Şimdi Ara

ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamir edilen monitörde 2 adet ölü piksel buldum böyle saçmalık olabilir mi?

• Canlı desteğe yazdım 5 ölü piksel kabul ederiz falan diyor böyle saçmalık gerçekten olamaz ya

• Gold Man kullanıcısına yanıt

Amazon'dan almış olsaydınız direk iade edip yeni ürün alırdınız sizin adınıza üzüldüm. Türkiye asus servisi sıkıntılı

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Mail yolladım eğer kabul etmezlerse THH başvurucam

• Bu Rezalettir şimdi kabul etmiyorlar!

ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR!
  • Monitörü nereden almıştınız ? Hakikaten rezalet bir durum ölü pikselden iade olmuş monitörün panelini söküp sizin monitöre takmışlar herhalde... VG27AQ diye modeli boşuna yapmamışlar sondaki harfler monitörü temsil ediyor. @Gold Man

• TheHardwareNews kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayardan almıştım almaz olaydım Asus dedim kalitelidir dedim
  • Gold Man kullanıcısına yanıt

Vatan Bilgisayar'ı araya sokmadan direk garantiye mi yolladınız ?

• TheHardwareNews kullanıcısına yanıt
    Hem Pandemiden dolayı dışarı çıkmak istemedim hem de en yakın vatan bilgisayar bana uzaktı bu yüzden direkt ASUS RMAya yazdım UPS geldi aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 15 Aralık 2020; 20:58:36 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

Amazon'a her monitör girmiyor stoklara orası gerçekten sıkıntı. Galiba Türkiye dispirütörleri işbirligi yapmıyorlar ayıplı malları amazon iade alacak diye. Amazonuda bozmasalar bari. Sonuçta bu devir de her şey para...

• harunefetr kullanıcısına yanıt

Başka yerden almayı pek düşünmüyorum o riske giremem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold Man

Hem Pandemiden dolayı dışarı çıkmak istemedim hem de en yakın vatan bilgisayar bana uzaktı bu yüzden direkt ASUS RMAya yazdım UPS geldi aldı

Bir kaç ay önce vg279q monitörü olan bir arkadaşla konuştum ölü pixel çıkmış ve iade etmişti. Size neden böyle bir tutum yaptılar çok garip. Anladıgım kadarıyla patronlarından baskı geliyor maaşınızdan keseriz falan diyorlar. Yoksa çalışanların böyle müşteriyi magdur etmesi normal bir durum degil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.