Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows 8.1 kullanıyorum ilk sayfadaki yöntemler olmadı nasıl güncelleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Javier kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş dediğin gibi asus logosu çıkıyo. Kurulmuş demekki de nasıl kurdum bilmiyom. Ben olmadı diye düşünüyodm. Eksik yanlış falan kurmuşum demekki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus44 A kullanıcısına yanıt
    333 küsürlü olan dvd den çıkan sürümü bile kursanız kasmaması gerekiyor, kurdunuzmu?
  • dvdden çıkan sürümü kurdum evet. Bf3ü ultrada oynuyordum ama bf4 lowda kasıyor (torrenten indirmiştim korsan olduğu için olabilir mi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows tuşu ve P ye basarsanız orda ekran paylaşım rehberi gelmesi lazım. Alttaki seçeneklere gelirseniz televizyona görüntüyü verir. Tabi televizyondan da uydu bağlantısını kapatıp hdmi moduna geçmeniz lazım.
  • 1- Yanlarda hiç foto yok
    2- En fazla kaç GB RAM takabiliyoruz. Mesela tek slot 8 GB yada varmı bilmiyorum ama 16GB ram takamaz mıyız?
    3- OptikDiskDrive yuvası var mı? (SSD+HDD için :) )
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Ram olayı şimdilik muamma, bazı sitelerde max 8 gb bellek yazıyor bazı yabancı forumlarda boş slota 8 takıp 12 ye yükseltmekten bahsedenler var, bi sitede 16 gb max bellek diyor bizde şaşırdık kaldık. Gömülü olarak 4gb ram'i var, boş slota 4 gb koyabiliyoruz o cepte fakat 8 desteklermi bilmiyoruz.
    Optik disk yuvası var evet ssd takılabilir
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    nasıl yani disk okuyucuyu söküp SSD takılabilir mi ? Y510p'deki gibi ?

ya hocam dediğim olaya bir baksaydınız çok iyi olurdu,Bios'ta speedstep diye birşey var mı yok mu diye size zahmet :) varsa kapatmanızı tavsiye ederim performans arttırıyor
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    hocam siz bir teknoloji marketine gidin oradan Asus X550 serisinden herhangi bir makineyi deneyin(ses,ekran vs.) ben bir abimin X550CC'sine bakarak kasaya karar verdim güzel duruyor çokta kötü değil ama çokta kaliteli birşey beklemeyin kalite beklerseniz N serisine bakacaksınız onlarında fiyatlar uçuşta zaten ama üzecek bir kalitede değil
  • Beyler ebrardan almayi duaunuyorum havale isini nasul yapabulrim bilen birisi yardimci olurmu?
  • bu bilgisayarı nerden bulabilriim vatan ve teknosada yok
    Ebrar Bilgisayar'dan Ram ile ilgili yanıt ;

Merhaba Talip Bey,
    Asus X550JK serisinde bazı ürünler 12GB, bazı seriler 16GB rami desteklemektedir. Hangi serilerin kaç gb desteği olduğunu net cevaplayamıyoruz. Asus servisinden almış olduğumuz bilgi bu şekildedir.

Not : Mail diğer sorularım silinerek düzenlenmiştir!
  • beyler efi bölümü var ama açılırken Windows logosu çıkıyor ve pek de hızlı açılıyor diyemem bi türlü beceremedim :D bu arada ram konusunu asus a mail attım maks ram miktarını garanti işini yakında öğreniriz
  • asus44 A kullanıcısına yanıt
    8.1 torrent linki var ise verebilir misiniz ?
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Ben arayacağım müsait bir zamanda + ses kaydı yapacağım

ikili kombo
  • şu uefi yi nasıl aktive ediyoruz bios da bilen varsa bi haber verirse sevinirim :D ben bulamadım :D
  • @avcitalip
    O olaya bakıcam bakıcam unutuyorum hep pc'yi açtıgımda, bakacagım en kısa sürede. Ve evet SSD takılabiliyor.
    Ayrıca bu bilgisayarın başka versiyonu varmıki farklı bellek desteği olsun. Bence onlarda bilmeden cevap vermiş -.-
    @ozqur333
    İlk mesajda bilgisayarın satın alinabilecek linkleri verdim hocam.
    @cnsngr
    İlk mesajdada yer alan resimli anlatımı denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 14 Eylül 2014; 23:05:58 >
    Hocam benide listeye ekle taze kullanıcıyım bende
  • Arkadaşlar su uefı ve normal arasındaki fark nedir anlatır mısınız bende windwows logosu geliyor 15 saniyede falan açılıyor kapanıs da öyle pcden çok memnunum kasası da kötü değil bence bu fiyata kesinlikle harika kendimi hazine keşfetmiş gibi hissediyorum az daha 2100 liraya lenovo z510 alacaktım :)
    valla var ise çok önemli bir şeyi gözden kaçırmış oluruz :) (Benim için öyle,ilerde sizin için de olacak) Speedstep var ise kapatın performans artacak,7537'de 77 derecede gpu clock düşürüyordu bu yüzden genel olarak kullanıcılar kapatıyordu

dediğine göre var ebrar yetkilisinin,her makinenin var ya bu durum X550JK'ya özel değil Z580 bakıyordum mesela geçen yıl 3-4 tane aynı özelliklerde farklı model numarası uzantısına sahip fiyatları da farklı makineler mevcuttu ne fark ettiriyorlar ise artık anlamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.