Şimdi Ara

Asus VN247H Ölü piksel var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06.10.2014 tarihinde Vatan Bilgisayardan Asus VN247H aldım. İlk önce yatay şekilde çizgiler çıkmaya başladı daha sonra geçti. Ama şimdide ekranın ortasında bir patlak piksel var. Osmaniye Vatan Bilgisayar bana en az 18 tane ölü piksel olması gerektiğini söyledi alırken. Değişim isteme hakkım var mıdır? Sonuçta sıfır ürün alıyorum ve sorunsuz şekilde kullanmak benim hakkımdır. Forumda yeniyim arkadaşlar kuralları bilmiyorum daha kusura bakmayın. İyi forumlar.

• Ölü pixel'i değiştiremiyorsunuz diye biliyorum alırken de dedikleri gibi belirli sayının üzerindekiler oluyor. Alırken bakmadınız mı orada kurdurtacaktınız.
  • Ölü pixel 'in garantiye girmesi gerektiğine dair mahkeme kararı var

tüketicimahkemesine gidersen kazanırsın

mahkeme kararını bulabilirsem gönderirirm
  • Asusu aradım ve arıza, ölü pixel varsa satılan ürün ayıplı üründür dediler. Tekrar ürünü aldığım Vatan bilgisayar şubesine götürdüm değişim yaptılar. 4445656 aradığımda da kullanılan ürün iade ve değişim hakkı yoktur demişlerdi ondan biraz panik oldum. Değişim yaptığım monitörde 1 adet ölü pixel çıktı.http://www.doihaveadeadpixel.com/ bu sitedeki mavi ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readers -- 9 Ekim 2014; 2:24:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.