Şimdi Ara

ASUS vs GIGABYTE Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. i5 750 işlemcili sistem toplamayı düşünüyorum.P55 çipsetli iki anakart arasında kaldım(Tabi varsa başka kartlarda önerebilirsiniz.)
    Gigabyte P55A-UD4 ve Asus P7P55D-E PRO. Bu iki anakartın fiyatıda 365 TL.
    Ben 5 senedir gigabyte anakartı kullanıyorm ve 1 kere bile bi sorun çıkartmadığı için doğal olarak bi sempati oluştu ve buna bağlı olarak gigabyte modeline daha yakın gibiyim.Ancak bana asus modelini öneren daha çok.Ama hiçbiri beni ikna edici bi özellikten veya başka bişeyden bahsetmedi.Bende buyüzden hala kararsızım.
    İki anakartında özellikleri görebildiğim kadarıyla aynı. Seçim konusunda yardımcı olurmusunuz? Ve tavsiye nedenininiz nelerdir?

• sonuçta elektronik ürün alıyorsun heriki marka da da sorun çıkma ihtimali var..
    o nedenle hangi marka içine siniyorsa onu al..
    2 rakip firmanın aynı çipsetteki rakip ürünleri arasında özellik olarak pek fark olmaz..

güncel gigbayte anakartlarda en sık rastlanan problem ram seçmek.. o nedenle gigabyte alırsan ram seçiminde dikkatli ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 13 Temmuz 2010; 0:55:05 >
  • birincisi i5 750 yerine aynı fiyata amd 6 çekirdek (1055T) bir sistem toplanabilir.
    ikincisi intelde karar kıldıysan eğer: önemli olan sorun yaşamaman değil sorun yaşadıktan sonra lacağın teknik servis hizmetinin kalitesidir. asusun genel olarak gigabyte tan az sorun yaşattığı da bir gerçek
  • asusdan illallah dedim.saçma sapan uyuşmazlıklar siyah ekran hataları p5q serilerindeki 0.c yapılınca anakartın 2 defa da kendini açma saçmalığı falan.çekilcek çile değil.giga ya devam e t bence
  • Ben şuan gigabyte kullanmaktayım p35c ds3r pek memnun değilim elektronık ısı sans ısıdır cozemedıgım bır sorunu var aldıgımdan berıdır devam edıyor bır oncekı anakartım ıse asus p5wd2-e premıum du çok memnundum 4*4 luk bır karttı.Bence asus al derım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.