Şimdi Ara

Asus VW193S 19' Widescreen LCD ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu sıralar monitor almayı düşünüyodum 19" samsung-philips fln gibi bişiler düşünüyodum. tam da bu sırada media-marktın broşürünü gördüm. Asus VW193S 19" Widescreen LCD 250 liraya satılıyor, normal fiyatı 370 civarında fln. bu monitor hakkında forumda bişiler bulamadım onun için konu açıyım dedim. Öğrenci oldumdan fiyatı da uygun geldi baya sıcak bakıyorm..Kullanan fln varsa yazabilir mi , tavsiye eder misiniz??

özellikleri şöyle:

Asus VW193S 19' Widescreen LCD ??

Asus VW193S 19" Widescreen LCD Monitor - Black

With the 16:10 golden ratio for widescreens, the VW193S LCD monitors can accommodate multiple Windows on screen to increase productivity. It's 16:10 widescreen delivers a wider viewing angle that is most comfortable to human eyes. For entertainment, the VW193S is perfect for displaying DVDs and high-resolution graphics without losing image details. Splendid Video Intelligence Technology fine tunes the color, brightness, contrast and sharpness of images in different video applications and offers 5 preset video modes selection via hotkey and 3 skin tone options, providing video quality comparable to the best TVs.

- 1440 x 900 (WXGA) Optimum Resolution
    - 16.7 Million Colours
    - 1600:1 Contrast Ratio
    - 5ms Response Time
    - 300 cd/m2 Brightness
    - One Analogue Input
    - 2W Stereo Speakers
    - Easy Navigation with Intuitive On Screen Display (OSD) Menu
    - 3 year system warranty (Supplied by Asus Direct - Tel: 0870 120 8340)
    - 3 year panel warranty (Supplied by Asus Direct - Tel: 0870 120 8340)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netopin -- 12 Mart 2008; 22:28:59 >

• Bu ürün hakkında yorum yapılmamış ya,bende merak ediyorum,forumda arıyorum uzun zamandır ama bi yorum bulamadım,haftasonu mavibilgisayarda kampanya ürünü,almayı düşünüyordum ama fazla yorum bulamayınca ikilemde kaldım..
  • Sanırım DVI girişi yok.

Olsaydı düşünürdüm. Ben de alıcam bu ara 19" Wide ama daha karar veremedim...
  • Ya bende aynı durumdayım mavide bonusa kampanya falan 270 e geliyor 6 ay'da vade alıcaktım biraz araştırıyım diye vazgeçtim bu monitörü kullanan, bilen varsa bize bi yardımcı olsun.
  • Bende Asus kalitesi var bu monitörde
    Ofiste CRT monitör kullanmaktansa bunu tercih ederim.
    Önemli olan tarama hızının 75Hz olması.
    bu görüntü kalitesini gerçekten çok değiştiriyor.
    Benimde bu monitörü almak aklımdan geçiyor.
    Hepsiburadada havale ile 288Ytl kdv dahil satılıyor.
  • Hepsiburadadaki ASUS VW193D 19" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

modeliymiş.
  • ben aynı monitörden media marktan 250 ytlye aldım 1 ay felan oluyor kullanıyorum ve allaha şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Bende kullanıyorum.yaklaşık 8 ay oldu bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar
  • Asus monitörler çoğu markanın 19''lerine göre çok sağlam. eğer düşünüyorsanız VH196D modeli var yeni çıkan. Renk kalitesi ve sağlamlığı ile çok güzel bir monitör.Tavsiye ederim.. Bu aralar vatanda iyi fiyatlar var.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-19-vh196d-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38223
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.