olmadığım için sizden görüş ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: donjuan01

arkadaşlar konu aslında mevcut ama pek tatmin edici cevaplar bulamadığım için tekrar açma gereği duydum bu 2 monitör arasında kaldım hatta samsung ağır bastı almam için ama samsungun 3d oyun desteğini yazılımla çözülebildiğini okudum asus ta sanırım bu 3d vision ile çözülüyormuş tabi ben pek konuya vakıf olmadığım için sizden görüş ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Bende Bu iki monitör arasında gelip gidiyorum.Fakat Samsung piyasadan aniden kayboldu.Bulunmuyo şuan :D ..3D konusu senin için ön plandaysa Asus iy.3D vision 2 Light boss falan var.3D de SAmsungda daha çok ışık kaybı oluyomuş..Tasarım Ve 2D Si daha canlı daha güzel olsun dersen Samsung.Ama bende karar veremiyorum :D
  • phılıps 27 278 g4 dhsd aldım ancak 3d sini beğenmediğim için ve de sadece monitör almaya karar verdim ve asus 27 mx279h adım renkleri çok canlıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT07 -- 16 Aralık 2013; 23:24:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.