Şimdi Ara

Asus X550JK-XO012D Battlefield 4 ve CS GO Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus X550JK model bilgisayar ile Battlefield serisinin 4. oyununu ve Valve'nin popüler oyunu Counter Strike Global Offensive'i test ettik. Oyunlar aldıkça testler devam edecektir. Aslında direkt olarak inceleme konusu yapacaktım ama gereksiz konulara gerek yok, yeteri kadar inceleme konusu var diye düşünüyorum.

Battlefield 4 Ayarlar(Battlefield oynamadan önce bilgisayar 5 saat açıktı yüksekte oynadım ultrayı gereksiz gördüm)

Battlefield 4 şu ana dek gördüğüm en yüksek sıcaklıklar;

Arkadaşlar Battlefield 4'te oyun içi ekran görüntüsü almayı unutmuşum onu da eklerim birazdan.

Counter Strike Global Offensive Ayarlar(Ayarlarını anlamıyorum düşükse tekrar ayarlayıp güncellerim )

Counter Strike Global Offensive Oyun İçi Görüntü;

Evet arkadaşlar sonuna da genel yorumumu yazayım.

Battlefield 4 oyununda ultra ayarlarda da çok güzel oynanıyor fakat ben ultraya gerek görmüyorum. Yüksek ayarlarda anlık düşüşleri saymazsak 40-70 fps aldım. Aldığım en yüksek sıcaklık değerleri de resimlerde var, normal midir bilmiyorum. Bilgisayar Battlefield oynamadan önce en az 5 saat açıktı.

Counter Strike Global Offensive'de bilgisayar kaynaklı bir sıkıntı yok ama kullandığım fare dandik o yüzden oynanmıyor. Sıcaklık değerlerini bilerek paylaşmadım CS GO oynarken en fazla 52'ye geldi. FPS pek değişmiyor çok nadir düşüyor ortalama bir şeyler söylemek gerekirse 50-65 fps aldım.

Sıcaklık güç tuşu tarafında, touchpadin sağ kısmında belirgin hissediliyor başka yerlerde hissedilmiyor.

Velhasılı kelam, her iki oyunda tatmin edici şekilde oynanıyor.

Sırada ki oyunlar Call of Duty Ghost , Watch Dogs veya Thief :)
    Sorular varsa sorunuz, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmnCLK -- 28 Mart 2015; 21:33:11 >

• Battlefield 4'ü Ultraya almalısın ki GTX kartının farkını gör. Yoksa High ayarda benim 8750M kartımda akıcı oynatıyor.
  • CS go fps değerleri düşük gibi geldl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmnCLK O kullanıcısına yanıt
    Bu total war serisini de deniyrbikir misiniz? Strateji oyunlarinda nasil bir performanss sergiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim genelde ultrada oynuyorum ama oyun grafikleri o kadar iyi ki düşük ayarda oynasam bile farketmem düşük olduğunu o yüzden yüksekte oynadım :)
  • amare_34 A kullanıcısına yanıt
    Kaç olması gerekiyor bu ayarlarda ? CS GO ayarlarını bilmiyorum ama bazılarını yükselttim, konuda da belirttiğim gibi bazılarını değiştirip,tekrar koyabilirim.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Deneme mi istediğiniz oyunun tam ismini yazarsanız oyunu temin edip değerleri yazabilirim. Şu an Call of Duty Ghost veya Watch Dogs düşünüyorum. CoD Ghost'u abim istiyor bende Watch Dogs hangi oyunu aldıysak bitti sıra bunlarda :)
    Total War; Atilla Bu oyunun performansini merak ediyorum.

Kaç GB bu oyun ? İndirsem olur mu :)
    10 gb bir sey sanirim boyutu,olur hocam

Gerçi şu an Max Payne 3 indiriyorum onu alayım bari :) Başka güzel oyun var mı beyler tavsiye veya istek alalım :)
  • ben hayla pes oynayamiyorum ya siz ucmusunuz pesde ekran karti yeterli degil diyor

• fukucu58 F kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın marka, model veya özelliklerini yaz veya konu aç yardımcı olacak biri çıkar muhakkak. Bende de diyordu GTX850M ekran kartı olmasına rağmen.
    Total War Atilla yi indirdim laptoba kurdum oynadim. Gayet akici ve güzel oyun Cihaz performansi cok basarili.

Hocam cs go , 32 lik mapte sabit 60 fps.

Rekabet vsync kapali ultrada 110-150 fps arasi.

Ultra ayarlar4gb ram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 11 Nisan 2015; 17:45:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.