Bildirim
Asus X550jk hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tronik hataları olan bi pc ondandır bu riskleri göz önüne alıp satmak istemiyo olabilirler -
1-FreeDos
2-hdd'si sorunlu. -
walla ben anlamadım arkadaşlar, peki neden 2000 lira civarı en çok tavsiye edilen makine forumda... özellikle bakıyorum, benzer konuların hepsinde bu makine öneriliyor... -
Free dos ürünleri müşteri ile uğraşmamak için magazalar satmaz. Ha birde microsofttan 100-150 TL prim alamadiklari için. Yalniz HDD sorun var diyen yalancilara inanmayan cevremde abartmadan yaziyorum 15-20 kişi akdi hic birinde en ufak bir sorun cikmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen biz de arkadaşım için bakıyoruz bu ürüne, ama ilk defa duydum harddisk sorunu söylemini... teşekkürler hocam, peki pcdepo dan alırsak sorun yaşar mıyız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X