Şimdi Ara

ASUS VivoBook Pro N552VW ANAKART YANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarın USB soketine Mp3 çaların şarj kablosunu taktım, Fakat kablonun diğer ucunu MP3 çaların şarj girişi ile kulaklık girişi benzer olduğu için buna dikkat etmeden kulaklık girişine taktım. Daha sonra farkettiğimde iş işten geçmişti. Bilgisayar bir daha açılmadı malesef. Garantisi bittiğinden dolayı 2 ayrı Bilgisayar tamircisine verdim yapamadılar, Vatan bilgisayar aracılığıyla Asus servisine gönderdim; 5070 lira tamir ücreti istediler. Tabi Yaptırmadım. Cihazın Anakartı yanmış, başka parçalarında sorun var mı bilmiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. İnternette bu cihaza uygun anakart bulamadım. Tavsiyesi olan, akıl veren, yol gösteren varsa çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Cihazım; VivoBook Pro N552VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4GB-W10 NOTEBOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 18 Eylül 2019; 21:6:23 >

• Merhabalar,

Çok kötü bir durum. Benim de taşınabilir harddisk yüzünden anakart yandı. Tamir edilemedi. Başka bir pc de ise bu harddisk usb portlarını yaktı öyle kanıya vardım.

Asus servis 9.100 fiyat çekti. Ve piyasada bu cihazın anakartı yok.

Baya da zaman geçmiş, siz nasıl çözdünüz?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.