Şimdi Ara

ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPS glow seviyelerini pek bilmiyorum ama bendede vardı cokmu azmi anlamadim gece olunca azda olsa rahatsız ediyor

ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 29 Kasım 2020; 15:47:46 >
  • Bende bu olaylardan pek anlamam bizimkinde durum bu ölü piksel yok sanırım ya da ben göremedim.

ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4bin lira veriyorsun,gelen monitörlere bak ya.
  • Konulan fotoğraflarda Glow hepsinde aynı gözüküyor, aynı köşelerde aynı miktarda var. Ben de fotoğraf çektiğimde aynısını görüyorum. Bu fotoğraflardaki görüntüler ancak kameranın bu seviyede gösterdiği bir şey tabii ama tam siyah açınca bu kameranın da yakaladığı yerlerde glow'u fark edebiliyorsunuz.

• Miex kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi bende mesela ölü piksel yok çok şükür aşırı karanlık olmadığı sürece film izlerken yada oyunda rahatsız olmadım glow yüzünden

• Ciddi ciddi almayı düşünüyodum bu monitörü ama görünen o ki sıkıntılı mallar sürekli piyasada dönüyor sanırım. Sorunlu anladığım kadarıyla.

Bu monitör ve LG 27GL850 arasında kalmıştım. Artık LG alma zamanı sanırım.

RTINGS incelemelerinde VG27AQ, LG 27GL850 nin önünde gözüküyor. Ben mi yanlış anlıyorum acaba? Aldığım monitörü Ryzen5 5600X ve (RX 6800XT - RTX 3080) ikilisinden biriyle kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazurek -- 1 Aralık 2020; 23:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazurek

Ciddi ciddi almayı düşünüyodum bu monitörü ama görünen o ki sıkıntılı mallar sürekli piyasada dönüyor sanırım. Sorunlu anladığım kadarıyla.

RTINGS incelemelerinde VG27AQ, LG 27GL850 nin önünde gözüküyor. Ben mi yanlış anlıyorum acaba? Aldığım monitörü Ryzen5 5600X ve (RX 6800XT - RTX 3080) ikilisinden biriyle kullanacağım.

Forumda herkesin monitoru Asus bantli halde gelmis, insanlar paketlerin acilmis oldugunu dusundu bu sebeple. Ardindan ben ve bircok kisinin urununde parmak izi cikti, yine kullanilmis urun oldugunu dusundurdu. Ardindan IPS Glow sikayeti olanlar var, yukarida ornek fotograf koymuslar benimki de onlardan farksiz degil ayni yerde ayni miktarda. Bu glow kameranin yakalayabildigi bir sey tabii ki normalde oyle gozukmuyor altini cizelim, yani bir sorun yok bence.

Bunun haricinde benim monitorumde bir problem yok, monitor cok kaliteli ve kullanimda bir problem yasamayinca parmak izine falan takilmadim. Asus'u aradim cihazimin sifir bir urun olup olmadigini, daha once teknik servise girip girmedigini sorgulattim. Bunda da bu urunun sifir oldugunu soylediler benim icin bu konu kapandi simdilik. Urunde bir problem gormuyorum. En iyi monitorlerden biri de bu bant ve parmak izi biraz bulandirdi meseleyi.

Belki de sadece TR kullanma kilavuzu icin amatorce yeniden paketleme yapildi, olay bundan ibaret olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 2 Aralık 2020; 12:54:59 >

• Değişim istediğime dair mail yolladım. Pandemiden dolayı sipariş ettikleri Ekranın ne zaman geleceği belli değilmiş ben zaten 1 ay sonra askere gidiyorum gitmeden önce bilgisayarımla vakit geçirmek istiyorum yedek TV ve Monitör yok . Çerçeve hariç tüm her şeyi degiştirlecekmiş böyle yapicaklarına niye Değişim Ve İade Raporu vermiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazurek

Ciddi ciddi almayı düşünüyodum bu monitörü ama görünen o ki sıkıntılı mallar sürekli piyasada dönüyor sanırım. Sorunlu anladığım kadarıyla.

LG 27GL850 bu ürünün 24 inç olanı lazım bana.Nette LG UltraGear 24GL650-B olanı buldum ama çerçevesi çok kalın.

• Asus Vg27AQL1A kullanan var mı Amazona gelmesini bekliyorum

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bende o modeli satın almayı düşündüm ama bazı yorumlarını okudum ölü piksel ve görüntü kalitesinde problemler olduğu yazıyordu.

• Gold Man kullanıcısına yanıt

o yorumlara keşke itibar etmeseydiniz

Amazon'dan alıp en kötü iade edersiniz.

Amazon.de de 6000TLye denk geliyordu daha ucuza almanin yolu varmı ki?

Amazon.com.tr kendi getirirse 4400-4600 arası fiyatı olur Vatan da satıyor o fiyat arasına bilginiz olsun

Amazon.com.tr hiç bakmamıştım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bakalım monitörüm garantiden gelsin sağlamsa satarım eğer sorunları varsa para iadesi talep ederim VG27AQL1A modelini alırım.
  • Asus PG279QE monitörümde 2 ay önce aynı beyaz leke sorunu vardı, daha fazlaydı ama. Direk iade verdiler. Nedense bir çok Asus'ta bu sorunu gördüm. Asus almaya korkar hale geldim.

• Queloon kullanıcısına yanıt
    Benim 6 ayı geçtigi için tamiri yapıldı umarım monitör bana geldiğinde bir daha problem yaşamam.

Umarım yaşamazsınız. PG279QE'de bu sorunla karşılaştığım için Asus alamadım tekrar yaşarım diye. Sizin monitör de benim iade ettiğim de AU Optronics panele sahip. Şimdi araştırırken panele bakıyorum öncelikle.

• Queloon kullanıcısına yanıt
    Panellerden hiç anlamam ama dediğiniz panel gerçekten problemli umarım yeni taktiklari panelde problem olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.