Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.027
Cevap
232
Favori
709.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belli bir süre kendi kendine mi uykuya geçiyor?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    evethocam 3 4 dakka ıcınde uykuya gecıyor baya arastırdım uyguladım bı etkı yapmadı
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    başlat-ayarlar-sistem-güç ve uyku den ayarlayabilirsin

ayrıca güç ve uyku bölümünde sağ tarafta ek güç ayarlarından kullandıgın planın plan ayarlarını değiştir seçeneği ile ayarlayabilirsin hatta plan ayarlarını değiştir kısmında gelişmiş güç ayarlarını değiştir kısmından da değiştirebilirsin
  • olmuyor malesef :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ssd yi aldim sonunda hocam bakalım nasıl olacak,gerçi kargo kutusu vs sıkıntılı gibi ama ürünü kontrol ettim bir sorun yok gibi sırada ram i 12 ye tamamlamak ve bir HDD takmak 2 TB:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz yollu bir ssd ve 8 gb ram almak istiyorum.Önerileriniz var mı?

Bilgisayar açılmıyor, direk bios ekranı çıkıyor neden olmuş olabilir?Biosu default filan yaptım ama değişen birşey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 10 Temmuz 2019; 17:1:16 >
  • Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    benim eskiden aldigim samsung ssd de kutusuz gelmişti,sanirim ureticiler maliyetten düşmek icin tek tek kutulamak yerine bir koli icinde cok sayida ssd leri yolluyorlar.

• Deníz kullanıcısına yanıt
    SSD önceki sayfada linki var benim aldığımdan alabilirsin,ram bende bakıyorum ☺️

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bakalım takınca sorun olmaz inşallah:)

• Arkadaşlar iyi günler ssd yi aldıktan sonra sıra hdd almaya geldi oyunlar+depolama için şu;

HDD yi almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir bu HDD hakkında

• Hocam ben bu işlerden pek anlamam ama benim bilgisayarımda açılışta asus’un dediğiniz yazısı çıkmıyor direkt olarak windows amblemi geliyor. Dediğiniz bu UEFI kurulumunu yapmadıysam ne gibi bir sorun olur yada bir farklılık oluyor mu?

• Arkadaşlar bilgisayarımın bazı tuşları çalışmıyor ( t y u f1 vb ) Hep beraber çalışıp hep beraber çalışmıyorlar. Acaba sıkıntıyı yeni bir klavye alarak çözebilir miyim? Yoksa yazılımsal bir durum olabilir mi? (Unutmadan yeniden format attım sorun çözülmedi)

• BörekingBad kullanıcısına yanıt
    Yazının gelip gelmemesi çok da önemli değil, biostan ayar ile değişebilirsiniz. Disk yönetiminde efi görünüyorsa uefi kurulmuştur
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    BörekingBad kullanıcısına yanıt
    elbette kessinlikle haklısın. gelen simgenin asus olup olmaması ufak bir gösterge sadece biostan 1 ayar ile asus u windows logosuna çevirebiliyorsunuz. eğer disk yönetiminde diskiniz efi formatında ise uefi kurulumdur. uefi mi legacy bios mu bunu öğrenmek için internetten 1 tık ile onlarca anlama yöntemi var kontrol edin eğer uefi değil ise yardımcı olalım takıldığınız yer var ise.
  • bios update gelmiş yükleyen oldu mu biraz tırsıyorum yapsam mı acaba :D bios sıkıntılı birsey gibi sanki
  • Ben 9-10 yıl önce o zamanlar acer bilgisayarıma yaparken pc dondu ve sonucunda anakart değişti. Bir sorununuz yoksa şahsen önermem
  • Nasıl yapılacağını güvenli bir biçimde bilen varsa yapmak lazım. Ben 2 sefer denedim windows tırtladı sebebini anlayamadığım bir şekilde.
    Birde seneler sonra bizim laptopa bios güncellemesi nasıl neden geldi anlayamadım.
  • bios 304 battleye ın çalışmasını engelliyor (pubg , r6 gibi ) oyunu açmaya çalıştığınız an pc mavi ekran verip kernel hatası veriyor .
    WinFlas ı cmd ile nodate komutuyla başlatıp bios 303 yükledim sorun düzeldi ama ssd sorunum yine ortaya çıktı...

Ek bilgi : WinFlash ile isterseniz bios 301 e bile dönebilirsiniz IOS gibi bir defa yükleyip dönemediğiniz bir sistem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 20 Temmuz 2019; 20:23:46 >
  • Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    ssd niz hayırlı olsun hocam.7200 rpm bir hdd almanızı öneririm. ram içinde kvr16ls11/8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 21 Temmuz 2019; 0:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Arkadaşlar iyi günler ssd yi aldıktan sonra sıra hdd almaya geldi oyunlar+depolama için şu;
    https://www.istanbulbilisim.com/seagate-st2000lm007-2tb-5400rpm-sata-128mb-harddisk-fiyati-212842.html?refid=cimri&utm_source=Cimri.com&utm_medium=Cimri.com%20&utm_campaign=Cimri.com

HDD yi almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir bu HDD hakkında
    hocam Crucial BX500 240GB ssd'yi taktınız mı laptop'a? performansı nasıl uyumsuzluk problemleri çıkmadı değil mi?

ben de almayı düşünüyorum bu ssd'yi. f/p olarak çok iyi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.