Şimdi Ara

ASUS VG278HE 144Hz mi 2x AOC 23.6' E2461Fw + SilverStone Tundra Serisi Sıvı TD02 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni bir sistem topluyorum.. Oyun oynayacağım. Ama bu tercih arasında kararsız kaldım.

2 Adet AOC 23.6" E2461Fw ve yanına ekleyebileceğim silverstone su soğutma toplamda 1050 TL civarında bir rakam yapıyor.

Asus ise tek başına 1501 tl.

Gerçekten arada 500 tl gibi bir fark var buna rağmen..

Ekran kartı GTX 970
    İşlemci i5 6600k
    Ram 16 Gb 3000mhz ddr4
    Anakart Msi M5 z170a
    250 Gb SSD Samsung Evo
    Zalman Z11 Plus Kasa
    Evga 750w Supply

Sizce bu sistem için hangisini yapmam mantıklı olur ?

Tek başına 24 inch olup 800 tl ye de monitor var ama aoc monitör şu an sıfır 400 tl. Outlet ürünü olduğu ve belki 1 adet 2 adet ölü pixel çıkabilceğini söylüyor satıcı. Alırken hiç olmasın diyoruz ama günlük kullanımda unutup gidiyoruz ölü pixel olsa ne gibi bir dezavantaj olacak ki benim için ?

Bir de bunun 75 hz overclock olduğunu belirtmiş mühendis murat adlı arkadaşımız.

Tavsiyeleriniz nelerdir ? Başka bir monitör mü yoksa bu tercihlerden biri mi...?

• Aynı sistem bende de var.Soğutucu için evo212 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.Monitör olarak bir kaç güne benq 2455HM almayı düşünüyorum vatanda 690 lira fiyatı var.75 Hz desteği onda da var tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

Aynı sistem bende de var.Soğutucu için evo212 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.Monitör olarak bir kaç güne benq 2455HM almayı düşünüyorum vatanda 690 lira fiyatı var.75 Hz desteği onda da var tavsiye ederim.

Tek başına benq almam ne gibi bir artı sağlayacaktır ? Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • 2 adet ekran istediğinizi görmemiştim , eğer çok gerekliyse 2 tane aoc alınabilir hangi amaçla kullanıcağınıza bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

2 adet ekran istediğinizi görmemiştim , eğer çok gerekliyse 2 tane aoc alınabilir hangi amaçla kullanıcağınıza bağlı.

Bir de ben bu monitörü 400 tl ye alabiliyorum. Arada fiyat farkı var. 1 tanesi 400 aoc ' nin
  • mithatcann kullanıcısına yanıt
    Aoc monitöre ben de baktım şimdi mevcut indirimle 355 liraya alabiliyorsunuz eğer risk alabiliyorsanız aoc alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.