Şimdi Ara

Asus x550jk format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bundan 5-6 ay once bu cihazi aldim ve ilk freedos olarak geldiginde elimdeki cd ile cok rahat format atmistim, cd takip bilgisayari actigda kendisi otomatik "cd uzerinden kurum yapmal istermisiniz" gibi birsey yazmisti ve bir tusa basip geri kalan kurulumu rahat birsekilde yapmistim..

Simdi sorunuma gelirsek bilgisayarimi tekrar formatlamak istiyorum bu yuzden ilk seferdeki cd'i takıp bilgisayari tekrar baslatiyorum fakat bu sefer herhangi cdden yazmak istermisiniz gibi birsey yazmiyor... Hatta acilistaki asus yazisi 1 saniye gorunuyor ve direk windows isareti geliyor yani biostan ilk yuklemeyi cd ayari icin bios giremiyorum bile.. Acilista butun tuslari(esc,del,f1,f2,f9,f10,f11) denedim biosa hic bir sekilde giremiyorm.. Simdi bu bilgisayari nasil formatlarim lutfen yardimci.. Simdiden tumunuzden allah razi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asuslarda bios tusu f2 kurulum yaparken ise gerekli kurulum usb veya cdnizi taktiginizda esc ile secebiliyorsunuz.Tam olarak ekran goruntusunu atabilir misiniz?

Ek olarak: Bios'a girdikdikten sonra Boot Settings'e girip UEFI'yi Disabled konumuna getirin ve F10 ile degisiklikleri kaydedip cikis yapin.Son olarak yeniden baslarken esc ile zorlayin ve secim menusunden gerekli kurulum usb veya cdsine giris yapin.(Veya biostan ayarlayabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMERICOS -- 22 Nisan 2015; 10:44:10 >
  • AMERICOS kullanıcısına yanıt
    hocam daha öncede çok bilgsayar değiştirdim hepsinde ilk bilgisayarı açtığımızda cihazın markası, sonra en altta bios için gerekli tuş isimleri vs yazardı bu asusx550jkda direk pc başlatıyorsun 1 saniye bile neredeyse asus yazısını göremiyorsun direk windows logosu dönmeye başlıyor anlamış değilim
  • Yeniden başlatırken shift+yeniden başlat yap gelen menuden gelişmiş seçeneklerinden dvd yi seç başlat boot sırasında öncceliği ona verir. Aynı yerden uefiyede girebilirsin. Başlangıçta cıkmamasının sebebi uefi ile başlatmasıdır durum normal. İsterseniz bios menusunden kaldırabilirsiniz hızlı başlangıcı. Sürücüleri taramayı vs iptal ediyor hızlı başlatma için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 23 Nisan 2015; 22:44:43 >
  • Escye basın. Sonra enter setup..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Asus X550VX 16GB Ses Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.