Şimdi Ara

ASUS WINDOWS 7 DENEYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün gece 8 Mayıs Cuma itibari ile Windows 7'ye terfi ettim.
    Şunu belirteyin XP kullacısıyım. Vistayı hiç sevmem. Ama Windows 7 beni büyüledi.
    Makine resmen uçuyor. Kendiliğinden yüklenen sürücüler mi dersin, estetik mi, görsellik mi, kullacı dostu arayüz mü!!!

Burada deneyimlerimi paylaşsak nasıl olur acaba?

ASUS WINDOWS 7 DENEYİMİ

ASUS WINDOWS 7 DENEYİMİ

• Bunu ne tür bir sistemde denediniz acaba?
    Netbookların bile zorlanmadan çalıştırdıklarını biliyorum windows 7yi.
  • Core 2 Duo 2.4 P8600 işlemci
    3 Gb ram, 256 Ati ekran kartı.
    Asus M51VR240D ile test ettim. Ama vİstada kasıyordu garip gelecek
    XP'de ise sürücü sorunları oluyordu. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum.
    Çok zarif duruyor
  • Ben bilgisayarımı servise gönderdim. Hatırladığm kadarı ile FN tuşları media hotkey olması lazım.
    Smart Logon netten bulunabilir. Vista için var zaten. O de yetiyor. Bilgisayarım olsaydı yardımcı olabilirdim.
    Bir de temiz bir format atın farkı görün derim
  • Vista driverlerinin hepsi uyumlu mu acaba?
    Bende geçmeyi düşünüyorum vista bilgisayarı inanılmaz sömürüyor..
  • W7 'nin kullanım süresi var mı ?
    ve nerden indirdiniz, ozelden link verseniz
  • vista ya göre fakkı nedir? görsellik parformans olarak kullanan ve bilgisi olanlar aydınlatabilirler mi?
  • Haziran 2010da bitiyor süre. O zamana kim öle kim kala:)
    @hotmail.com uzantılı adresiniz ile indirme yapabilirisiniz. bir de başka bir sitede Türkçe vardı. Onu tavsiye ederim.
    Özet: XP'nin hızı, Vista'nın görselliği X 10=mükemmel kararlılık
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar Windows 7 yi vistanın üzerine kurduğumu söylemiştim fakat c nin içinde old windows diye bir dosya vardı vista dan kalma windows felan hepsi içindeydi ben böyle olmasını istemiyorum ben şimdi C yi formatlayarak temiz bir şekilde nasıl yükleyebilirim windows 7 yi denedim ama başaramadım 3 tane old windows oldu :)

Edit : Başardım arkadaşlar küçük bi ayrıntıyı kaçırmışım

Haydi hayırlı olsun.
    Bu arada, masaüstünü göster en sağda. Bulamayanlar için:)

• Bende yükledim 2 gün kullandım acronisle yedekleyip tekrar vistaya döndüm.Doğrusu vistadan farklı bir yönünü göremedim değişiklik yapacak.Hatta vistada yazılar görüntüler daha net geldi bana.Dokunmatik tuşlar filan çalışmadı zaten.Şu an için gerekmez belki Asus tam anlamıyla destek verdiğinde olabilir.
  • bende asusu m50vc kullanıcısıyım,fakat bu laptopta vista kullanmak tam bir felaket,bu nedenle xp ye döndüm vistay oranla daha stabl ve sorunsuz..şimdide wi7 merakı sardı beni...asusun bu konuda bir desteği henüz söz konusu değil,yazılanlardan yanlış anlamadı isem vista sürücülerini aynen yüklüyoruz değil mi arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 1 Temmuz 2009; 0:20:42 >
  • o kadar çook farkı var ki. Çoklu dokunuş mu desem, bitlocker to go mu desem, direct access mi desem yoksa mdop , xp mode mu desem. Çoklu dokunuşun çalışması için onu destekleyen bir ürününüzün olması gerekir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sivil

Bende yükledim 2 gün kullandım acronisle yedekleyip tekrar vistaya döndüm.Doğrusu vistadan farklı bir yönünü göremedim değişiklik yapacak.Hatta vistada yazılar görüntüler daha net geldi bana.Dokunmatik tuşlar filan çalışmadı zaten.Şu an için gerekmez belki Asus tam anlamıyla destek verdiğinde olabilir.
  • artık zamanı gelmişti..
  • yaşasın windows7
  • Yaşasın da, şu splendid olmadı bu sefer önceki sürümde sorun yoktu.
    Aslında ben başaramadım
    Bu arada puanım arttı
     ASUS WINDOWS 7 DENEYİMİ
  • hocam ekran kartın ne o puanlara 3küsür yakışmamış
  • Ati 3470.
    Yalnız Xpde Pes 20096 daha rahat oynuyordum sanki Neyse ki fazla oyun düşkünü değilim. Önce işlemci Avunalım bari
  • Windows 7 yapı 7264 64bit Asus M51sn250dv

ASUS WINDOWS 7 DENEYİMİ
  • arkadaşlar merhaba bende asus f3sc 200 dr ye kurdum 32 bitlik olanını ancak 4 gb olduğundan 3 ü kullanıyor sistem.. :) 64 bitlik vin 7 yi nereden bulabilirim.. ama diğer kısımlar olarak vin7 süper gerçektende. çok memnunum bu durumdan.. hoşçakalın
  • ismail0307 burda bulmazsın bence bu forumda bu konuları hç çma hemen banlanırsın sonra ayrıcada google amcaya sor bakalım kein cevap gelir merak etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.