Şimdi Ara

ASUS X550JK 8GB RAM i5 4200H GTX850M Oyuncu Laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 2 sene önce aldığım ve o günden bu yana hiçbir tamir görmemiş, tertemiz bilgisayarımı kasa toplayacağım için satıyorum. Hiçbir arıza yapmamıştır. Estetik olarak sadece kasanın ön tarafında bir kaç boya atması bulunmaktadır. Görünmezler. Ayrıca daha bir hafta önce bilgisayarcıya temizliğini yaptırdım ve termal macunlarını yenilettim. Hava kanalları tamamen açık ve işlemci ya da ekran kartı yük altında ısınma yapmıyor. Oyun oynarken ısınabilir tabii, bu da doğal zaten. GTX850M güçlü bir mobil ekran kartı çünkü.
    Ek olarak cihazın bataryası eskisi kadar iyi gitmemektedir. Cihaz yaklaşık bir buçuk saat pilde kullanım sunmaktadır.
    4GB Ram takviyesi yapılmıştır, şu an kullanılabilir RAM 8GB.
    Geri kalan tüm özellikler orjinaliyle aynıdır.
    Fiyatı düşük tutuyorum, Saçma fiyatlar hiç boşuna önermeyin, cevap vermeye dahi tenezzül etmem. Takas oyuncu kasalarıyla düşünülebilir, özel olarak konuşulur.

Fiyat: 1550 TL
    Antalya'da bulunuyorum şu anda. Elden alışveriş tercihimdir fakat diğer illere de kargo ile gönderebilirim.
    DH üzerinden cevap vermezsem e-mail adresime mesaj atabilirsiniz. kashmieer@gmail.com

Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 20 Ağustos 2016; 9:16:38 >

• Bu fiyata halen nasıl satılamamakta anlamıyorum ,

Hatta fiyatı bu cihaz için düşük bile , en az 1800tl civarı olması lazım gelir , zira yapısal olarak güçlü bir cihaz.

Ne yapalım elektronik işte altın bilezik değil ki değerini korusun ,bugün 3 bin tl'ye telefon alsan 1 gün sonra 2000e satıyorsun

Alana da satana hayırlı olsun ,

Kalabalık mesaj için kusuruma bakmayın ,kimse fikrimi sormadı elbet ancak iyi cihaz iyi fiyat şaşkınlığa düşüyor insan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bu fiyata halen nasıl satılamamakta anlamıyorum ,

Hatta fiyatı bu cihaz için düşük bile , en az 1800tl civarı olması lazım gelir , zira yapısal olarak güçlü bir cihaz.

Ne yapalım elektronik işte altın bilezik değil ki değerini korusun ,bugün 3 bin tl'ye telefon alsan 1 gün sonra 2000e satıyorsun

Alana da satana hayırlı olsun ,

Kalabalık mesaj için kusuruma bakmayın ,kimse fikrimi sormadı elbet ancak iyi cihaz iyi fiyat şaşkınlığa düşüyor insan...

Teşekkürler hocam. Satılmamasının nedeni şu an Antalya'da olmam. Ankara'da olsam satardım yoksa iki günde. Alıcım var zaten şu an da, maaş almasını bekliyoruz. :)
    Yorumunuz için de çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 2 Eylül 2016; 12:58:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.