Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.027
Cevap
232
Favori
709.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayari tvye bagliyorum hdmi ile goruntude herhangi bir problem yok ama kendi ekraninda cizgiler var. Zaten zamanla cogaldi basta ufak bir cizdiydi arkadan dokundugumda kayboluyordu sonra dokununca kaybolmamaya basladi giderek artti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagol

• emrah166 E kullanıcısına yanıt
    anladım monitörden demekki.
  • Online oyunlarda falan islemci darbogazi sikintisi yasayan varmi galiba 4200h yetmiyor. Mesela oyun + discord acinca kasmalar basliyor oyunda sorun olmasa konusma sesleri gelmiyor. Mesela bf1 online da 64 kisilik modlarda da fps drop fena bir sekilde oluyordu

• Hopörlör çalışmıyor dün çalışıyordu hopörlörü bugün çalışmıyor. Kulaklık tan ses geliyor ama ne yapmalıyım hıpörlör bozulmuş olabilir mi?

• sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    ben de bf4 de sıkıntı yaşıyorum işlemci full %100 güçle çalışıyor (turbo açık halde)
  • İyi akşamlar sevgili arkadaşlar lap topa bu ssd yi almayı düşünüyorum iyimidir ne düşünüyorsunuz?

• Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt

• arkadaşlar windows dışında işletim sistemi kullananlar var mı?
    windows 10 da 8 gb ram artık yetmiyor çok kısa sürede %100 doluyor ve işlemci sürekli yüksek güçte sürekli çalışıyor

performans olarak istediğimi bulamıyorum
    Spotify,battlefield 4 ü çalıştırabilen linüx sürümleri var mı?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Aslında kendi çözünürlüğünde hatta yer yer 1080p de bile iyi iş yapar bi ekran kartı varken i5 4200h büyük darboğaz yapıyor. İ5 ismine güvenerek almıştık zamanında. Gerçi şimdiki 1660ti rtx 2060 a bile 9. Nesil i7 zoraki yetiyor mobilde hâlâ işlemci sorunu var halledemediler gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

arkadaşlar windows dışında işletim sistemi kullananlar var mı?
    windows 10 da 8 gb ram artık yetmiyor çok kısa sürede %100 doluyor ve işlemci sürekli yüksek güçte sürekli çalışıyor

performans olarak istediğimi bulamıyorum
    Spotify,battlefield 4 ü çalıştırabilen linüx sürümleri var mı?
    Spotify tüm linux distroları destekliyor neredeyse BF4'ü çalıştırabileceğini sanmıyorum çalıştırsanda çok büyük fps kaybına uğrarsın Linux oyun oynamak için iyi bir tercih değil temiz kurulum 1903 veya Windows 8.1 tavsiye ederim.
  • 1-2 gün önce 1903 sürümüne güncelledim cidden bir hızlanma oldu.Sıfır kurulum yapsam bir süre sonra gene yavaşlamaya başlıyorum sinir oluyoruö :)
    windows 8.1 ne yazıkki sevemediğim bir sürüm onun yerine 7 kurarım daha iyi
    şaka felan uzun zamandır bu pc ye format atmıyorum rahat 2 senesi vardır,biraz yavaşlayınca ayarlardan sıfırla seçeneği ile bir güzel sıfır başlangıç yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

1-2 gün önce 1903 sürümüne güncelledim cidden bir hızlanma oldu.Sıfır kurulum yapsam bir süre sonra gene yavaşlamaya başlıyorum sinir oluyoruö :)
    windows 8.1 ne yazıkki sevemediğim bir sürüm onun yerine 7 kurarım daha iyi
    şaka felan uzun zamandır bu pc ye format atmıyorum rahat 2 senesi vardır,biraz yavaşlayınca ayarlardan sıfırla seçeneği ile bir güzel sıfır başlangıç yapıyorum
    Windows 7 stabil bir şekilde bu laptopta çalışmıyor maalesef.
  • 5 yıllık laptop umun cpu fanının bozulması üzerine n11 den sipariş ettiğim cpu fanını takmamla beraber tekrar ilk günkü gibi çalışmaya başladı.Şu an için memnunum...
  • martin_eden kullanıcısına yanıt
    hocam aldığınız fanın linkini atabilir misiniz bana da lazım da
  • 5 sene sonra bios update gelmiş deneyen oldu mu?
  • acil arkadaşlar bizim laptop ekrani slim yeni nesil mi ve ekran degisimi ne kadar tuttar ortalaama teşekkürleer simdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    www.teknogolddepo.com
    15.6" Slim Led Ekran 40 Pin Sağ Soket
    https://www.teknogolddepo.com/156-slim-led-ekran-40-pin-sag-soket?search=PM5627167

Ben kendim bu ekranı 215 tlye alıp takmıştım. Piyasada o zaman değişim için 300 demişlerdi. Şuanda 400 derler diye düşünüyorum.

• Windows 10 devamli uyku moduna geciyor cozumu nedir bilen varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.