Şimdi Ara

Asus WS X99-e cpu bağlantısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün asus x99 ws anakart'ı aldım ama bunun cpu güç bağlantısı nasıl yapılıcak ?

http://i.hizliresim.com/ngAbAl.jpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimdeki 8pin +8pin baglanlilara yapicaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Resimdeki 8pin +8pin baglanlilara yapicaksiniz

Hocam ikisinide bağlamam mı gerekiyor yani, birini gördüm nette sadece soldaki 8'pin bağlantısını yapmış?

• Bilen yokmu ya ?

• soldaki 8pini takmanız yeter
  • Allah razı olsun hocam ya, bütün parçaları aldım montajladım bu olay kafama takıldı kaç saat insanların msj atmasını bekledim, kullanma klavuzundada açıklayıcı bir bilgi yoktu sağolun.

• Kullanma klavuzunda sadece şu bilgi var, ama şuna takın falan demiyo.

http://i.hizliresim.com/oZAlom.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir anakart aldıysanız iyi bir psu nuz olmalı.. 2x8pin takmanız daha iyi olur ama bende bir süre 8 pin ve 8 pine 4 pin (toplam 12 pin takılı) kullandım..daha sonra 8 pin çoklayıcı aldım gittigidiyordan şimdi asus z10pe-d16 yı bu şekilde kullanıyorum...psu Thermaltake 1200w bzen 1200w psu (12v1 60a + 12v2 60a) da bile 2x 8 pin olmayabiliyor..
  • Bazi modeller tek 8 pinlede aciyor ama bazi kartlar 2sijine takmadan acmiyor denemeniz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde corsair hx750i'var ama sadece yukarıdaki arkadaşın dediği gibi soldakine taktım, şuan çalışıyor internetten bi kaç foto baktım onlarda sırf soldaki cpu güç girişine takmışlar, bi sorun olmaz heralde dimi arkadaşlar, 2'tane 8 pin cpu güç bağlantısını yapmanın ne gibi avantajı olur ki ? yukarda kullanma klavuzunun ilgili sayfasının fotosunu attım bi bakın isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.