Şimdi Ara

Asus vk278q vs. Asus vx239h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde odamda film vb. İzlemek icin aldigim bir vx239 monitor var ve neredeyse hic kullanmadigim icin satiliga cikartmistim. Simdi internet uzerinden vk278q ile takas teklifi geldi. Buyuk ekran bir tv'yi odasina koymak isteyen ev arkadasim da takas etmesi mantikli bir monitorse alalim dedi.

Elimdeki vx239 monitor ile takas etmek mantikli mi sizce? Benim gorebildigim tek fark kontrast ve mhl ozelligi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: McZeytin

Merhaba;

Elimde odamda film vb. İzlemek icin aldigim bir vx239 monitor var ve neredeyse hic kullanmadigim icin satiliga cikartmistim. Simdi internet uzerinden vk278q ile takas teklifi geldi. Buyuk ekran bir tv'yi odasina koymak isteyen ev arkadasim da takas etmesi mantikli bir monitorse alalim dedi.

Elimdeki vx239 monitor ile takas etmek mantikli mi sizce? Benim gorebildigim tek fark kontrast ve mhl ozelligi oldu.

vx daha iyi bir ürün ve daha yeni.

vk eski bir ürün

bilgisayar olarak değilde birşeyler izlemek için kullanacaksanız alın 27yi yoksa senin monitörün daha güzel.
  • McZeytin M kullanıcısına yanıt
    27"e ihtiyaç duymuyorsan böyle bir şey yapma. VX239H'deki renkleri VK278Q'da bulamazsın; her ne kadar onun da renkleri çoğu monitörden iyi olmasına rağmen.
  • Cevaplariniz icin tesekkurler. Takastan vazgectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.