Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, 1 hafta internette mevcut tüm yorumları okudum ve Cumartesi günü Ebrar'dan bizzat ofislerine giderek 1736 liraya 9 taksitle cihazı aldım. Ebrar bilgisayar çalışanları oldukça hoş ve ilgililerdi alışveriş yapacaklar tereddüt etmesinler diyorum. Birde Asus ile çözüm ortaklıkları varmış tam ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmesemde etrafta baya Asus afişleri vs. vardı sonrasında çıkacak sorunlarda yardımcı olabilirler sanırım :)

PC'yi aldım ama çok fazla ilgilenme fırsatım olmadı açıkçası, dün windows 8.1 ( öğrencilere beleş olandan ) kurdum, driverları da gönderdikleri dvd'den kurdum herşey sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuanda. Ekran kartı güncellemeyi denemedim şuanda denemeyi de düşünmüyorum hiç uğraşamıycam şimdi o işle, eve gidince hemen 1-2 oyun yükleyip oynamayı düşünüyorum sonuçları paylaşırım :)

İlk izlenimlerim gayet olumlu, herkes kasa kalitesinden bahsetmiş plastik olması rahatsız etmiş ancak plastik demek kalitesiz demek değildir gayet başarılı ve sağlam geldi bana kullanılan malzeme, tabi aynısını touchpad için söyleyemem o cidden dandik duruyo baya :)

İlk defa mat ekran kullanıyorum renkler biraz soluk geldi ama alışırım sanırım. Ses kalitesi bence iyi ancak yüksek değil. Normal kullanımda bir ısınma sorunu yok tabi, hdd den gerçekten arada değişik sesler geliyo ama sadece ortamda hiç ses yoksa duyuluyor. Optik sürücü de cidden kapanırken bazen sıkıntılı, 3-4 kere kapamayı denediğim oldu. Şimdiye kadar daha fazla şeyi test edemedim biraz oyun vs. oynadıktan sonra bişeyler yazarım yine.

Not: Benide ekleyebilirsiniz kullanıcı listesine ...

• ASUS CASEID=RWTM20140915033058790-828 Please click here if you wish to reply this mail!
    Feedback
    Cevap sorunuza yardımcı oluyor mu? Evet
    Hayır ise, lütfen nedenini bizimle paylaşın.
    .  Cevap kesin ve detaylı değil.
    .  Müşteri temsilcisi anlamsız bir test yapmamı istedi.
    .  Müşteri temsilcisi yanlış bilgi verdi.
    .  Ürünümün tamir edilmesi gerekiyor.
    .  Diğer
    Merhaba Osman bey ,

Bilgisayarınız bir tane ram slotu bulunmaktadır ve slot enfazla 4GB ram desteklemktedir. Ram yükseltme işlemini kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde gerçekeleştirebilirsiniz.Servisimizin bu işlem için desteği bulunmamaktadır. İşlemi gerçekleştirirken hassas davranmanızı rica ederiz herhangi bir fiziki hasar durumunda ürününüz garanti dışı kalacaktır.

Asusdan ram ile ilgili aldigim cevap maks 8 demekki ama benim 16 dan hala umudum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belegurth kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğiniz driverıda kurdum ama şuan wireless ile ilgili bir şey göremiyorum bilgisayarımda. Sağ tarafta bi simge çıkmadı.
  • Merhaba herkese ebrardan siparis verdim bugun win 8kurmayi dusunuyorum nasil yapaablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 15 Eylül 2014; 12:38:41 >
  • Çok ilginç ya bu tarz bir sorunu da olan birini hatırlamıyorum açıkçası :/ ne yapsak bilemedim, format falan işe yararmıki.

@cnsngr
    İyice karıştı olaylar ben en iyisi o 8gb ram linkini kaldırayım ilk sayfadanda denendiği zaman koyarım. Teşekkürler paylasıgınız için

@KreeYaTH
    Elinizde win8 cd'si varsa kolayca yaparsınız, olmadı iso uzantılı bir win8 indirip onu usb belleğe veya cd ye uygun bir biçimde yazmanız gerekiyor. Resimli anlatımlar çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz şimdi buradan başka sitelerin isimlerini vermiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 15 Eylül 2014; 12:48:47 >
  • Merhaba Özgür Bey;

Cihazın orijinal konfigürasyonunun dışına çıkılması ve SSD / RAM takılması cihazı garanti dışına çıkarmaktadır. Servisimiz bu işlem için destek vermemektedir.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri

---------------------------------------

Merhaba Özgür Bey ,

Talebiniz ASUS Türkiye ofisi tarafından ele alınmaktadır.

Servisimizde ram artırma desteğimiz bulunmamaktadır. Bu işlemi kendiniz yaptığınızda , cihaz teknik servis dışında işlem göründüğünde garanti dışı kalacaktır.

Bilgilerinize sunar , iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

ASUS Müşteri Hizmetleri

---------------------------------------

Bunlarda Asus'un bana vermiş olduğu cevaplar. Herkese farklı cevap veriyolar sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Özgür__ -- 15 Eylül 2014; 14:15:47 >
  • Özgür Bey öğrenciler için ücretsiz olan Windows u nereden indirdiniz acaba? Ben dreamspark.com sitesinden Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update paketini indirmeyi düşünüyorum. Siz driver konusunda bir problem yaşamamışsınız bende sizin yöntemi denemeyi düşünüyorum.
  • can.yılmaz C kullanıcısına yanıt
    https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82

Gerekli kayıt işlemlerini yaptıktan sonra burdan indirdim 1 senelik lisansım var şuanda gayet sorunsuz güzel oldu... Driver'lar da 8.1 de hiç sorun çıkarmıyor gelen dvd ile rahat kuruyosun ...
  • arkadaşlar bende bu laptoptan aldım, windows 7 yükledim ethernet denetleyici hariç bütün driverlarını da yükledim fakat ethernet denetleyici bir türlü yüklenmiyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Bu cevap emsal niteliğinde kullanılabilir bence :) Gelen mailin görüntüsünü çekip çıktı alırsak ve RAM taktıktan sonra garantide sıkıntı yaşayan bir arkadaşımız olursa cihaza fiziki bir hasar vermediğimiz için garanti kapsamı dışında kalmayacağını kendi belgeleriyle ıspatlamış oluruz.
  •  Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Buyurun

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Bu benim Eski Lenovo Z580'imde vardı,Acaba Asus X550JK'da da benzeri bir durum mevcut olabilir mi ? fikriniz var mı ? bataryanın ölmesini istemiyorum diğer türlü 1-2 yıla bataryayı elinize alıyorsunuz :(

ve windows 8.1'in deneme sürümünü nereden indirebilirim(kırılabilir orijinal lazım malum makineler freedos) + öğrenciler için beleş versiyon varmış onu nereden nasıl indirebiliriz ?

• cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Bende bugün aradım siz açmayın garanti dışı kalır nova bilgisayar'ın ne yapmaya çalıştığını bizde bilemiyoruz dediler.Max. ram hakkında bilgileri de yok ayrıca.Anlaşılan bizde mail atalım ne diyecekler bakalım
  • Şuan pil'e bakıyorumda , %96 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor) yazıyor. Ne düşüyor ne doluyor, belkide bundada bu tarz birşey var. Ogrenci için beles versiyonu arkadas yukarda vermiş zaten;https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82
    96% pek tatmin edici bir rakam değil onu en az 60% yapmak lazım ki zarar görmesin 40% ile 60% arası makul kabul ediliyor çünkü

Öğrenci versiyonu için okul bilgilerini falan istiyor ben daha üniversite kazanmadım(2.tercihlere kaldım) boşver biz eski yöntem takılalım sağol teşekkürler :)

acaba eski yöntemin deneme sürümü var mı ?

ve bunları 1.mesaja eklersen çok güzel olur :) diğerini görmemişim.
  • Arkadaslar elimde windows 8.1 uefi usb bellek var dreamsparktan indirdim. Rufus ile uefi olarak usb bellege yazdirdim. Simdi sorunum bundan sonra biosta hangi ayarlari yapmam lazim, ana sayfadaki ayarlara baktim ama diger sitelerdeki ayarlarla anasayfadaki ayarlar uyusmuyor. Birinde secure boot ac demis birinde kapat.direk f11 yapsam olmaz mi biosa girmeden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd 450 gb ve 13 gb olarak ikiye bolunmus durumda ve 450gb olan kisma windows kurulmuyor bu yuzden windowsu 13 gblik kisma yukledim.simdide 450 gblik kisim fat32 gozukuyor ve ntfs ye donmuyor ne yapmam gerek?windows ntfsye yuklendigi icin ve 450gblik kisim fat32 oldugu icin yukleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrqaNn -- 15 Eylül 2014; 20:16:45 >
  • ben boşuna demiyorum birisi şunu videoya çeksin diye

@tw1sted
  • 2. sayfada UEFI kurulum için WaRHe4D'ın resimli Bios ayarları anlatımını denediniz mi?
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bende henüz makine yok(Satın almadım nasipse bu hafta alacağım)

bu vesile ile de denemedim ama videosu olsa fena olmaz ki eğer ben makineyi alana kadar videosu gelmez ise benden gelecek

WaRHe4D'ın ki 100% çalışıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.