Şimdi Ara

Asus Vivobook Pro 16 Oled 15.839 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fatura olayı olmasa alırdım sizinkini kaçırdık indirimi :)

• estafine E kullanıcısına yanıt

Küçük gözükmesinin oled ile alakası yok, çözünürlük yüksek sadece. Küçük gözüküyor ise 200% yaparak kullanabilirsiniz. 1080p den 4 kat daha net görüntü alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan gene %10 indirim var Vatan'da, 5600h olanı 15.850, 5900hx olanı ise 20 bine geliyor..

• Bumu alınız yoksa 18500 e lenovo ideapad 5800h rtx3060 mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tsmsk kullanıcısına yanıt

kullanıma göre değişir. ideapad o fiyata nerde satıluyor ?

• xms kullanıcısına yanıt
    Amazon da hocam

Ben ilk olarak Lenovo'yu beğenmiştim. Ancak ekran renk kalitesi olarak G14 daha iyi notlar almış incelemelerden, asıl oyun amacım bu laptop olmadığından aradaki farkı bilerek Asus'u aldım. Biraz kısarım ayardan dert değil kendi adıma ama ana oyun aracı olarak kullanacak olsam RTX 3060'ı zorlardım.

• oytunjo kullanıcısına yanıt
    Bende kararsızım aslında elimde rog z590 anakart 11600k işlemci 32gb Ram 1tb ssd ve rog 6600xt ile nzxt Sıvı Soğutucu ve kasalı sistem mevcut. Daha küçük bir eve geçiyorum ve bunun yerine lenovo yu mu alsam satıp diye düşünüyorum. Değer mi değmez mi kafamda oturtamadim. Kasaninda maliyeti bana lenovonun fiyatı ile aynı aslında.

Yanınızda taşımayacaksanız hiç gerek yok hocam. Geçen hafta Xbox Series X almıştım, o nedenle öncelikle günlük kullanımda işime yarayacak sonrasında da Horizon Zero Dawn, God Of War falan oynatacak bir laptop bakıyordum. 3060 alacaktım yine de ama 18-20 arasına olan 3060lı laptopların kasaları plastik ve/veya ekranı yeterince iyi değil. Onun yerine 3 bin az verip ekran kartından düşüp diğer yerlerden artırdım kaliteyi. İtopya'da Gigabyte'ın bir laptopu vardı 25 bindi, o 20 bin olsa onu alırdım mesela. Çok memnunum Zephyrus'tan şuan. 60HZ imiş ben alırken 144 diye düşündüm o hayal kırıklığı oldu ama ben öyle çok rekabetçi oyun oynamıyorum. O nedenle iade edeyim vs. diye düşünmedim.

Günlük kullanımda da biraz fark edebilir ama çok iş yapacak olursam LG 2K 144HZ monitör var ona bağlarım en temizinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 14 Haziran 2022; 23:26:31 >
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    O gigabyte laptop 18900 e satıldı almadım lazım olmaz diye. Durumlar değişince lenovo ya kaldık. Gigabyte in fiyatı çok iyiydi.

• 5600h mı 5900hx mi? acil?

• emirklyc kullanıcısına yanıt
    5900hx

kağıt üzerinde çok fark göremediğimden ve bilmediğimden soruyorum uzun vadede 5k farka değer mi hocam sizce

Ben de bu kararsızlığı yaşadım ama arada 5 bin tl fark var..

O kadar farka değmez. Sanırım laptop için sordunuz. Öyle ise 5600 yeterli. Çünkü işlemci yükü gerektirecek bir ekran ve ekran kartına sahip değil.

evet birisi 15bin tl birisi 20bin tl ve sanırım %6 bir fark var laptop için. çok teşekkürler son anda 5bin tlden kurtardınız :)

evet birisi 15bin tl birisi 20bin tl ve sanırım %6 bir fark var laptop için. çok teşekkürler son anda 5bin tlden kurtardınız :)

video render adobe ürünleri için işimi görsün yeter

bir kere alıyoruz ama az değil gerçekten. %25 kasa rengini sevmesem de satın aldım. ekranı fena 4k.

yoksa lenovo ideapad pro alacaktım ama onun da ekranı 2k ve ekran kartı gtx 16050 idi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 15 Haziran 2022; 0:18:6 >

bence iyi bir tercih yapmışsınız. oled ekrana alıştıktan sonra normal ekran garip geliyor. farkı hissedeceksiniz

sayenizde çok teşekkürler. yıllarca 1366x768 kullandım hala da onu kullanıyorum kör etti ekranı. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.