Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.027
Cevap
232
Favori
709.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sadece kasa yeterli olmayacaktır bilgisayarın bağzı yerleri göz korkutabiliyor bunları görenler hemen yapamam diyip kapatıyor tekrar bilgisayarı o yüzden tamamen kapsamlı bir rehber gerekli olur yarım yamalak kimsenin işine yaramaz diye düşünüyorum.
    Soran buraya da sorabilir ancak koskoca bir bilgisayar açıp onlarca parça sökülecek her türlü problem oluşabilir burada yüzlerce mesaj kalabalığı olur diye tahmin ediyorum o yüzden pm daha mantıklı.
  • ben aslında kamerayı montalayacak bir yer bulabilirsem bilgisayarı a dan z ye temizleyerek macun yenileme ıvır zıvır videosu çekebilirim ama tek başıma hem açıp hem video çekmem imkansız tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyeyi açtın mı her şey meydanda zaten bir tek klavye soketi var onu çıkardın mı geliyor ekran soketi varsa onu sökmeye gerek yok yanlış hatırlamıyorsam neyse zaten yanları açmaya çekiniyorlar açanda tırnakları kırabiliyor onun usulü gösterilse bile yeter aslında
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    maalesef bu model için klavyeyi sökmek yetmiyor bilgisayarın anakartını tamamen kasadan ayırıp çıkartmak gerekiyor çünkü soğutucu blok anakartın altında kalıyor.
    anakartı sökebilmek için de çokça kablo ve vida sökmek lazım ve kabloların bazıları narin yeterince dikkatli sökülmezse zarar verilebilir.
  • bizim bilgisayarda battlefield 5 deneyen oldu mu?
    halihazırda bf 4 ü iyi çalıştırıyor,bf1 de biraz zorlanarak da olsa oynanıyordu ama bf5 çok oynamayı istediği oyun ama bizim pc nin kaldırma imkanı yok gibi
  • laptop u açmada bir olay yok klavyeyi söktükten sonra 3 adet flexi kablo var onları çıkarıyorsun daha sonra anakartı çıkarmak için 4 adet kablo daha sökeceksin basit yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin_eden -- 21 Haziran 2019; 23:30:37 >
  • martin_eden kullanıcısına yanıt
    o illa ki basittir de takmasını napcaz o sıkıntı gibi

• Arkadaslar pc ye 240 gb ssd ve 4gb ram alicam. Bana yardimci olabilirmisiniz. Ssd hangi model , ram kac mhz kac volt model vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyalci52 -- 22 Haziran 2019; 16:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar pc ye 240 gb ssd ve 4gb ram alicam. Bana yardimci olabilirmisiniz. Ssd hangi model , ram kac mhz kac volt model vs.
    alttaki ssd yi yeğenin pc ye taktım sorunsuz

ssd sandisk plus
    www.hepsiburada.com
    Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682

ram 4 gb
    www.hepsiburada.com
    Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16ls11-4-p-BD304579

• sinyalci52 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar pc ye 240 gb ssd ve 4gb ram alicam. Bana yardimci olabilirmisiniz. Ssd hangi model , ram kac mhz kac volt model vs.
    Trendyol.com
    Samsung 860 Evo 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 250Gb Mz-76E250Bw 210170829 Samsung | Trendyol
    https://www.trendyol.com/samsung/samsung-860-evo-2-5-sata-3-0-ssd-disk-250gb-mz-76e250bw-p-2516894
    mükemmel birşey

• arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun var makinaya bugün ssd taktım daha sonra hdd caddy ile hdd cd-rom a taktım. sonra bilgisayar hdd yi format kısmında görmedi. dedik açılınca gelir biz kuralım bakalım windowsta. sonra ssd ye format attım uefi kurulumdu uefi kurdu açılışta falan asus logosu vardı. hdd gözükmüyordu sonra hdd caddy'de bir tik varmış onu açtım gördü. daha sonra bios güncellemesi yaptık naptıysak bundan sonra oldu bilgisayarı açarken windows penceresi var. tekrar uefi kurulum usb'si yaptım daha sonra açılırken esc ile disk seçme bölümüne gittiğimde SANDISK (UEFİ) ibaresi var ama tıklayınca windows penceresi gözüküyor sorun nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pw.Onur

arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun var makinaya bugün ssd taktım daha sonra hdd caddy ile hdd cd-rom a taktım. sonra bilgisayar hdd yi format kısmında görmedi. dedik açılınca gelir biz kuralım bakalım windowsta. sonra ssd ye format attım uefi kurulumdu uefi kurdu açılışta falan asus logosu vardı. hdd gözükmüyordu sonra hdd caddy'de bir tik varmış onu açtım gördü. daha sonra bios güncellemesi yaptık naptıysak bundan sonra oldu bilgisayarı açarken windows penceresi var. tekrar uefi kurulum usb'si yaptım daha sonra açılırken esc ile disk seçme bölümüne gittiğimde SANDISK (UEFİ) ibaresi var ama tıklayınca windows penceresi gözüküyor sorun nedir??
    bios güncelleme yaptıysan bios sıfırlanmıştır ve uefi ayarları gitmiştir ilk sayfada var bu ayarlar oraya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bios güncelleme yaptıysan bios sıfırlanmıştır ve uefi ayarları gitmiştir ilk sayfada var bu ayarlar oraya bak

Alıntıları Göster
    yani sorun biosta mı şuan windows penceresi olmasına rağmen uefi midir bu yoksa ayarları yapınca tekrar mı atıcam format? bide bulamadım ik sayfalarda onu kaçtaydı tam acaba

• formatta yada açılışta asus yazısı çıkmıyorsa uefi kurulum değildir ilk sayfa en üstte konuyu açan arkadaş koymuş ilk sayfaya ayarı yapınca yukarıda yazdığım gibi açılmazsa evet yeniden format gerek

EKLEME: ilginç konuyu açan değiştirmiş galiba ilk sayfayı yada başka konudaydı ayarlar bekle bullunca yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Haziran 2019; 22:7:52 >
  • quote:

formatta yada açılışta asus yazısı çıkmıyorsa uefi kurulum değildir ilk sayfa en üstte konuyu açan arkadaş koymuş ilk sayfaya ayarı yapınca yukarıda yazdığım gibi açılmazsa evet yeniden format gerek

EKLEME: ilginç konuyu açan değiştirmiş galiba ilk sayfayı yada başka konudaydı ayarlar bekle bullunca yazarım
    evet o yüzden dedim yada forum 1000sayfa olunca geriden 1 sayfa silerek mi ilerliyor anlamadım bir saattir yapmadığım kalmadı 1. sayfayı bulamıyorum

• resimleri pcye atmışım sırasıyla uygula alt linkte de tarifi var
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-x550jk-uefi-ayarini-aktif-etmek.121150/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Haziran 2019; 0:21:13 >

• quote:

resimleri pcye atmışım sırasıyla uygula alt linkte de tarifi var
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-x550jk-uefi-ayarini-aktif-etmek.121150/

olmuyor nedense bios ayarlarını yapıyorum çıkıp girince tekrar eskiye dönüyor kaydediyorum ama?

• F10 yapıp çıkıyorsan olması lazım bios pilin mi bitti acaba?
  • 
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.