Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buraya yazıyorum Windows 7 7600 32bit sürümünü kurdum fakat parmak izi okuyucuyu yükleyemedim kullandığım model M50vc240dv yardımcı olabilecek birisi varmı ?? kurulum ve kullanım hakkında
Vista sürücüsünü uyumluluk modunda kurman gerekiyor sanırım Ya da Xp sürücüsünü dene istersen...Uyumluluk modunda tabii ki
parmak izi okuyucusunu kendisi güncellemelerin birinde kuruyor biometric gibi bişey olması lazım pek bişey yapmana gerek kalmıyor
bende w7 64bit kurdum nasıl etkinleştirebilirim yardım edebilecek biri varmı?
windows 7 e nasil upgrada yapcaz cihazlarimizi suan cihazim vista modeli Asus G1
bend em50vc kullanıcısı olarak dün gece gectim win 7 ye ama oldukça zor oldu benim için.çünküwin7 dvd le bil yarı başlatamadım ben de xp ile başlattım f disk yaptım sonra xp üzerine paket proram gibi win 7 kurdum sonra win old folderınısildim bi sorun olmaz demi????
haaaa birde benim driver lardan bazılarını tanımaadı yaa makinanın ken di özelliklerini figerprint touchpet gibi kurmay açalıştım ama bunlar vista için kuramassınız message aldım ne yapacam win7 için driver m, ,ndireyim
son bi şey da ha valla ne yalan söyleyeyim ben bu makinadan istediğim verimi alamadım özellikle ekran kartın dan vista da win7 de performans derecelendirmesi yaparken ekkran kartına az veriyo yaaa deil oluyorum hem de öyle böyle değil diğerleri 5.5. tan fazla graphic 3.4 yok böyle bi şey m51 bile altmodel olmasına rağmen dajha iiiiperformance sergiliyo valla ne dersiniz benim pc de bir prblem var yok sizlerin de aynımı? let' solve thisdampt thins ,,,so fly our maciness....
[bscfp=]
quote:
Orijinalden alıntı: karadaghuseyin
son bi şey da ha valla ne yalan söyleyeyim ben bu makinadan istediğim verimi alamadım özellikle ekran kartın dan vista da win7 de performans derecelendirmesi yaparken ekkran kartına az veriyo yaaa deil oluyorum hem de öyle böyle değil diğerleri 5.5. tan fazla graphic 3.4 yok böyle bi şey m51 bile altmodel olmasına rağmen dajha iiiiperformance sergiliyo valla ne dersiniz benim pc de bir prblem var yok sizlerin de aynımı? let' solve thisdampt thins ,,,so fly our maciness....
[DHVideo=]
[simage][/simage][simage][/simage]
Masaüsütünde 1 BG ramle bile rahat çalışıyormuş win7. XP süper. vista rezalet. win 7. microsoft vistadaki rezaletini temizleyecek gibi.
Masaüstümde XP hala işimi çok rahat ve verimli olarak görüyor. İşe yaramaz olana kadar xp ye devam
xp ye söz yok canımm makinayı rahatlatıyor sanki vista da makina boğuşuyor gibiydi yaaa aslınd a 7 güzel ama tamoturunca xp yi aratmayacağı benziyor
Arkadaşlar n.bookum F3sv serisi T7700 2.4ghz 2gb ram 256mb ekran kartı 8600m gs var. Ben bugün homepremiıum alacaktım formatı dvd'den atar yoluma win7 ile devame derim diyordum.Derken elemana sordum kendisindede win7 kurmuş sürücü sorunları yaşatmış sanırım vista ile devam edeceğiz. Ben recovery cdsi ile formatı atıp vista kurulumu yaptı myine.En azındna gereksiz programları kullanınca pc rahatlıyor. Şimdi bu modele win7 kuramazmıyız?
Arkadaşlar parmak izi olayını halleden var mı? Driver felan tamam ama utek'in programını bulamadım, vista cd si ile geleni yüklüyorum aygıtı görmüyor, upek sitesinden win 7 sürümü için olanını indiriyorum oda paralı, masaüstünde parmak izi ile dosya oluşturmaya izin vermiyor.. Nasıl hallettiniz bu sorunu.. Kasa'mı geri istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mayazb
Arkadaşlar parmak izi olayını halleden var mı? Driver felan tamam ama utek'in programını bulamadım, vista cd si ile geleni yüklüyorum aygıtı görmüyor, upek sitesinden win 7 sürümü için olanını indiriyorum oda paralı, masaüstünde parmak izi ile dosya oluşturmaya izin vermiyor.. Nasıl hallettiniz bu sorunu.. Kasa'mı geri istiyorum
N51Vn kullanıyorum parmak izi için hiçbir şey kurmadım. Win7 otomatik olarak kurdu sürücüyü internetten. Parmak izi de sorunsuz çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NVN
Masaüsütünde 1 BG ramle bile rahat çalışıyormuş win7. XP süper. vista rezalet. win 7. microsoft vistadaki rezaletini temizleyecek gibi.
Masaüstümde XP hala işimi çok rahat ve verimli olarak görüyor. İşe yaramaz olana kadar xp ye devam
sanirim şaka yapiyorsun :D . win7 yi ile en kisa zamanda tanismani oneririm. hatirlarsiniz, bir zamanlar xp cikmazdan once goz boyamak icin microsoft hatali cocugunu ( Milleniyum) bile bile surdu piyasaya . ayni seyi win7 yi cikarmazdan once yine 2.hatali cocugu olan vistayi surdu piyasaya. politika ayni. su an icin islevsellik/stabilite/performans durumu xp yi gecmeyi birakin fark atmistir. vs vs vs....
quote:
Orijinalden alıntı: hasan_hzl
quote:
Orijinalden alıntı: mayazb
N51Vn kullanıyorum parmak izi için hiçbir şey kurmadım. Win7 otomatik olarak kurdu sürücüyü internetten. Parmak izi de sorunsuz çalışıyor.
Parmak izi kuruldu zaten ama kişisel kasa yok, dosyaları parmak izi ile şifreleyemiyordum, vistada bunun için upek'in protector suite programı gelmişti.. Herneyse vista için gelen sürümü bunda çalıştırmayı başardım ufak bir eklenti yükleyerek, sorun kalmadı..
1 aya yakındır windows 7 kullanıyorum gayet memnunum. Vistadaki hantallık bunda tamamen ortadan kalkmış gibi
Oturum açılışında smart logon kullanıyorum yani görüntümü görüp otomatik açıyor kameradan
Oyun konusuna gelince Call of duty II yi bir türlü kuramadım windows 7'ye, birde çok eskiden kullandığım winkey diye bir program. Onun dışında sıkıntım olmadı
Tavsiye ederim
Saygılarımla,
arkadaşlar win 7 nin hızlılığına bir diyecek Sistemi kurarken elin de vista recovery si olanlar için win7 için driver aramanıza gerek yok ama makinanın multimedya parmak izi gibi özellikleri için ihtiyaç duyuluyor şahsen ben kuramadım aradım nettede ama bulamadım çalıştıranlar nasıl başardılar söylerseler memmnum olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme