Tamir edilen monitörde 2 adet ölü piksel buldum böyle saçmalık olabilir mi? |
ASUS VG27AQ Problemleri Ve Detaylı Garanti Süreci ASUS ÖLÜ PİKSELİ KABUL ETMİYOR! (3. sayfa)
-
-
Canlı desteğe yazdım 5 ölü piksel kabul ederiz falan diyor böyle saçmalık gerçekten olamaz ya
-
Amazon'dan almış olsaydınız direk iade edip yeni ürün alırdınız sizin adınıza üzüldüm. Türkiye asus servisi sıkıntılı
-
Mail yolladım eğer kabul etmezlerse THH başvurucam
-
-
Monitörü nereden almıştınız ? Hakikaten rezalet bir durum ölü pikselden iade olmuş monitörün panelini söküp sizin monitöre takmışlar herhalde... VG27AQ diye modeli boşuna yapmamışlar sondaki harfler monitörü temsil ediyor. @Gold Man
-
Vatan Bilgisayardan almıştım almaz olaydım Asus dedim kalitelidir dedim -
Vatan Bilgisayar'ı araya sokmadan direk garantiye mi yolladınız ?
-
Hem Pandemiden dolayı dışarı çıkmak istemedim hem de en yakın vatan bilgisayar bana uzaktı bu yüzden direkt ASUS RMAya yazdım UPS geldi aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 15 Aralık 2020; 20:58:36 > -
Amazon'a her monitör girmiyor stoklara orası gerçekten sıkıntı. Galiba Türkiye dispirütörleri işbirligi yapmıyorlar ayıplı malları amazon iade alacak diye. Amazonuda bozmasalar bari. Sonuçta bu devir de her şey para...
-
Başka yerden almayı pek düşünmüyorum o riske giremem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Man
Hem Pandemiden dolayı dışarı çıkmak istemedim hem de en yakın vatan bilgisayar bana uzaktı bu yüzden direkt ASUS RMAya yazdım UPS geldi aldıBir kaç ay önce vg279q monitörü olan bir arkadaşla konuştum ölü pixel çıkmış ve iade etmişti. Size neden böyle bir tutum yaptılar çok garip. Anladıgım kadarıyla patronlarından baskı geliyor maaşınızdan keseriz falan diyorlar. Yoksa çalışanların böyle müşteriyi magdur etmesi normal bir durum degil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X