Şimdi Ara

Asus VS MSI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasaya para vermek istiyorsanız asus n serisi alın
    Donanıma para vermek istiyorsanız msi ge serisi alın
    Hem donanım hem kasa diyorsanız asus g serisi alın.
  • LuckyLuke10 L kullanıcısına yanıt
    umarım istediğiniz gibi çıkar hocam izlenimleriniz almayı düşünenlere de fikir vermiş olur. Jubeii hocamın dediği gibi o fiyatlara yakın g750'nin 765m versiyonu olsa kesinlikle onu seçin derdim de maalesef bu modeline en ucuzu 3800 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

umarım istediğiniz gibi çıkar hocam izlenimleriniz almayı düşünenlere de fikir vermiş olur. Jubeii hocamın dediği gibi o fiyatlara yakın g750'nin 765m versiyonu olsa kesinlikle onu seçin derdim de maalesef bu modeline en ucuzu 3800 tl

haklısın kasa korkutuyordu zaten beni neyse dikkatli kullanırım artık yardımlarınız için hepiniz sağolun inş iyi çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede en iyi notebook servisi hp mi yok artık diyorum :D
    nyse bence asus alınız. bendede aynı model var ssd taktım bide harika ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

türkiyede en iyi notebook servisi hp mi yok artık diyorum :D
    nyse bence asus alınız. bendede aynı model var ssd taktım bide harika ötesi

dostum servis kalitesini bilmiyorum ama msi den asus a göre daha iyi sonuç alacagımı düşünüyorum yinede yorumunu teşekkür ederim karar vermişken değiştirmek istemiyorum pek

• Anladim hocam karar verdiginizi bilmiyordum ama asus ve msi de karsilastirmak biraz yarim bir karsilastirma cunku iki marka da cok iyi sadece ihtiyaclari iyi belirleyip ona gore karar vermek gerekiyor. O yuzden yok asusun ü tuşu kalkikmis yok msi ekran kartindan dolayi isiniyormus hepsi cok cok kisisel ve biraz da sansiniza kaliyor. Seciminiz hayirli olsun simdiden. Mutluluklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

Anladim hocam karar verdiginizi bilmiyordum ama asus ve msi de karsilastirmak biraz yarim bir karsilastirma cunku iki marka da cok iyi sadece ihtiyaclari iyi belirleyip ona gore karar vermek gerekiyor. O yuzden yok asusun ü tuşu kalkikmis yok msi ekran kartindan dolayi isiniyormus hepsi cok cok kisisel ve biraz da sansiniza kaliyor. Seciminiz hayirli olsun simdiden. Mutluluklar

haklısın teşekkür ederim birinden teknoloji şans işidir diye birşey duymuştum inş şanslıyımdır

• beyler bitmiş konuyu tekrar başlattım ama kusura bakmayın arkadaş aklımahttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html bu modeli soktu tam karar vermişken sıkıntı çıkarttı aklıma takılma sebebi ise çift ekran kartı ve ekran kartı hafızası 4 gb olması arkadaş 2 gb ne.öyle 4 olursa oyunlarda daha iyi olur dedi sizce doğru mu?

• Bende sizin gibi msi düşünürken aklıma bu pc girdi. Hem msi'dan daha performanslı hemde 500-600 tl daha ucuz.
    Ekran kartının 2gb veya 4gb olması önemli değil ama gt750m sli, gtx765m'den daha performanslı bir karttır.
  • Çok güzel açıklamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

Bende sizin gibi msi düşünürken aklıma bu pc girdi. Hem msi'dan daha performanslı hemde 500-600 tl daha ucuz.
    Ekran kartının 2gb veya 4gb olması önemli değil ama gt750m sli, gtx765m'den daha performanslı bir karttır.

sağol ama bilemiyorum msi de sonuçta oyun için yapılan bir model o aklımı karıştırıyor birde ucuz olması korkutuyor 2 -3 gune sipariş vericem ama kesin birşey düşünmedim birde 2 ekran kartı daha hızlı pil bitirir ve 2 kat daha çok ısınır gibi gelyor ama bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: LuckyLuke10

quote:

Bende sizin gibi msi düşünürken aklıma bu pc girdi. Hem msi'dan daha performanslı hemde 500-600 tl daha ucuz.

sağol ama bilemiyorum msi de sonuçta oyun için yapılan bir model o aklımı karıştırıyor birde ucuz olması korkutuyor 2 -3 gune sipariş vericem ama kesin birşey düşünmedim birde 2 ekran kartı daha hızlı pil bitirir ve 2 kat daha çok ısınır gibi gelyor ama bilemedim

Bahsettiğimiz notebook ların ikiside oyun için yapılan modellerdir. Oyun bilgisayarını neden pille kullanacağınız bilmiyorum ama pil konusunda ikiside sizi hayal kırıklığına uğratır zaten bu kadar güçlü makinalar pilden tam gücü alamaz yani performans kaybıda yaşarsınız. Isınma konusunda iki modelinde sıkıntıları var, al birini vur ötekine, ikisinide soğutucuyla kullanmalısınız. İkiside çok iyi, ikiside sizi mutlu edecek cihazlar içinize hangisi siniyorsa onu alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyLuke10

quote:

Bahsettiğimiz notebook ların ikiside oyun için yapılan modellerdir. Oyun bilgisayarını neden pille kullanacağınız bilmiyorum ama pil konusunda ikiside sizi hayal kırıklığına uğratır zaten bu kadar güçlü makinalar pilden tam gücü alamaz yani performans kaybıda yaşarsınız. Isınma konusunda iki modelinde sıkıntıları var, al birini vur ötekine, ikisinide soğutucuyla kullanmalısınız. İkiside çok iyi, ikiside sizi mutlu edecek cihazlar içinize hangisi siniyorsa onu alın.

dostum çok sağol pil ömründen kastım üni deyim o yüzden bazen derslere götürmem gerekirse diye dedim sonuçta hep oyun oynayacak degiliz neyse msi alıcam sanırsam aklımı karıştırmamaya bakıyorum sağol yardımların için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.