Bildirim
Asus x202e bios pilini çıkarıp takma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım pilin amacı enerji olmadığı zaman yani bilgisayarı çalıştırmadığın yada pilini çıkardığın zaman bios a enerji vererek çalışır durumda tutmak.
resimde pilin anakarta siyah ve kırmızı ikili kablo ile bağlı olduğu görülüyor. anakart üzerindeki bağlantı yerinden kolayca enerjiyi kesebilirsin.
bili ayrıca sökmene gerek yok. kabloyu çekmen yeterli. ince uçlu küçük bir kargaburun ile rahat çıkar.
gerçi bu kadar söktüysen bu işlere meraklısın sanırım. rahat yapacağını tahmin ediyorum. -
Teşekkür ederim sayenizde Pil kablosunu çıkarıp taktım. Ancak yine görüntü gelmedi. Asus yazısı dahi gelmiyor. Bu olay biosdan virtualization technology disabled yaptıktan sonra oldu. Görüntü gelmedi yani. Ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşım var mı bu konuda yardımcı olabilecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çıkardıktan ne kadar sonra taktınız?Beş dakika civarı beklemen ve power tusuna bir sure basman gerekiyor..kapasitorlerdeki enerji tamamen boşalsın.. -
Merhaba 20 dk bekledim en az. Bataryayı çıkardın hdd yi çıkardım her türlü denedim ama görüntü gelmiyor.
Hdd ışığı açılışta yanıyor daha sonra yanıp sönmüyor.
Sarılı kısımdan plastiği yırtıp bios pilini çıkarmam gerekir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihci20 -- 8 Ocak 2014; 12:47:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X