arkadaşlar asus x54h laptopum var bundan bir 7 8 ay önce laptopum ekranı aniden kapanmıştı ve gelmiyordu sonra telefonla yukarıdan flaş tuttuğum zaman ekradaki yazıarn felan gözüktüğünü görmüştüm bi bilgisayarcıya gittim adam daha bakmadan direk ekran değişecek dedi bide tanıdık ayağına indirim yapmaya kalktı 170 lira dedi bende ayıp olmasın diye bi bakıyım dedm bursu alınca gelirim allahın işiki öbür günün sabahaı bi umutla tuşuna basmıştım uyanınca yüzümü yıkadım geldim bide baktımki onarım felan bişeyler diyor hiç dokunmadım kendi kendine bişeyler yaptı düzeldi ekran ama bundan 2 ay önce yine gitti ekran ama bu sefer yukardan flaş tutuncada gözükmüyor hiçbişey hdmi la eski bi tv vardı ona bağladım öyle kullanıyorum ama şimdi bişey farkettim projektöre bağlan diye bir seçenek var o seçenekten çoğalta tıkladığım zaman ekran geliyor ama maksimum 10 saniye sonra gidiyor her yaptığımda geliyor istisnasız acaba bunun durumu nedir bi fikriniz varmı ayrıca windowsum orjinal değil hatası verdi bununla ilgili olabilirmi