Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.027
Cevap
232
Favori
709.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    240 ssd ,
    temiz uefi kurulum fakat , intern hızım 25 mbs iken pingin 144 binlere çıkıyor.İnternet Hızım 2.9 mbs oluyor sürekli yaşıyorum oyunlar dert oldu çözümü var mı ?

Hız sorunu yaşarken IPHONE ıle aynı wifide test ediyorum 25 mbps hız.
  • Hocam wifi kronik sorunlu modemin yanında deneyin bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi sorunlu hocam
    telefonu hotspot olarak kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var sürekli hız değişiyor yanındaki telefondan aldıgı sinyal gücü dalganıyor

En iyisi yapabiyaleceğiniz ya wifi adaptör ya da kablo ile bağlantı
  • SSD aldım fakat Ara ara system diski %100 kullanıyor.

Bundan kurtulma yolu yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

wifi sorunlu hocam
    telefonu hotspot olarak kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var sürekli hız değişiyor yanındaki telefondan aldıgı sinyal gücü dalganıyor

En iyisi yapabiyaleceğiniz ya wifi adaptör ya da kablo ile bağlantı
    Eskiden olmuyordu , pc format yiyip güncellenince oldu.

• Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    Haklısın yanlış hatırlıyormuşum, 4 ve 8 li satılıyordu o dönem.Benimki 8 gb. Üstünden zaman geçince unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTLUBEY -- 18 Ağustos 2019; 23:52:49 >
  • Arkadaşlar SSD TAKIP %100 Disk sorunu alan (aralıklarla)Yeniden başlatma yapınca kasma alan oluyor mu ? Onda göre servise vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Arkadaşlar SSD TAKIP %100 Disk sorunu alan (aralıklarla)Yeniden başlatma yapınca kasma alan oluyor mu ? Onda göre servise vericem.
    SSD'm mevcut ancak bu tür bir sorun şu ana kadar hiç yaşamadım.
  • Arkadaşlar batarya ölmüş durumda orijinal batarya nerden temin edebilirim yan sanayi ürünler randıman verir mi acaba ?

• müzüksiyen kullanıcısına yanıt
    orjinal bataryalar 300tlden başlıyor değmez. ben ocakta yan sanayi aldım hiçbir sıkıntısı yok 2 saat gidiyor full video izlerken o da yetiyor n11 den almıştım linkini bırakayım bakarsın
    urun.n11.com
    Asus X550jk-xo012d Laptop Bataryası, Pili - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya-pil/asus-x550jk-xo012d-laptop-bataryasi-pili-P250388671

• Bilgisayarım çok ısınmaya başladı fanı daha önce temizlettim yine olmadı fanı değiştiricm tavsiyede bulunurmusunz link fln

• Peki hocam teşekkür ederim bundan alıyım bende bi tane

• herkese iyi günler. oyun oynarken birden bilgisayarım da pembe ışıklar belirmeye başladı bi geliyor bi gidiyor. 5 senesinde. 2 ay önce açım yapıp temizliğini kendim yaptım bi hata mı yaptım acaba ama 2 aydır normaldi bugün oldu. bilgisayarın hemen yanında vantilatör var dipdibe onun verdiği hava mı sıkıntı etti acaba. AŞAĞIYA VİDEOYU KOYUYORUM BİLEN BİRİ VARSA ZAHMET OLMAZSA YAZABİLİR Mİ
    Onur Çalpayoutube
    ASUS X550JK EKRAN SORUNU
    https://www.youtube.com/watch?v=kkpva3IXJU0

• Merhaba arkadaşlar laptop x550jk-xo012d modeli şarj adaptörü bozuldu. Uygun şarj adaptörü(orjinal) önerebileceğiniz bir yer varmı dır acaba? yada satan var mı arkadaşlar laptobu emekliye ayrılmış olup şarjı bir köşede duran ?
  • ekran kartı yavaştan arızalanacağım ben diyor genelde yüksek sıcaklıktan yapar sıcaklığı düşük tutmak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: müzüksiyen

Arkadaşlar batarya ölmüş durumda orijinal batarya nerden temin edebilirim yan sanayi ürünler randıman verir mi acaba ?
    2 senedir yansanayi batarya kullanıyorum.Orjinalindenden daha uzun kullandım.

• bermuda_18 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye alabildiniz mi? Benim fan da bir kaç aydır sesli çalışıyordu şimdi o da yok kökten bozuldu. Yine önerisi olan link paylaşabilcek bi arkadaş olursa sevinirim.
  • Asus x550jx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrsat60 -- 24 Eylül 2019; 14:37:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben laptopumu kaplamak istiyorum. Ancak internette bir türlü düzgün bir kaplama bulamadım. Kaplama alan veya kullanan var mı şu an.

• selamlar,

wifi sıkıntısı yaşayan arladaşlar ben aldığımda yaşadım o zaman ebay'den intelin sıfır kartını almıştım önemli bir fiyat değildi, onunla değiştirdim, sıkıntı yok o zamandan beri.

5 yıl önce almıştım bilgisayarı, şimdiye kadar ssd' taktim, cd sürücüyü çıkardım yerine kendi hdd'sini taktım, wifi kartınıda kendim değiştirdim, 8gb ram ekledim, bir iki sefer ısındığını hissettim, elektrik süpürgesiyle kenarından tozunu çektim. bugünlerde yine ısınıyor, şimdilik sıkıntı yok ama muhtemelen artık termal macun değişmesi lazım.

Acaba burada değiştiren var mı, youtube daki macun değişim videolarıyla kendisi yapan var mı?
    Benim wifi kablo girişim bozuldu, hafifi oynamyla kablo bağlantısı gidiyor, oradaki parçayı değiştiren var mı?

Ekran kalitesinden pek memnun değilim, aldığımda da memnun değildim ama harici ekran ile kullanacağım/kullandığım için (labtobun kendi ekranını ikinci ekran olarak kullandım, sürekli açık olarak) acaba ekranını değiştiren var mı?

Anlaşıldığı üzere makinenin yukarıda saydığım durumlarını çözerek yola devam gibi bir opsiyonu düşünüyorum, gelen cevaplara ve vakit bulursam araştırmama göre.

Birde aldığım zaman tam f/p makinesiydi, yukarıda yaptığım değişikliklerle şimdiye kadar gayet güzel (maaşallah) kullandım. (çoğunlukla kod yazma, adobe ailesi ve cs:go)

Diğer opsiyon ise yeni bir diz üstüne geçiş. Bunun için beni en az bu makine kadar memnun edecek f/p bir makine veya yukarıda yazdığım tarzda değişiklikler ile üst sınıfda geçecek bir makine.

Yukarıda da anlaşılacağı gibi çoğunlukla kodlama, biraz adobe ailesi (burada üst düzey performansa ihtiyacım yok, bunun bir iki tık üstü yeter, bu da yetiyor zaten), oyun için cs:go'dan başka oynamam heralde veya muadili bir şeyler olursa, ana ekran olarak fhd 24" belki 27"'e çıkabilirim, fhd üstüne geçmem çok büyük ihtimal, şimdiki kullanımım da cs:go'yuda büyük ekranda oynuyorum, nispetem kısık ayarlarda memnunum. Kısaca kullanımım bu şekilde.

Yeni makine ve/veya yukarıdaki sorularım konusunda tavsiyeleriniz olur mu?

Teşekkürler, selamlar

• 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.