arkadaslar ben laptopa ram almayı düşünüorum ama galiba piyasada kalmamıs benimkine uygun olan site önerebilecek olan var mı ?
bide bişey sormak istiyorum benim ram ddr2 ye göre uygun sanırım mhz de 400 ben daha yuksek mhz li ram alıp takabilir miyim veya sorun yasar mıyım?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Evet W3A modelinin belleği ddr2-400 müş. Biraz bakındım ama hiçbir yerde bulamadım. dediğin gibi piyasadan kaldırılmış olsa gerek. ama ddr2-533 alırsan sorun yaşamazsın. ram 400 mhz olarak çalışır. benim eski desktop pc'nin ddr266'lık anakartına 400 lük ram takmıştım. 266 olarak çalışıyor ve hiç sorun çıkarmadı..
533 çok rahat çalışır. eki içinde 1 gb tek slot ram ile gelen bir laptop'a artı 2 gb ram takmak mı daha iyidir yoksa aynı ram'den bir tane daha mı ? Yani eskiden olduğu gibi hala aynı kapasitede iki ram daha mı hızlı çalışıyor. Teşekkür ettim cevaplar için.
kardes 200 pin falan dio ya onun kaç olması lazım bide ramlere baktım bazıları daha büyük oran olarak bazıları daha küçük bu nasıl iş benimki nasıl olcak yardım pls