Şimdi Ara

asus x550jk alacam ama sorunları büyük mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hdd den ses geliyormuş wifi sorunu win 8 yükleme sorunları varmış diyorlar okadar önemli olurmu bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediğin sorunlardan sadece HDD den ufak ses geliyor o kadar diğerlerine rastlamadım
  • Hdd den ses cokmu geliyor bi sesi kayıt edermisin

• Yani hep gelmiyor arada bir cız cız şeklinde tak tuk diye değil yani
  • Sağol yardım ettiğin için 1.2 güne alıym. O
    zaman

• Şimdiden hayırlı olsun pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Şimdiden hayırlı olsun pişman olmazsın

Kardes kusura bakma yanlisda anlama ama asustan prim aldigini felan dusunecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.StArLoRd

quote:

Victor hakkında sürekli kötü konuşan bu arkadaş sanırım ama yinede dedikleri doğru hdd dışında bi sıkıntısı yok.Oda zaten dandik ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

quote:

Victor hakkında sürekli kötü konuşan bu arkadaş sanırım ama yinede dedikleri doğru hdd dışında bi sıkıntısı yok.Oda zaten dandik ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

Yav tmm da goz var nizam var koy ikisini yan yana victor daha iyi Hoca lmis cin mali diyor bana soylene artik hangi firma cinde uretim yapmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

quote:

Yav tmm da goz var nizam var koy ikisini yan yana victor daha iyi Hoca lmis cin mali diyor bana soylene artik hangi firma cinde uretim yapmiyor

Orası öyle zatende marka ismi var işte millet asusu bildiği için asus diyor.Birde marka büyüklüğü dersek yine asus ama bu değildirki victor dandik.Kullanıcı yorumları şikayetleri falan filan herşey toplanıp milletin aklında bi düşünce oluşturması lazım.Özellik olarak bana göre tek farkı full hd ekranı victorun.

• bozkurt666 B kullanıcısına yanıt
    Win 8 yükleme sorunu ve wifi sorunu yok.
    - Netde dolaşırken, oyun oynarken, film izlerken, program yüklerken falan Hdd den sinir edici cızırtı sesi geliyor. Kafaya takılmazsa pc deki yavaşlık dışında sorun yaratmaz.
    - Ekran renk kalitesi çok kötü, film izlerken hiç keyif alamazsınız. Diğer durumlarda pek sorun değil.
    - Klavyedeki bazı tuşlar sert ve arada basmayabiliyor.
    - Malzeme kalitesi pek iyi değil, ekran panelinde esneme ve klavye mekanında soyulma/renk atması olma ihtimali yüksek. Dikkatli kullanılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.