Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Vivobook 15 AMD Ryzen 5 - Vega 8 - İyi durumda Satın Al 5 Kasım 2022 16:58 1 1 Asus Vivobook 15 AMD Ryzen 5 - Vega 8 - İyi durumda Merhaba. Uzun yıllardır forum üyesiyim. Elimde iş için kendi kullandığım Asus Vivobook 15 mevcut, iyi durumda ve yanlış bilmiyorsam garantisi de devam ediyor ancak cihaz İngiltere cihazı. Çünkü yurtdışında yaşıyorum. Ayın(Kasım) 14'üne kadar Türkiye'deyim, almak görmek isteyenler için fırsat olduğunu düşünüyorum.Ryzen 5Vega 8Bataryası çok iyi durumda, ekran mat. İş için ideal, oyunlar için ise Vega 8 ekran kartının performansına youtube'dan göz atabilirsiniz, ağır olmayan oyunları yüksek FPS'de oynatıyor.Satma sebebim artık Mac kullanmaya dönecek olmam, ya değilse gerçekten memnunum hatta fiyatına göre fp bir ürün olduğunu düşünüyorum aldığımdan beri.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Vivobook 15 AMD Ryzen 5 - Vega 8 - İyi durumda