Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.024
Cevap
232
Favori
709.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.5 inç sata ssdlerin hepsi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mentese kırıldı panel emanet tutmuyo yapılır mı arkadaslar ısının ehlı varmı monıtoru kablolar tutuyor

• Klavye kendi kendine tuşlara basıyor iyice kafayı yedi yenisini taktık ama puntoları yapamadık. Klavyenin bazı harfleri içe göçmüş durumda, alttan nasıl bir destek sağlayabilirim.

• Arkadaşlar merhaba, bu Asus X550JK model laptopu 2015 Nisan ayında satın almıştım. Pili bitti, zaten uzun zamandır masaüstü PC gibi kullanıyorum. Wi-Fi si ilginç bir şekilde 2 yıl kadar önce Aliexpressten Edup 802,11AC özellikli bir wifi aparatı aldım, onu taktıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani o aparatı sökünce kendi wifi si çalışmıyor. Win10 yüklü, belki onunla ilgili bir olay olabilir. Şimdi sorunum şu: eve 1000 Mbit Turk Telekom internet bağlı, 30 Aralıkta hız yükselttim, cep telefonu ile yaptığım testlerde 700-750 Mbit hızı alabiliyorum. Fakat bu hızı laptopta alamayorum. Acaba laptop veya anakart bu hızları desteklemiyor mu? Kablolu test imkanım yok şuan. İlginç olna Samsung S23-iPhone 13 ile 700 mbitli hızları alırken laptop ile 200 mbit hız almak çok zoruma gidiyor.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Bende 1000mbit internet kullanıyorum. Bilgisayarın ethernet girişi 100mbite kadar destekliyor. Ancak 802.11 ax wifi kartı kullanarak o hızlara ulaşabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klavyeyi yerinden söktükten sonra soğutucu fanın altında mini pci kart olarak geçer wifi kartı var. Bunu değiştirip wifi ax kart almanız lazım yani şu linkteki üründen lazım size bunu takında ciddi fark olur. Hele birde Wifi AX modeminiz varsa 1000 mbpse yakın hız görürsünüz modeme yakın yerde.

• lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt

Bende 1000 mbps destekliyor sizdekinde farklı bir ağ yongası mı var ethernet portunda?

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Farklı değil hocam çok uğraştım ayarlarla vs. hatta kablodandır diye ugreen cat7 kablo aldım denedim 100mbpsden yukarı çıkmadı

Sizin portta bir sıkıntı olabilir mi acaba bende 1 gbps bağlanıyor hiç sorun yaşamadım bu konuda bende de ugreen cat 6 kablo var bu arada.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Allah allah kafayı taktım yine. Pazar tüm gün bununla uğraşıcam şimdi 😀

Bendeki ethernet adaptörü bu olmadı karşılaştırın.

Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter PCI

• Nereden baktınız?

Realtek PCIe GBE Family Controller den başka detaya ulaşamadım. Ayrıyetten adaptör mü taktınız

aida 64 extreme kurdum baktım.

• N550JK model laptopumun bios sürümü N550JV'ye dönüştü. Nasıl oldu bilmiyorum ama bu yüzden harici Geforce 850m ekran kartımı kullanamıyorum. Çok fazla araştırmama rağmen çözümü bulamadım.

• Uzun yıllardır severek kullandığım cihazım bir sabah açılmadı. Anakart arızası ile veda ediyorum kendisine. 12GB RAM ve SSD ile hala satılan bir çok sıfır cihazdan daha iyiydi benim için.

Eğer ekranı vs bozulmuş anakartını uygun fiyata satan olursa haberim olsun. Geri canlandırırım makineyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar emektar dolu dizgin devam ediyor. 3. Kere temizlik için kasayı açacağım açmışken bazı eksiklerini gidereyim diyorum.

-Windows 11 deneyen var mı?
    -Klavye değişimi yapacağım zor basan tuşlar var. Öneri var mı?
    - Batarya alacağım önerisi olan var mı?

• Dostlar bu emektar notebook'umun sesi %30'un üzerine çıktımı anlaşılmaz hale geliyorum, sanırım hoparlörü patlamış, nasıl düzeltebilirim?

• WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma geldi. Yeni hoparlör aldım taktım düzeldi hocam. Geçen sene 250 lira civarı bişeydi. Her platformda var ty hb vs

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

Zor mu değişim

• 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.