Şimdi Ara

ASUS VX238H Kullanıcı İncelemesi Ve Vatan Bilgisayar Maceram (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lag ne demek.benim pek bilgim yok.aydınlatırsan sevinirim.almamı dersin monitörü?
  • serseri_kalbim_80 S kullanıcısına yanıt
    Bende pek bilmiyordum hocam, sağolsun forumda bocekgrafik diye bir üye var onun monitör tavsiye konusunda baya açıklamış, bende kısaca özet geçeyim. Görüntü aktarımında ki gecikme gibi bir şey. Mesela PES oynuyorsunuz normalde oyuncunun üzerinde ismi yazar ya bazen oyuncuyla koşarken o yazılar çift görünüyor yani tam okunmuyor buna da lag deniyor. Ama çok rahatsız edici bir şekilde olmadı benim için. Bana kalsa alın derim 3 yıl garantili asus marka bir ürün görüntü çok canlı az bir şey lag oluyor o da es geçilebilecek düzeyde bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramit17

Arkadaşlar bu hafta sonu bu monitörden aldım kullanıyorum şu anda.

Önemli bir problem var. Monitör internette dolaşırken özellikle renk ağırlıklı gazete sayfalarında ve donanımhaber ana sayfa açıldığında harddisk sesi gibi ses çıkarıyor. Sayfa aşağı yukarı yaptığımda bu ses yine var. Hoparlördendir dedim ama değilmiş. Beyaz ağırlıklı sayfalarda bu problem yok. Pastel renkli ve flash ağırlıklı internete sayfalarında harddisk çalışması gibi monitör ayağının birleştiği yerden asus yazan yerden geliyor ses. İlk zaman pek rahatsız etmedi geçer dedim. Yalnız gece pc kullanırken bu ses çıldırttı beni.

Sizin monitörlerdede bu problem varmı merak ediyorum. Kronik bir sorunsa, bütün seride böyle bir şey varsa ortaya çıkmış olur.

Daha yeni aldığım. Cevaplara göre değişime gidecem ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

monitörden memnunmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Bende pek bilmiyordum hocam, sağolsun forumda bocekgrafik diye bir üye var onun monitör tavsiye konusunda baya açıklamış, bende kısaca özet geçeyim. Görüntü aktarımında ki gecikme gibi bir şey. Mesela PES oynuyorsunuz normalde oyuncunun üzerinde ismi yazar ya bazen oyuncuyla koşarken o yazılar çift görünüyor yani tam okunmuyor buna da lag deniyor. Ama çok rahatsız edici bir şekilde olmadı benim için. Bana kalsa alın derim 3 yıl garantili asus marka bir ürün görüntü çok canlı az bir şey lag oluyor o da es geçilebilecek düzeyde bence

bende almak istiyorum ama neredeyse hiç kullanan yok.beyaz olanı gelmiş vatana

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vx238h-w-23-vx238h-w-genis-ekran-led-monitor---beyaz/productdetails.aspx?I_ID=69035

sizin dediğiniz sorun var bide

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri_kalbim_80

quote:

Orijinalden alıntı: piramit17

Arkadaşlar bu hafta sonu bu monitörden aldım kullanıyorum şu anda.

Önemli bir problem var. Monitör internette dolaşırken özellikle renk ağırlıklı gazete sayfalarında ve donanımhaber ana sayfa açıldığında harddisk sesi gibi ses çıkarıyor. Sayfa aşağı yukarı yaptığımda bu ses yine var. Hoparlördendir dedim ama değilmiş. Beyaz ağırlıklı sayfalarda bu problem yok. Pastel renkli ve flash ağırlıklı internete sayfalarında harddisk çalışması gibi monitör ayağının birleştiği yerden asus yazan yerden geliyor ses. İlk zaman pek rahatsız etmedi geçer dedim. Yalnız gece pc kullanırken bu ses çıldırttı beni.

Sizin monitörlerdede bu problem varmı merak ediyorum. Kronik bir sorunsa, bütün seride böyle bir şey varsa ortaya çıkmış olur.

Daha yeni aldığım. Cevaplara göre değişime gidecem ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

monitörden memnunmusunuz?

Konuyu şöyle özetleyim.

Aslında ilk aldığım monitörü boş yere değişmişim. Deneyimsizliğin kurbanı oldum. Monitörün arkasında yer alan yeşil ses girişinden bağlamıştım pc'ye. Hoparlör olarak monitörünkini kullanmıştım. Bu şekilde bağlıyken ses cızırtıları geliyordu. Monitörü de dijital çıkıştan kullanıyordum. O zaman hdmı kablo daha almamıştım. Daha sonra bu ses cızırtılarından dolayı, yukarıdaki mesajlarımdada bahsettim ayrıntılarından, monitör sorunlu diye değişime gittim. 3 defa değiştim. Şimdiki monitörümü hdmı çıktıştan kullanıyorum. Ses cızırtısı yok.

Genel kullanıma bakacak olursak. Monitörü çok beklenti ile almıştım ama, beklentilerimin altında çıktı. Görüntü kalitesi pek iyi gelmedi bana. Zamanla kullanınca bunu daha iyi anladım. Renkler çok belirgin, gerçekçi değil. Masaüstünde sayfaları yana doğru çekerken, sayfanın üstünde pixel titreşimi gibi tuhaf bişey oluyor ve bu bütün seride mevcut. Arkadaşın biri bu sebepten servise vermiş. Ben pek dert etmedim bunu. Benim en çok korktuğum ölü pixeldi, onuda değişerek çözdüm.

Monitörü alırken bu özelliklerde başka markaların monitörlerine karşılaştırmalı olarak bakmanızı tavsiye ederim. Görüntü formatlarını da deneyin. (oyuncu, standart vb.)

Benim bu monitörü almamın bir sebebi de garantisinin asus monitörlerde 3 yıl olmasıydı. Bunuda göz önünde bulundurun. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa pm atabilirsiniz.

• beyler monitör nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 9:03:35 >
  • Ses kalitesi çok iyi değil ama idare eder hocam, ben ps4'e de bununla devam edeceğim hafif, güzel 3 yıl garantili ben memnunum. Ama keşke daha büyük olsaydı diyorum.
  • Bu monitörü almak istiyorum ama nerden alabilirim vatan computerda stoklarda yok neden kalkmış ? Ayrıca bimekste var ama 700 küsür lira diyor
  • Son durum nedir hocam memnun musunuz monitörden ? Bende bf4 oynamak için almayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Son durum nedir hocam memnun musunuz monitörden ? Bende bf4 oynamak için almayı düşünüyorumda.

Memnunum hocam kullanıyorum sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destan yazmışsın okumaya üşendim valla

• Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yarım saat önce Vatan'da bu monitörü inceledim, PS4 için almayı düşünüyorum ancak sormak istediğim bir iki soru var. Çizgilenme probleminin sebebini bulabildiniz mi ve oyun oynarken çok bariz bir hataya denk geldiniz mi? Ghosting, yavaşlama vs. gibi..
  • egemen1903 E kullanıcısına yanıt
    Hocam pcde yaşadığım bir sorundu sanırım driver ile ilgiliydi çünkü ps3'te dikey çizgilenme asla olmadı. Yavaşlama hiç olmadı ama ghosting pes oynarken dediğim gibi oyuncuların isminde oluyor evdeki televizyonda hiç yaşamadığım bir problemdi(philips marka bir LCD tv 2010da yada 2008 de almıştık) ama eski monitörüme göre çok çok iyi. Ben sadece ps3'te kullanıyorum memnun musun derseniz memnunum uydu alıcısını bağlayınca televizyon işi de görüyor şuan fiyatı nedir bilmiyorum ama adam gibi servisi olan malzemesi kaliteli görüntüsü kaliteli 3 yıl garantili bir ürün, muadili acer marka var, forumda grafik tasarımcısı monitörden çok iyi anlayan böcekgrafik nickli bir üye var sağ olsun banada yardımcı olmaya çalışmıştı ben alacağım zamanlar, onun konusunda önerdiği acer marka dediğim, onda ghosting olmuyormuş input lag sıfırmış ama ben o monitörü büyük teknoloji marketlerde bulamadım, internet üzerinden satışı var ama onda da piksel hatası olursa diye güvenemedim. Birde acer netbookum var malzeme kalitesi çok düşük bu sebepten asusa yöneldim. Velhasıl ben şimdi yeniden monitör alacak olsam yine bu monitörü seçenekler arasında en üstte tutarım(yeni modeller çıktı mı bilmiyorum bu yüzden böyle dedim), aklınıza takılan başka birşeyler varsa buyurun sorun

• Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim ancak Vatan'ın Bahçeşehir şubesinden bakmıştım monitöre, 2 saat önce almak için gittiğimde stokta yok sadece teşhir var dediler, sadece Maraş'ta stokta varmış, Vatan'ın müşteri hizmetlerini arayıp "Maraş'tan bana teşhir gönderilmez di mi?" diye sordum, konuştuğum kişi "stok garantisini veremeyiz, teşhir de gönderilebilir" dedi, onun için içime çok sinen bu monitörden vazgeçmek zorunda kalıcam gibi, Vatan'ın haftasonu indirimi sayesinde alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

Cevap için teşekkür ederim ancak Vatan'ın Bahçeşehir şubesinden bakmıştım monitöre, 2 saat önce almak için gittiğimde stokta yok sadece teşhir var dediler, sadece Maraş'ta stokta varmış, Vatan'ın müşteri hizmetlerini arayıp "Maraş'tan bana teşhir gönderilmez di mi?" diye sordum, konuştuğum kişi "stok garantisini veremeyiz, teşhir de gönderilebilir" dedi, onun için içime çok sinen bu monitörden vazgeçmek zorunda kalıcam gibi, Vatan'ın haftasonu indirimi sayesinde alacaktım.

O şubeyi arayip sorun istersiniz hocam ellerinde birden fazla varsa teşhir göndermezler teşhir üründe stokta görünüyor sistemlerinde eğer 1 stok varsa o teşhirdir değilse teşhir göndermezler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.