Şimdi Ara

Asus x550jk ekran kartım pert oldu sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler bilgisayarcıya vermiştim ama sağolsun günümüzde işini doğru yapan yok. 1 aydır çip arıyorum diyor artık geri istedim pc yi bulamadı yani. Ben bu ekran kartı için çipi nereden bulabilirim bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanıt geldi diye bildirim geldi yanıt yok :(

• Up

• Hadi diyelim ki, "chip dedigin" gpu yu buldun, nasil takacaksin? Ram gibi sök tak degil. Lehimli yani, isitilarak ordan sökülüp sorna reballing islemi ile takiliyor.

Anakart olarak aliexpress te cok arastirmadan sunu gördüm:https://m.de.aliexpress.com/item/32828075973.html?gatewayAdapt=gloPc2deuMsite senin laptopa uyar uymaz suan bilemiyorum, arastirip bakmak lazim. Bilgisayarcinin yapabilecegi cok birsey yok, sadece gpu yu aradiysa nasil bulsun? Komple anakart degistirmeden sana bahsetti mi? En az 2500-3000 lira masrafi olur, ali den uyumlu bir model siparis edilebilse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 10 Şubat 2022; 16:1:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediğiniz gibi ben bilmiyorum zaten. Hani en azından onu bi yerden getirtebilsem en azından vericem onlar tamir edebilsin. Ekran kartını değiştirmekten bahsetmedi. Hani kötü ihtimal sorun ekran kartındadır demişti ama daha sonrasında sorun gpudaymış onu arıyoruz demişti.

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt

Bilgisayarciya aliexpress den bahset hocam benim gönderdigim linke bakiversin, ama 2700-3000 lira sanki biraz cok gibi. Daha uyguna bulunabilir ama yurtdisi ikinci el sitelerine bakmak gerekebilir, zahmetli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun bi bahsedeyim bilgisayar patladı sanırım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.